- 1 Aralık 2011
- 2.760
- 4.077
- 333
Oncesinide atarimda orada herkesin gormesini istemedigi seyler var. Ben uzulmustum haline. Ki banane yani ne ithamda buluncam. Usluba dikkat biraz lutfen. Camur falanBende ekran görüntüsünü atabilirim dediniz
Ama attığınız görüntü de konu sahibi sadece bilgisayar müh yazmış. Bilkentib b si bile geçmemiş mesajında
Çamur atıp durmayın artık
Zaten kız ailesinden darbe yemiş
Bir de siz asılsız ithamlarda bulunuyorsunuz
Sen ne diyorsun be? Terbiyeni takin..populer olmak? Kadinlar kulubunde populer olmak gibi bir derdim yok allaha sukur. Dunyam o kadar kucuk degil. Ama sen bunu populer olmak saniyorsan hmmm uzuldum adina birazDedektif ama en beceriksizi, okuduğunu anlamayanı ve delil toplayamayanından.
Kız üniversitem ankara üniversitesi semtim bilkent demiş bu üniversitem bilkent üniversitesi anlamış
Kız özel mesajda bil.müh misiniz demiş. Sanırım bu bil. İ bilkentin kısaltılmışı sanmış bi heves açık yakaladım yehuu popüler oldum diye buraya koymuş ama rezil oldu
Evladim derken? He velevki oyleyim naapcan?Sen buraların dedektifi misin evladım?
Oncesinide atarimda orada herkesin gormesini istemedigi seyler var. Ben uzulmustum haline. Ki banane yani ne ithamda buluncam. Usluba dikkat biraz lutfen. Camur falan
Dikkatimi çekti, bir bakayım neler yazmış dedim. Okudukça ben sinirlendim, çatladım. Gerçekten çok sinir bozucu ama çok komik duruma düşmüş. :))Dedektif ama en beceriksizi, okuduğunu anlamayanı ve delil toplayamayanından.
Kız üniversitem ankara üniversitesi semtim bilkent demiş bu üniversitem bilkent üniversitesi anlamış
Kız özel mesajda bil.müh misiniz demiş. Sanırım bu bil. İ bilkentin kısaltılmışı sanmış bi heves açık yakaladım yehuu popüler oldum diye buraya koymuş ama rezil oldu
Sen ne diyorsun be? Terbiyeni takin..populer olmak? Kadinlar kulubunde populer olmak gibi bir derdim yok allaha sukur. Dunyam o kadar kucuk degil. Ama sen bunu populer olmak saniyorsan hmmm uzuldum adina biraz
Gelip burada polemik yaratip kizin konusunu sabote ediyosun hadi diyelim fake konu SANANE sen istiyosan yorum yapma ayrica yardim edicem falan demissinde senin tek niyetin prim yapmak.Evladim derken? He velevki oyleyim naapcan?
Guzel yaz..heyecanlanmana gerek yok. Taam taaam nedir?Taam taam bura yorum yapan onlarca üye saf ki sizin gibi konunun fake olduğunu anlamadılar. Enn zeki sizsiniz. Özür dileriz hanımefendi... Bu üstün başarınızı diğer "fake " olduğunu "düşündüğünüz" konularda da görmek isteriz
Gülücem başka naapcam?Evladim derken? He velevki oyleyim naapcan?
Hahahah ne guldum ya :) burasi ne ki prim yapicam? Kime prim yapicam :)Gelip burada polemik yaratip kizin konusunu sabote ediyosun hadi diyelim fake konu SANANE sen istiyosan yorum yapma ayrica yardim edicem falan demissinde senin tek niyetin prim yapmak.
Dikkatimi çekti, bir bakayım neler yazmış dedim. Okudukça ben sinirlendim, çatladım. Gerçekten çok sinir bozucu ama çok komik duruma düşmüş. :))
Ee haydi gul bakalim izin verdimGülücem başka naapcam?
Guzel yaz..heyecanlanmana gerek yok. Taam taaam nedir?
canım ya bişey sorucam yeni katıldım bi konu açmam lazım ama nerden acılıor bir türlü bulamadım bana yardım eder misin nrden yapıcamEniste bey akilliymis benim burnuma hic hos kokular gelmiyor. Sana bi zarari olurmu bilemem o kendi keyfinde gibi sanki
Hayirdir herkesin bir yarasina mi dokunduk? O halde yardim et haydi kizaKonu sahibi bazı detaylarda yalan söyleyebilir ben de tanıdık bir üyeye denk gelirim diye zaman zaman detayları (Zaman, mekan vs.) değiştirerek yazıyorum, bunu ortaya çıkarınca ne olacak aferin mi alacaksınız? Kaldı ki yalan da söylememiş. Şu hale bak kız derdini yazıp yardım istemiş konu nerelere gelmiş.
İsmail abi/ leyla ile mecnun eksikliği diyorum başka bişi demiyorum :)
Ne diyorsun acikca yaz?İsmail abi/ leyla ile mecnun eksikliği diyorum başka bişi demiyorum :)
Hayirdir herkesin bir yarasina mi dokunduk? O halde yardim et haydi kiza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?