Kızdırmaaa benii! Oldu da amcandan çekindiğin an geldi. Senin kendi harçlığın olsun. Üniye başladığında para şeker gibi eriycek. Bi kitabımız 76₺ ydi bizim. Yemesi içmesi gezmesi. Başvur sen. Özel ünide okuyanlar bile alıyo. Fazladan 330₺ göz çıkarmaz.. İhtiyacın var senin zaten. Devlet güvencesiyle gelen para nerde başkasından gelen nerde.
Ne oryantasyonu ben anlamadımGecen hafta oryantasyona geldiginde evi gordun mu sen peki?
baslarim boyle askin izdirabina. ablana okkali bi kufur savurasim geldi.
alsin nisanlisini da gitsin nereye gidiyorsa ! acik goz.
direk dayina ispiyonla
Okul basladiginda butun ogrenciler mecburi olarak 15 kredilik bir etkinlige katilmak zorunda. Yani soylesiler, film etkinlikleri vs. Maksat ogrenciler kaynassin. Okulun ilk senesi alamasanda mezun olmadan illaki vermen gereken birseyNe oryantasyonu ben anlamadım
inan onlar evli olsa sen yanlarinda kalmak istesen yurt kapisina koyardi enisten seni.ilk fırsatta konuşucam amcamla zaten düşününce ablama hayır diyebileceğimi anladım
Ankara üniversitesinde böyle bi sey hic duymadımOkul basladiginda butun ogrenciler mecburi olarak 15 kredilik bir etkinlige katilmak zorunda. Yani soylesiler, film etkinlikleri vs. Maksat ogrenciler kaynassin. Okulun ilk senesi alamasanda mezun olmadan illaki vermen gereken birsey
başvuru tarihlerine bakıyım o zaman başvururum çok teşekkür ettim
Bacısını düşünmüyo kıskançlık olsa istemez. Sanmıyorum sorun etsin.yerinde olsam 2 kız arkadaşımı eve getirir, kız arkadaşlarım da bizimle kalacak derdim. giysinler minicik şortu, gezsinler evde sonra ablan da nişanlısını yaşatsın yine o evde
Hahaha kiz harikasin vallayerinde olsam 2 kız arkadaşımı eve getirir, kız arkadaşlarım da bizimle kalacak derdim. giysinler minicik şortu, gezsinler evde sonra ablan da nişanlısını yaşatsın yine o evde
yerinde olsam 2 kız arkadaşımı eve getirir, kız arkadaşlarım da bizimle kalacak derdim. giysinler minicik şortu, gezsinler evde sonra ablan da nişanlısını yaşatsın yine o evde
Bilkentte oyleAnkara üniversitesinde böyle bi sey hic duymadım
Yok kiz. Dersin abla senin paran ev gecindirmeye yetmiyo. Yarin iki arkadasim gelip yerlesicek. Ev kirasi vericekler biraz olsun rahatlariz diyceksin. Sonra minicik sortlarla dolascaklar. Bak gor tipis tipis nasil gondercek cocuguölmek için çok genç değil miyiim?ablam beni hunharca katleder
Senin hatrina amcan tarafindan odenen kira alinan esyalar sen yurda gidersen odenmeye devam edilecek sanki..kiraladığımız evin kirasını,içindeki eşyaları hepsini amcam karşılıyo. kendim eve çıkmam ki ablama diyorum siz kendi eşyanızı alın başka eve çıkın tamam tek kalırım diye beni rezil mi ediceksin o zaman yurda git tek başına evde napıcaksın diyo.
Sen cok yasa emiiyerinde olsam 2 kız arkadaşımı eve getirir, kız arkadaşlarım da bizimle kalacak derdim. giysinler minicik şortu, gezsinler evde sonra ablan da nişanlısını yaşatsın yine o evde
Iyi de konu sahibi bilkentte degil.Bilkentte oyle
ankara üniversitesini kazandım ben şimdiki evimiz başka şehirde ankaraya taşınacaktım haftasonu
Senin hatrina amcan tarafindan odenen kira alinan esyalar sen yurda gidersen odenmeye devam edilecek sanki..
Ablanin nazi amcaya gecmedigi icin seni kullanmis sonrada nisanliyi sokmus araya..
Kesinlikle geri adim atma..
Ne yapacakmissin yalniz evde..
Pasa pasa yasicam sana ne de dahada muhattap olma..
Ben yasamam sizinle bu ev de esyalar da benim icin tutuldu alindi de..
Ben nisanlini kabul etmiyorumm isine gelmiyorsa cikar kendin gidersin de..
Hala pislik yapiyosa herkese duyur olayi zaten o zaman istese de yasayamaz.
Birde sanki sen yurda ayrilsan kimse anlamicak sanki bu iste bir is var diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?