ablanın nişanlısıyla aynı evde kalınır mı?

Gecen hafta oryantasyona geldiginde evi gordun mu sen peki?

görmedim ki ben normalde halamda kalıcaktım.evde çıkan sorunlardan dolayı ablamla beraber eve çıkmaya karar verdik pazar günü yani. hemen pazartesi amcamla gittik evi tuttuk eşya siparişi verdik ev daha dün tamamen kuruldu her şey bi anda oldu yani aslında olaylar buraya gelmiycekti bile ablam istanbula gidicekti,ben halamda kalıcaktım ama hayat işte..

Valla bu dediklerimin hepsi olucak. Olmamasi kacinilmaz. Hele bi anne baba oz cocu hakkinda aramizi bozuyosun diyosa zaten o lar anne baba olamamis onlar seni reddetmiyosa bile sen onlari reddet. Allaha sukur amcan var o senin yaninda olur. Ablan da boyle dusunuyosa her seyi hak ediyo valla. Amcana soyleyecegini soyle. Yine yola gelmezse gercekten amcana soyle. O da sana cephe aliyosa zaten abla olmayi becerememistir. Kurtulmus olursun bu insanlardan. Ne guzel hayatini kurarsin ankarada. Tek yasarsin rahatina bakarsin. Hayati daha iyi ogrenirsin. Calisirsin bile. Cok iyi bi deneyim olur senin icin. İlerde zaten sana muhtac olucaklar. Annen bi gun babani yakaliycak aglayarak yanina gelicek. Vs vs. Sakin ucunuz kalmak zorundaymissin gibi hissetme. Cunku sen amcana soylesiginse ablan her ne kadar ona kotuluk yaptigini dusunse de iyilik yapmis olucaksin. Cunku benim soylediklerim olucak sen bu duruma dusurmemis olucaksin onlari

Amcana git aynı bu şekilde söyle. Amca ablam onla kalcakmış bana da yurtta kalırsın dito de. Bıktım artık hiçbiri sahio çıkmıyo. Gerekirse ben sana cüzi miktarda kira veriym ben yerleşiym o eve de. Zaten amcan kabul etmez. Direkr tamam der. Ablan da sevgilisiyle el ele verip ev açacak kendine. Bak sakın ezilme yeter artık. Ve kyk bursuna başvurmayı unutma. KİMSEYE DE SÖYLEME. ben burs aldığımı söylemedim babam da bilmez akrabalarım da. Başvur ama gizle.

He sen simdi halandan yaziyorsun. Ankaradasin yani

annem ilkokul mezunu o yüzden hayatı babamla görmüş yani babam da master yapmış annem babamı bişey zannediyo işte onun dediğinden çıkmaz.annem dışında herkes cinin gözü bi de ben hariç tabi elimevurup ekmeğimi alıyolar deyim yerindeyse

kiraya da ortak olacak mı, evin giderlerine? yoksa gelip bedavadan mı kalacak? ama ortak bile olsa olmazzzzz. cok istiyorlarsa kendilerine ayrı ev tutsunlar. ne sacma. sana yazık degil mi niye soylememısler resmen ablan kandırmıs seni.

He sen simdi halandan yaziyorsun. Ankaradasin yani

ayy hayır anlatamadım ki..ben ablamla konuştuktan sonra evden çıktım aynı şehirde babaanneme geldim.normalde halamda kalıcaktım,evde kavga çıkınca ablam da gelmek zorunda kaldı öyle olunca ikimiz ayrı eve çıkalım dedik her şeyi amcam 3 günde halletti. normalde de cumartesi pılımızı pırtımızı toplayıp ankaraya gidicektik böyle oldu işte..halamda değilim yani

amcama telefon ettim babaanneme gelir misin diye yarım saate her şeyi konuşup halledicem ben artık bunaldım.kyk bursuna başvurur muyum bilmiyorum babam affedebilir dayanamaz,babaannem,halam,hele amcam varken ihtiyacım olur mu bilmiyorum ama aklımda bulunsun teşekkürler

Ahh be cnm napiyosun sen boyle niye kendini kullandirtiyosun.
Acik acik soyluyorum ablan bi kac ay sonra nisanlisini sende kiskanmaya bslicak kavgalar olucak yol yakinken amcana soyle.

Hikayende tarihlerin uymuyor yanliz. Bu sali crs ve bugundu oryantasyon ve demekki zorunlu olan seye sen katilmadin? Gecen hafta dedigimde bu etkinlige hayir o zaman degildide demedin. Ben senin hikayene su dk dan sonra inanamadim. Aslinda yardimci olmak isteyecektim ama dogru olmayan seyler var. O yuZden insanlarla egleniyorsan yapmamani yok eger dogruysada derhal amcana gidip soylememi oneririm...

aslında ablanların planı İstanbul da birlikte yaşamakmış

ablan seninle gelince oğuz kızmış ben sensiz ne yaparım hani burada birlikte yaşayacaktık diye

o da ankara daha iyi bedava dayalı döşeli villa var gel demiş

tek pürüz sensin seni de sindiririz demiş olmuş bitmiş

amcama söylediğim anda ablamı yerin dibine sokar zaten anlaşamıyolar o yüzden ağırdan aldım ama söyliycem.hep ben onlar üzülmesin diye sustum ama kendimi tehlikeye atamam ki..

Acilen amcana anlat. Zaten aile baglariniz zayif ki arkandan is cevriliyor. O yuzden soylemende sakinca yok. Tek basina kafan rahat yasarsin. Cesaretli ol seni saf sanmislar

özelden anlatabilir miyim burdan başım belaya girer çünkü yoksa insanlarla bu konuda eğlenilir mi yani

Yapman gereken belli boşu boşuna kendini kasıyorsun şuan.Ablanla son kez konuşacaksın ben istemiyorum nışanlını,eğer ki bu işi halletmezsen amcama söylücem diceksin.O da kabul ederse sorun yok etmezse gidip amcanla konuşacaksın bu kadar basit.Başka da çaren yok zaten.

Kızdırmaaa benii! Oldu da amcandan çekindiğin an geldi. Senin kendi harçlığın olsun. Üniye başladığında para şeker gibi eriycek. Bi kitabımız 76₺ ydi bizim. Yemesi içmesi gezmesi. Başvur sen. Özel ünide okuyanlar bile alıyo. Fazladan 330₺ göz çıkarmaz.. İhtiyacın var senin zaten. Devlet güvencesiyle gelen para nerde başkasından gelen nerde.

amcama söylediğim anda ablamı yerin dibine sokar zaten anlaşamıyolar o yüzden ağırdan aldım ama söyliycem.hep ben onlar üzülmesin diye sustum ama kendimi tehlikeye atamam ki..
Yaani tabi ki de soyle. Adam senin icin almis evi esyalari. Ablan biz kaliriz sen yurda gidersin diyo. E hadi amcan yengenle cat kapi eve geldi. Ablanla nisanlisini gorunce nolucak. Bu sefer senle de arasi bozulucak arkanda bi amcan da kalmiycak. O ev senin icin yapildi. Ne diye yurtta kaliyosun. Sen olmasan ortada oyle bi ev de olmiycakti neden hakkini yediricekmissin. Zaten nisanlilar evlenicekler ne bu acele. Evlenince zaten bikicaklar birbirlerinden. Bunlar evlenmesen ayni evde kalmayi cok iyi bisey saniyo heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…