eniştemle akşam akşam delirmeceler diye foto atıp faceye atmak istemiyosan kalınmaz
Yavas ol terbiyesiz. Kucuk beyin falan? Ben sana mi demisim kucuk dunyali diye. Once okudugunu anla lutfen!!! Ay birde bu var, hayatim hakkinda ne biliyorsun. Merak etme bu uslup falan belli ediyor kimin ne oldugunu...Hayatim hakkinda zerre fikrin olmadan gelip burda kucuk dunyan diyosunya sasiyorum madem oyle guzel kardesim kiz zaten diyo benim gizledigim sakladigim bi seyim yok diger mesajlarinda ekran goruntusunu atabilirsin diye peki sen napiyosun yok oyle yok boyle diye bahaneler uretiyosun madem tam aciklamicaksin bastan gelip kiz fake yalanci demiceksin.
Hee ayrica sunuda soyliyim kiz zaten amcami cagirdim konusucaz diyo ve bu kizin arkasinda amcasindan baska kimsesi yok umarim anlatabilmisimdir hadi size o kucuk beyninizle mutluluklar
konuyu uzatmak yerine kib leseniz?Niye uzatiyorsun? Sorunlarinin kaynagi benmiyim? Abla eniste anne baba diye agliyordun. Devam etsene ? Cozun hadi sorununuzu
boşverin siz onu bunu. derdinize derman olacak çözümleri kullanın, işinize yarasın yeter.
amcanız ne dedi, konuştunuz mu?
Lütfen polemiğe girilmesin, özel mesajlar ifşa edilmesin yasaktır ve rica ediyorum konu sahte yorumları da yazmayınız, sahte olduğuna dair şüpheniz varsa yönetime bildirirsiniz, incelenir.
Yavas ol terbiyesiz. Kucuk beyin falan? Ben sana mi demisim kucuk dunyali diye. Once okudugunu anla lutfen!!! Ay birde bu var, hayatim hakkinda ne biliyorsun. Merak etme bu uslup falan belli ediyor kimin ne oldugunu...
Evet haklisiniz.konuyu uzatmak yerine kib leseniz?
Amcamla konuştum. Allah'a şükürler olsun ki beklediğimden az tepki verdi. Ablanla konuşurum eğer nişanlısıyla kalmak isterse evini tutsun ben seni kimsenin oğluyla aynı evde yaşatmam dış kapının dış mandalı dedi..Ayrıca kendi kızı da doktor o da görev için Ankara'ya gelebilirmiş %85 onunla kalıcam ablam olmazsa. Ablan kalırsa kalsın o da benim yeğenimdir ama önceliğim sensin ben o evi kimse için değil senin için döşedim sakın kendini ezdirme ben hep arkandayım dedi. Beklediğimden daha kolay geçti. Babamın da benimle barışmak istediğini öğrendim burda moralim bozuldu ama reelde baya iyiyim şu an :)
oo çok iyi. güzel haberler aldınız en azından. artık okula odaklanabilirsiniz :)Amcamla konuştum. Allah'a şükürler olsun ki beklediğimden az tepki verdi. Ablanla konuşurum eğer nişanlısıyla kalmak isterse evini tutsun ben seni kimsenin oğluyla aynı evde yaşatmam dış kapının dış mandalı dedi..Ayrıca kendi kızı da doktor o da görev için Ankara'ya gelebilirmiş %85 onunla kalıcam ablam olmazsa. Ablan kalırsa kalsın o da benim yeğenimdir ama önceliğim sensin ben o evi kimse için değil senin için döşedim sakın kendini ezdirme ben hep arkandayım dedi. Beklediğimden daha kolay geçti. Babamın da benimle barışmak istediğini öğrendim burda moralim bozuldu ama reelde baya iyiyim şu an :)
Mesajin oncesinde kiz bana kucuk beyin desin ben ona terbiyesiz diyince suc oyle mi? Bravoablacım gördüğün gibi yani durum bazıları insan gibi yazılan uyarıları takmiyor malesef . Mesajının dakika sonrasında hakaretler havada uyusuyor masallah
kiraladığımız evin kirasını,içindeki eşyaları hepsini amcam karşılıyo. kendim eve çıkmam ki ablama diyorum siz kendi eşyanızı alın başka eve çıkın tamam tek kalırım diye beni rezil mi ediceksin o zaman yurda git tek başına evde napıcaksın diyo.
Konunu baştan sona okudum, aklı başında bir kıza benziyorsun, amcan da arka çıkmış sana. Burada edilen boş laflar bir kulağından girsin ötekinddn çıksın, sallama. Ne kadar saçma yerlere gelmiş konun, 5 yaşında çocuk gibi mızmızlanmalar filan.. Her şey gönlünce olur umarımAmcamla konuştum. Allah'a şükürler olsun ki beklediğimden az tepki verdi. Ablanla konuşurum eğer nişanlısıyla kalmak isterse evini tutsun ben seni kimsenin oğluyla aynı evde yaşatmam dış kapının dış mandalı dedi..Ayrıca kendi kızı da doktor o da görev için Ankara'ya gelebilirmiş %85 onunla kalıcam ablam olmazsa. Ablan kalırsa kalsın o da benim yeğenimdir ama önceliğim sensin ben o evi kimse için değil senin için döşedim sakın kendini ezdirme ben hep arkandayım dedi. Beklediğimden daha kolay geçti. Babamın da benimle barışmak istediğini öğrendim burda moralim bozuldu ama reelde baya iyiyim şu an :)
Hadi gozunuz aydin.Amcamla konuştum. Allah'a şükürler olsun ki beklediğimden az tepki verdi. Ablanla konuşurum eğer nişanlısıyla kalmak isterse evini tutsun ben seni kimsenin oğluyla aynı evde yaşatmam dış kapının dış mandalı dedi..Ayrıca kendi kızı da doktor o da görev için Ankara'ya gelebilirmiş %85 onunla kalıcam ablam olmazsa. Ablan kalırsa kalsın o da benim yeğenimdir ama önceliğim sensin ben o evi kimse için değil senin için döşedim sakın kendini ezdirme ben hep arkandayım dedi. Beklediğimden daha kolay geçti. Babamın da benimle barışmak istediğini öğrendim burda moralim bozuldu ama reelde baya iyiyim şu an :)
Amcamla konuştum. Allah'a şükürler olsun ki beklediğimden az tepki verdi. Ablanla konuşurum eğer nişanlısıyla kalmak isterse evini tutsun ben seni kimsenin oğluyla aynı evde yaşatmam dış kapının dış mandalı dedi..Ayrıca kendi kızı da doktor o da görev için Ankara'ya gelebilirmiş %85 onunla kalıcam ablam olmazsa. Ablan kalırsa kalsın o da benim yeğenimdir ama önceliğim sensin ben o evi kimse için değil senin için döşedim sakın kendini ezdirme ben hep arkandayım dedi. Beklediğimden daha kolay geçti. Babamın da benimle barışmak istediğini öğrendim burda moralim bozuldu ama reelde baya iyiyim şu an :)
Canım bence bu konuyu amcana bir an evvel anlat.Adam senin için ev tutmuş eşya almış.Eminim seni ezdirmeyecektir.Amcan ablandan çok daha fazla düşünüyor seni belli.ablam işte bişey diyemiyorum ki kesin yurda göndericek
Hadi gozunuz aydin.
Ama ben yinede ablanizla kalmaniz taraftari degilim cunku nisanlisiyla kalamadi diye size yuklenebilir
Bu mesajı şimdi gödüm,çok iyi yapmışsın.konuşmanız çok iyi olmuş gözünüz aydın..
Helal olsun be ne amcaymıso da aklıma geldi. Amcamın tek söylediği şey "o ev senin,2 ay içinde senin üzerina alıcam o evi ablanı da nişanlısını da istediğin zaman kapının önüne koy sen kimseye muhtaç değilsin ben varım" oldu. Çok sevindim anlatamam arkamda birisi olduğu için yani. Yoksa ablam bana ne yaparsa ben onu koyamam kapıya kalırsa kalır,kalmazsa kalmaz. Ayrıca size de çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?