Konunu baştan sona okudum, aklı başında bir kıza benziyorsun, amcan da arka çıkmış sana. Burada edilen boş laflar bir kulağından girsin ötekinddn çıksın, sallama. Ne kadar saçma yerlere gelmiş konun, 5 yaşında çocuk gibi mızmızlanmalar filan.. Her şey gönlünce olur umarım
Devam edilirse bildirim yapın olur mu? Bizzat ilgilenirim topikleablacım gördüğün gibi yani durum bazıları insan gibi yazılan uyarıları takmiyor malesef . Mesajının dakika sonrasında hakaretler havada uyusuyor masallah
dayanamadım ablamı aradım."sen ablanı en zor gününde yalnız mı bırakıcaksın sude senden beklemezdim" dedi."abla sen beni bıraktın ama" dedim. amcama söyleyeceğimi de dedim. "söylersen söyle adama 100milyar masraf yaptırdın geri mi alıcak sanki amcan senin için canını verir yeni ev açsın yeni eşya alsın cömerttir o" diyo.dalga geçiyo ya sinirden kudurdum.amcam geldi şimdi hal hatır sorup giricem konuya hemen yarına hepsi belli olur bundan sonra acımam bile dediklerine bakar mısınız..
Tek Cocuk oldugum icin sukrettim suan..dayanamadım ablamı aradım."sen ablanı en zor gününde yalnız mı bırakıcaksın sude senden beklemezdim" dedi."abla sen beni bıraktın ama" dedim. amcama söyleyeceğimi de dedim. "söylersen söyle adama 100milyar masraf yaptırdın geri mi alıcak sanki amcan senin için canını verir yeni ev açsın yeni eşya alsın cömerttir o" diyo.dalga geçiyo ya sinirden kudurdum.amcam geldi şimdi hal hatır sorup giricem konuya hemen yarına hepsi belli olur bundan sonra acımam bile dediklerine bakar mısınız..
Helal olsun be ne amcaymıs
Yurtta mi kal diyor ablan.Amcan o evi niye duzup donatti o zaman sen yurtta kalacaksan.ablam ona gelmiyo ki ben yurtta kalırmışım o zaman. okulumun açılmasına 10gün kaldı babamla konuşmuyorum,annemle konuşmuyorum,ablam ortada. yine mi amcama gidicem yani senin bana aldığın eşyaları ablamın nişanlısı kullanıcak bana bi de yurt bul diyemem ki of allahım..
Tamam konu sahibi fake, anlattigi her sey yalan, bizi kandiriyor, vaktimizi caliyor... O zaman bildir yonetime geregini yapsinlar burada ben daraldim ya. Kac sayfa gecmis sirf polemik...
Konu sahibi, bence ablanizla kalmayin. Olanlarin hincini sizden cikartmayacak mi saniyorsunuz? Kuzeninizle kalsaniz hatta hic tanimadiginiz biriyle kalsaniz bile daha iyi. Ayrica eniste pek saglam gelmedi bana. Kendisiyle ilgili ilginc gelismeler olabilir.
Rica ederim cnm ne mutlu sanao da aklıma geldi. Amcamın tek söylediği şey "o ev senin,2 ay içinde senin üzerina alıcam o evi ablanı da nişanlısını da istediğin zaman kapının önüne koy sen kimseye muhtaç değilsin ben varım" oldu. Çok sevindim anlatamam arkamda birisi olduğu için yani. Yoksa ablam bana ne yaparsa ben onu koyamam kapıya kalırsa kalır,kalmazsa kalmaz. Ayrıca size de çok teşekkür ederim
ahhh ne amcalar var beeehhho da aklıma geldi. Amcamın tek söylediği şey "o ev senin,2 ay içinde senin üzerina alıcam o evi ablanı da nişanlısını da istediğin zaman kapının önüne koy sen kimseye muhtaç değilsin ben varım" oldu. Çok sevindim anlatamam arkamda birisi olduğu için yani. Yoksa ablam bana ne yaparsa ben onu koyamam kapıya kalırsa kalır,kalmazsa kalmaz. Ayrıca size de çok teşekkür ederim
Sevindim böyle olmasına amcaya helal, benimki iskele amcası:))))
Ablan çok akıllı bulmuş yeni eşyaları da kıyar bi nikah oturur kocasıylaNe çok konu açıyosun diyenler olabilir öncelikle özür dilerim çok meşgul ediyorum. Ama şu son 1 haftada yemediğim hakaret,kazık kalmadı. Annem ve babamla olan sorunlarımızdan dolayı ablamla ben ankarada hayatımıza devam edecektik. Ablam stajyer avukat,nişanlı.Nişanlısı da avukat. Ben de üniversiteye bu sene başlıyorum. Ablamla her şey gayet iyi ev kiraladık. Tüm eşyalarımızı da amcam aldı. (benim hatrıma,ablamla araları iyi değil) Haftasonu gidip yerleşecektik ki ablam bugün bombayı patlattı. Nişanlısı da bizimle kalacakmış,benim kalmamı sorun etmeyeceğini söylemiş bir de beyefendi!! Sanki ona sordum ben kalabilir miyim diye..Tabi ki kabul etmedim ben rahat edemem ki tamam ablamın nişanlısıdır bu zamana kadar kötü bi şeyini görmedim. Ama evde ablam olmaz bi şey olur ne bileyim yani olacak şey mi? Abla geçici mi bak eğer öyleyse halamlarda kalırım bi süre diyorum yok diyo.
18 yaşındayım ya ben daha herkese güvenemem ki. Belki bu söylediklerim bazılarınıza ters gelebilir,hakaret etmeden görüş belirtirseniz anlarım tabi ki. Ama istemiyorum. Ben ablamla beraber hayatıma devam ederim diye düşündüm,amcama her şeyi aldırdım aklınıza gelebilecek ne varsa oturma odası,salon,mutfak her şeyi halletti sırf benim hatrıma. Ablam şimdi o eve kendi nişanlısını getirecekmiş,annemlerin haberi olmasın diyo. Anneme babama da bişey diyemiyorum. 1 gün içinde 2 defa şok geçirdim. Beddua mı aldım bilmiyorum hiç bişeyim düzgün gitmiyo. Siz yerimde olsanız ne yapardınız Allah rızası için ya? Ablamın nişanlısı,ablam,ben aynı evde olur mu yani?? Geçici de değil beyefendi bundan sonra evlenene kadar kalacakmış ablamla..
Bu nasıl bir mantıktir arkadaş ablan nasıl bu kadar rahat olabiliyor kimse kusura bakmasin babanın kizini taciz ettiği bu zamanda enisteye mi guvenecek 18 yaşındaki bu kiz. Seni tebrik ediyorum ben olsam bende kesinlikle istemezdim kesinlikle ablanda tüm eşyaları aldırmış evi kurmuş nişanlısını iç güveyi mi alıyor birde avukat olacak bu insanlar muhasebeye bak. Karşı çık kesinlikle kabul etme esnek davranma gerekirse tehdit et annemlere söylerim diye vazgeçer..Ne çok konu açıyosun diyenler olabilir öncelikle özür dilerim çok meşgul ediyorum. Ama şu son 1 haftada yemediğim hakaret,kazık kalmadı. Annem ve babamla olan sorunlarımızdan dolayı ablamla ben ankarada hayatımıza devam edecektik. Ablam stajyer avukat,nişanlı.Nişanlısı da avukat. Ben de üniversiteye bu sene başlıyorum. Ablamla her şey gayet iyi ev kiraladık. Tüm eşyalarımızı da amcam aldı. (benim hatrıma,ablamla araları iyi değil) Haftasonu gidip yerleşecektik ki ablam bugün bombayı patlattı. Nişanlısı da bizimle kalacakmış,benim kalmamı sorun etmeyeceğini söylemiş bir de beyefendi!! Sanki ona sordum ben kalabilir miyim diye..Tabi ki kabul etmedim ben rahat edemem ki tamam ablamın nişanlısıdır bu zamana kadar kötü bi şeyini görmedim. Ama evde ablam olmaz bi şey olur ne bileyim yani olacak şey mi? Abla geçici mi bak eğer öyleyse halamlarda kalırım bi süre diyorum yok diyo.
18 yaşındayım ya ben daha herkese güvenemem ki. Belki bu söylediklerim bazılarınıza ters gelebilir,hakaret etmeden görüş belirtirseniz anlarım tabi ki. Ama istemiyorum. Ben ablamla beraber hayatıma devam ederim diye düşündüm,amcama her şeyi aldırdım aklınıza gelebilecek ne varsa oturma odası,salon,mutfak her şeyi halletti sırf benim hatrıma. Ablam şimdi o eve kendi nişanlısını getirecekmiş,annemlerin haberi olmasın diyo. Anneme babama da bişey diyemiyorum. 1 gün içinde 2 defa şok geçirdim. Beddua mı aldım bilmiyorum hiç bişeyim düzgün gitmiyo. Siz yerimde olsanız ne yapardınız Allah rızası için ya? Ablamın nişanlısı,ablam,ben aynı evde olur mu yani?? Geçici de değil beyefendi bundan sonra evlenene kadar kalacakmış ablamla..
Amcana amca diyebilir miyiiiiim
Saka bi'yana cok sanslisin sukret bizde boyle bir olay olsa bir tekmede amcam vururdu banane diye.
Ablana da cat cat cevabini ver artik universiteli koca kizsin, ezdirme kendini bu ablan olsa bile.
Cık, olmaz.
Ablan nişanlısıyla yaşamak istiyorsa tutacak kendine bir ev, alacak eşyasını oturacak paşa paşa. Sen de şu an tutulan evde tek başına yaşayacaksın.
Burda en buyuk hata ablanda hata kusura bakma ama uyanikli demek geldi icimden esyalari aldirmis hazir duzenli eve konma derdine gibi bu konuyu seninle en bastan paylasip fikrini sormasi gerekirdi ayrica nasil bir ablaki senden boyle bisi istiyo diyemicem emri vaki yapiyo cok yanlisNe çok konu açıyosun diyenler olabilir öncelikle özür dilerim çok meşgul ediyorum. Ama şu son 1 haftada yemediğim hakaret,kazık kalmadı. Annem ve babamla olan sorunlarımızdan dolayı ablamla ben ankarada hayatımıza devam edecektik. Ablam stajyer avukat,nişanlı.Nişanlısı da avukat. Ben de üniversiteye bu sene başlıyorum. Ablamla her şey gayet iyi ev kiraladık. Tüm eşyalarımızı da amcam aldı. (benim hatrıma,ablamla araları iyi değil) Haftasonu gidip yerleşecektik ki ablam bugün bombayı patlattı. Nişanlısı da bizimle kalacakmış,benim kalmamı sorun etmeyeceğini söylemiş bir de beyefendi!! Sanki ona sordum ben kalabilir miyim diye..Tabi ki kabul etmedim ben rahat edemem ki tamam ablamın nişanlısıdır bu zamana kadar kötü bi şeyini görmedim. Ama evde ablam olmaz bi şey olur ne bileyim yani olacak şey mi? Abla geçici mi bak eğer öyleyse halamlarda kalırım bi süre diyorum yok diyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?