ablanın nişanlısıyla aynı evde kalınır mı?

Bi an şok oldum bende ama geçti çok mutlu oldum çok teşekkürler

Tek Cocuk oldugum icin sukrettim suan..

Amcana herseyi anlat..
Amca seni kullanmak icin ablam beni paravan yapmis de..
Simdi de aldigin esyalarin ustune yatip nisanlisiyla yasayacakmis de..
Ben cok uzuldum cok mahcup oldum sana karsi de..
Amcanizla bir nakliye araci tutun yeni eve tasinin..
Ablanda bombos evde napiyosa yapsin..

Tamam konu sahibi fake, anlattigi her sey yalan, bizi kandiriyor, vaktimizi caliyor... O zaman bildir yonetime geregini yapsinlar burada ben daraldim ya. Kac sayfa gecmis sirf polemik...

Konu sahibi, bence ablanizla kalmayin. Olanlarin hincini sizden cikartmayacak mi saniyorsunuz? Kuzeninizle kalsaniz hatta hic tanimadiginiz biriyle kalsaniz bile daha iyi. Ayrica eniste pek saglam gelmedi bana. Kendisiyle ilgili ilginc gelismeler olabilir.

Oldu ablacim, baska?
Canim bu suursuz ablan kac yasinda ayiptir sormasi? 10 felanmi?
Kendine gelsin ablan, ablalik yapsin akilli olup
Kim oluyomusta evdeki genc kardesini dusunmeden eve nisanlisiyla kalicakmis.
Yazik cok yazik.

Amcan onun icin degil sirf senin icin o kadar masrafa girmis.
Nedense hic sasirmadim.
" kardesimle nisanlim ayni evde" gibi bi dusunceye sahip olan bi kizi cumle alem sevmez. Amcanla arasi bozuk olmasini hic abeslemedim.

Sacmalamasin ablan.
Aman canim aman sakin evet deme.
" git kendine kendi evini tut ne halt ediceksen et, yok illa nisanlim gelicek diyosan tam simdi babam gili ariyorum" de.

Turkiyede yasadigini var sayiyorum.
Ben su 10 gundur istanbula tatile geldim bugun son gunum. Oyle pahaliki bu sehir.
Senin hatrina tum evi doseyen amcana yarin birgun " arkasinda durdgun yigenlerine bak, erkeklerle beraber yasasin diyemi kendi ellerinle ev dayayip dosedin" diye laf atarlarsa cok ama cok gec olur.
Yigenin A yigenin B diye ayirt etmezler adinizin ciktigida cabasi. Abln sonuna kadar hakediyor ama sana cok yazik olur daha 18 sin kzum.

Yurtta mi kal diyor ablan.Amcan o evi niye duzup donatti o zaman sen yurtta kalacaksan.

Son düzenleme:

ablamın benimle kalacağını zannetmiyorum zaten o da küser büyük ihtimalle,enişte hakkında benim de fikrim aynı sizinki gibi

Dikkat et bu uyaniklar bence evlenir senide evden gonderirler bir guzel yerlesirler
Bence kabul etmeeeeee :)

Rica ederim cnm ne mutlu sana

ahhh ne amcalar var beeehhh

Amcana amca diyebilir miyiiiiim
Saka bi'yana cok sanslisin sukret bizde boyle bir olay olsa bir tekmede amcam vururdu banane diye.

Ablana da cat cat cevabini ver artik universiteli koca kizsin, ezdirme kendini bu ablan olsa bile.

Ablan çok akıllı bulmuş yeni eşyaları da kıyar bi nikah oturur kocasıyla ayrıca sanki evi enişten tutmuş eşyaları dayamış döşenmişte bide senin kalmanıda sorun etmiyormuş bak bak beyefendinin lüksüne bak izin verme çok istiyorsa ablanla o ayrı eve çıksın

Bu nasıl bir mantıktir arkadaş ablan nasıl bu kadar rahat olabiliyor kimse kusura bakmasin babanın kizini taciz ettiği bu zamanda enisteye mi guvenecek 18 yaşındaki bu kiz. Seni tebrik ediyorum ben olsam bende kesinlikle istemezdim kesinlikle ablanda tüm eşyaları aldırmış evi kurmuş nişanlısını iç güveyi mi alıyor birde avukat olacak bu insanlar muhasebeye bak. Karşı çık kesinlikle kabul etme esnek davranma gerekirse tehdit et annemlere söylerim diye vazgeçer..

Amcana amca diyebilir miyiiiiim
Saka bi'yana cok sanslisin sukret bizde boyle bir olay olsa bir tekmede amcam vururdu banane diye.

Ablana da cat cat cevabini ver artik universiteli koca kizsin, ezdirme kendini bu ablan olsa bile.

Bu olaydan sonra kendime güvenim geldi konuşurum sanırım dediğiniz gibi artık üniversiteliyim ayrıca çok teşekkürler :))

Burda en buyuk hata ablanda hata kusura bakma ama uyanikli demek geldi icimden esyalari aldirmis hazir duzenli eve konma derdine gibi bu konuyu seninle en bastan paylasip fikrini sormasi gerekirdi ayrica nasil bir ablaki senden boyle bisi istiyo diyemicem emri vaki yapiyo cok yanlis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…