ailem yani nasıl anlatsam daha önce bahsetmiştim beni istemediler. ablam da ben sana bakarım ankaraya gelirim seninle dedi üniversiteyi ankarada kazandım ben. bende kabul ettim amcam duyunca herşeyini karşılarım dedi,araba aldı bana iki gün içinde evi dayadı döşedi yengemle beraber.evin 6 aylık kirasını da ödedi üstelik.sanırım ablamı evden gönderip başkalarını bulucam çünkü ben bu evden çıkamam ki
Valla amca ne iyiymis ya. Bilkentte villa tutuyor araba aliyor falan...hayirlisi olsunhalam var ankarada onda kaldım
Ablanla kesinlkle konus baktn olmuyo direk amcana git , adam neler neler yapmıs ne kadar emekleri var üstnde
Git de. Ablan keyif sürmek istiyosa zora girecek. Senin araya girip de aldırdığın eşyalarda sığıntı gibi kalmana gerek yok. O zaten kendini kurtarmış. Nişanlısı tutsun bari ev o kadar meraklılarsa birbirlerine. Masrafları da nişanlı üstlensin. Demek sorun değilmiş senin kalman. Ah be canım sizinkilerden de kimi tutsan elinde kalıyo. Hiç kimse değer vermiyo ailesine. Kardeşten ötesi mi var.ablam ona gelmiyo ki ben yurtta kalırmışım o zaman. okulumun açılmasına 10gün kaldı babamla konuşmuyorum,annemle konuşmuyorum,ablam ortada. yine mi amcama gidicem yani senin bana aldığın eşyaları ablamın nişanlısı kullanıcak bana bi de yurt bul diyemem ki of allahım..
Valla amca ne iyiymis ya. Bilkentte villa tutuyor araba aliyor falan...hayirlisi olsun
Gecen hafta oryantasyona geldiginde evi gordun mu sen peki?halam var ankarada onda kaldım
Asıl bi de o enişte evlenmeden ablayı bırakırsa ne olcak ben onu merak ediyorm
Hem sen niye böyle sus pussun? Sana acımayana sen de acıma. Biri bişey diyo hemen pısıyosun. Pısma. Amcana diyemem anneme diyemem. Diyceksin.ablam ona gelmiyo ki ben yurtta kalırmışım o zaman. okulumun açılmasına 10gün kaldı babamla konuşmuyorum,annemle konuşmuyorum,ablam ortada. yine mi amcama gidicem yani senin bana aldığın eşyaları ablamın nişanlısı kullanıcak bana bi de yurt bul diyemem ki of allahım..
Git de. Ablan keyif sürmek istiyosa zora girecek. Senin araya girip de aldırdığın eşyalarda sığıntı gibi kalmana gerek yok. O zaten kendini kurtarmış. Nişanlısı tutsun bari ev o kadar meraklılarsa birbirlerine. Masrafları da nişanlı üstlensin. Demek sorun değilmiş senin kalman. Ah be canım sizinkilerden de kimi tutsan elinde kalıyo. Hiç kimse değer vermiyo ailesine. Kardeşten ötesi mi var.
Ben kalmazdim enistemle kuzum. Adama bak. Ablanin parasini yiycek esyali evde oturcak kira odemiycek yan gelip yaticak. Yattigin yatagi topla desen küserr gelmis her seyi ablana yuklemis gercekten cok kurnaz. Ablan da bayagi safmis. Ya zaten cocukla ayni evde yasarsa kesin ayrilirlar. Dusunsene senin okulun var calisamazsin hayir calisma zaten o cocuga para yedirme. Ablan staj parasiyla uc bogazi nasil gecindiricek. Sinirler gerilcek. Kavgalar edicekler bu yuzden. Ev isleri de sizde, adam bi is yapmiycak. Ablan yorgun argin gelicek ev isi yemek falan kalinca ona yine cocuga yuklenicek. Cocuk tum gun evde olucak. İlk sene bos gunun cok olur. Sen de evde olucaksin ablan calisicak. Kiskanclik krizleri basliycak. Yani ayni evde yasarsaniz onlar kesin ayrilir. Ablana hem bunu anlat hem tehdit et o gelirse amcama anlatirim bu planini de. Hayir yani insan evinde sutyensiz sortlu falan gezmek ister bacaklarini uzatip tv izlemek ister. O adam varken hic rahat edemiyceksin. Hele bi de nunlar ayni odada yatmak ister belki daha da ileri giderler falan ufak bi sorunda boyle kurnaz bi adam bu kizi birakir evlenmez. Bikac sene belese yasar kizi kullanir sonra bi bahane bulur ayrilir. Ne olucagi belli olmaz ben her acidan dusunup fikrimi soyledim
Hem sen niye böyle sus pussun? Sana acımayana sen de acıma. Biri bişey diyo hemen pısıyosun. Pısma. Amcana diyemem anneme diyemem. Diyceksin.
yapabileceğim başka bi şey yok. babamın annemi aldattığına şahit olduğum halde annemi inandıramadım ben. istenmedim,annem babam ikisi de aralarını bozduklarımı düşündüler. eğer ablam da giderse ne yaparım ki? o eğer vazgeçerse nişanlısıyla kalmaktan mecbur yaparım her işini
enişte pek akıllı. masrafsız ev ve eş sahibi oluyor.oh mis. kesinlikle kabul etmeyin. küs olsanız da herkesi haberdar edin yoksa siz mağdur olacaksınız.ablam ona gelmiyo ki ben yurtta kalırmışım o zaman. okulumun açılmasına 10gün kaldı babamla konuşmuyorum,annemle konuşmuyorum,ablam ortada. yine mi amcama gidicem yani senin bana aldığın eşyaları ablamın nişanlısı kullanıcak bana bi de yurt bul diyemem ki of allahım..
katılıyorum.katiyen ablan gitmeli o evden, sende yanına başka kızları almalısın, bi iki aya bulursun o kızlar her türlü merak etme; ablan resmen sevgilisiyle aynı evde yaşayabilmek için seni kullanıyor. Bu çok çirkin bir düşünce resmen kullanıyor yahu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?