Abowww konuşmadığım görümce evime geliyor hangi yüzle

natlus78

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2012
313
2
0
İstanbul
Kızlar KAYNANAM ile telefonla görüştük hafta sonu gelicez oturmaya dedi, Halbuki kaynanam ve kayınpederim var sadece, kayınpeder zaten gelmez, Malüm görümcem de var ama EVLİ hesap'da ( SABAH 8 AKŞAM 8 ANNESİNİN EVİNDE OTURUP AKŞAM EVİNE GİDEN GÖRÜMCE ) Neyse nasıl yani anne gelicez derken dedim, işte gelcez ....... görümcem ile, ayyy ALLAHIM YARABBİM, ya kızla konuşmuyorum, KAYNANAMIN evinden çıkmıyor hem annesinde her allahın günü, gittiğimde görüyorum, ama hiç muhatap olmuyorum yani konuşmuyorum kendisi ile hiç, nasıl evime ne yüzle geliyor ben anlamış değilim, ne kendisini ne çocukları sevmiyorum NEFRETTTTTTTTTTTT Ediyorum inanılmaz derecede ama, yani gelince sinir krizi geçirip saç baş yolmazsam iyidir. bu nasıl mide bu nasıl bir kişilik anlamadım gitti.

Son düzenleme:
işin zor ama evıne gelen kısıye o kadarda ters davranman hoş olmaz :) yıne soguk durursun ama sonucta mısafır kaba davranırsan sen suclu olursun.

Sendeki de nasıl bir nefret, nasıl bir kin, bende bunu anlamadım gitti :26:

natluuus natlus! misafir olarak görümcen gelsin de güleryüz göstermek zorunda kal e mi!

hızına yetişemiyorum, hep problem hep problem..
herkes mi sana karşı yahu..
çocukların günahı ne?

Son düzenleme:

Siz görümcenizle ne yaşadınız tam olarak?(Annesine sabah 8' gelip akşam 8'de gitmesinin ve evinden hiç çıkmamasının dışında ki bu sizi ilgilendirmez.)
Bu nefretin sebebini de yazsaydınız keşke.

İsterse her gün annesinde kalır, o sizi ilgilendirmez...
Size gelmesini istemiyor olabilirsiniz, o esna da kayınvalidenize ya açıkça söyleyin ya da gelip buraya yüzsüz vs. demenizin anlamı yok

İlişkileriniz de dürüst olursanız mesela şu sözleri söyledikten sonra para verseniz kimse size gelmez, merak etmeyin sadece biraz cesaret edin

arada neelr geçti bilmiyorum ama .belki pişman belki arayı düzeltmek için geliyor , geldi baktın hala rahatsızsın kv e düzgünce söyelrsin o da bi daha getirmez heralde

Bu kadar nefretinizi kazanmış biri evinize geliyorsa ; ya herşeyi düzeltmek istiyordur ya yüzsüzdür ya da sizin tavrınızı önemsemediğini göstermek istiyordur .

Efsane natlus konularına ilk yorumum bu , o sebeble bilemiyorum ne yaşadığınızı .Ama biri çocuklardan nefret ettiğini koca koca harfler ile yazıyorsa , sanırım biraz sorunu kendinde aramalı.

Son düzenleme:
çocuklar bile biliyor görümcesi natlusu seviyor

kızlar Kazen'in son msjını hatırlayın diyor ve çekiliyorum

yine mi sen :)
bende aynı dertteyim.yapar eder küseriz evime yemege gelir hem kendi kendini davet eder.görümce bu cnm adı üstünde

Son düzenleme:
ölüm yok kalım yok bu nefret nasıl olabiliyor ya:) benc direk sölemen lazımdı kv burda böle patlayana kadar:) artık kabul etmişssin saygını hizmetini göstericeksin muattp olmasan bile

Kader sen başımın belası :) yüzsüz ne demek google da arattır anlamını önce bir oku bakalım neymiş türkçe karşılığı, sonracıma, kaynana da aynısı, kızı ile konuşmadığımı sülalesi biliyor, bir onlar anlamıyor, zaten kaynanama bile gitmiyorum, ve diyorumki anne ben sana gelmek istemiyorum kızın senden çıkmıyor, kızınla konuşumuyorum o yüzden sana gelmiyorum gelmek istiyorum ama gelmiyorum, dediğim halde hala anlamıyorlarsa, bu yüzsüzlük değilde nedir ?

Son düzenleme:
İki nedenle gelebilir,

1. Artık gerginliği bir tarafa burakip, barışmak istiyor,
2. Huzurunuzu kaçırmaya geliyor,

ama terinizde olsam, sabırla iyi karşılardim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Forumun baş belası olmaktan iyidir

Bence o yüzsüzlük değil, senin yüzünden kızıma gelme mi diyeyim diye düşünmüş umursamamıştır kadın
Şimdi de belki aranızı bulmak için sana getiriyordun görümceni
Ama bilseler bu kadar nefret dolu olduğunuzu, sokağınızdan bile geçmezler herhalde

havanı bas, kültürümle, evimle, hanımlığımla seni ezer geçerim de :)))))))))))

NATLUS...NATLUS NATLUS...
arkadaşım bırak gelsin...
mekan senın mekanın..kendını kasması gereken bırı varsa oda gorumcen olsun...
belkıde barısmak ıcın gelıyorlar...
uc gunluk dunyada emın ol degmez ınsan kalbı kırmaya...
he eger barısmak ıstemıyorsan.. kvalıdene de kı..
anne ablamla ben aynı ortamda olmak ıstemıyorum..
kızma bana aama küsüz bılıyorsun kı de..
bu kadar basıt yanı...

AYYY sende kaynanam gibi safsın :) kız kaynanam ara yapmak için birşey yapmaz, kaynanam birşeyleri kafasına takan umursayan biri değil, rahat geniş insan = yüzsüzler , ben sevmiyorum, hoşlanmıyorum, yani görümcem olduğu için değil insan olarak sevmiyorum, görümcemi kendi öz babası bile sevmiyor düşünün, teyzesinin kızı var eşimin dolayısı ile görümceminde teyzesinin kızı oluyor :) o bile düşünün öz teyze kızı bana gidip geliyor, ama daha görümcemin evine adım atmamış yani buna ne dersiniz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…