Kayinvalideni ara ve size kapim acik ama rica ediyorum gorumcemi getirmeyin ben kendisi ile gorusmek istemiyorum,de.Bu kadar basit,ne diye kendine dert ediyorsun ki
akandeniz kullanıcısından alıntı
kadın belli ki barışmak istiyo....
bi şans ver sende..
yine yaparsa affetmezsin..
bu kadar kin doldurma içini...
valla kendine yazık ediyosun....
HEY ALLAHIM YA SABIR yaww arkadaşım ben ne barışmak, nede yüzünü görmek istiyorum, bunu kendisine, kaynanama, kayınpederime, eşime, tüm sülalesine bile belli ettim, kaynanama söyledim, kayınpederim biliyor, eşim tüm aile fertlerine bile ağzı ilede kendisi söyledi benim kardeşini sevmediğimi, sizi anlamıyorum ama , ben ne barışmak nede konuşmak istemiyorum,zorlamı yani, ben insan olarak da kendisinden haz almıyorum, anlaşacağım ve görüşebileceğim bir karakter olarakda görmüyorum, sizin hiçmi konuşmadığınız sevmediğiniz insan yok, ne yani sırf eşimin kardeşi diyede konuşmak görüşmek zorunda değilim, saygı gösterin bari diyenleri duyar gibiyim şimdiden ama saygı da demek de konuşmadığım insanın evime gelmesine izin vermekmi olması gerek anlamıyorumki.
Düzenleyen: natlus78 Düzenleme Tarihi : Bugün Düzenleme Saati
16
Okumadın galiba bu yaptıgım yorumu okumadan yorum yaptın sanırım canım. OKURSAN sevinirim