Abowww konuşmadığım görümce evime geliyor hangi yüzle

Kayinvalideni ara ve size kapim acik ama rica ediyorum gorumcemi getirmeyin ben kendisi ile gorusmek istemiyorum,de.Bu kadar basit,ne diye kendine dert ediyorsun ki

akandeniz kullanıcısından alıntı
kadın belli ki barışmak istiyo....
bi şans ver sende..
yine yaparsa affetmezsin..
bu kadar kin doldurma içini...
valla kendine yazık ediyosun....
HEY ALLAHIM YA SABIR yaww arkadaşım ben ne barışmak, nede yüzünü görmek istiyorum, bunu kendisine, kaynanama, kayınpederime, eşime, tüm sülalesine bile belli ettim, kaynanama söyledim, kayınpederim biliyor, eşim tüm aile fertlerine bile ağzı ilede kendisi söyledi benim kardeşini sevmediğimi, sizi anlamıyorum ama , ben ne barışmak nede konuşmak istemiyorum,zorlamı yani, ben insan olarak da kendisinden haz almıyorum, anlaşacağım ve görüşebileceğim bir karakter olarakda görmüyorum, sizin hiçmi konuşmadığınız sevmediğiniz insan yok, ne yani sırf eşimin kardeşi diyede konuşmak görüşmek zorunda değilim, saygı gösterin bari diyenleri duyar gibiyim şimdiden ama saygı da demek de konuşmadığım insanın evime gelmesine izin vermekmi olması gerek anlamıyorumki.
Düzenleyen: natlus78 Düzenleme Tarihi : Bugün Düzenleme Saati 16

Okumadın galiba bu yaptıgım yorumu okumadan yorum yaptın sanırım canım. OKURSAN sevinirim

Bende böyle dedim 'saf' oldum
Boşver anlamamakta ısrarcı zaten
Açsın dursun

Hala yönetici kızmıyo sen niye taktın diyo
Tüm konuları kapatılmış biri, yönetici kızmıyo diyebiliyosa çok ta kelime ısrafında bulunmamak lazım diye düşünüyorum

Okumadın galiba bu yaptıgım yorumu okumadan yorum yaptın sanırım canım. OKURSAN sevinirim[/QUOTE]

O zaman geldiklerinde kapiyi acma,ne diyelim ki simdi sana,cozum uretiyoruz iste

Mobilden bakiyorum sayfaya konu adini gorunce kesin natlus acmistir dedim yanilmamisim :))
Natlus bu gorumce senden ne istiyo anlamadim gitti... Esin gitsin kardesini gormeye arada bir sen gorusmek zorunda degilsin madem bu kadar nefret ediyosun. Acikca soyleseydin gelmesin o istemiyorum diye.

hergün hergün konu acmaktan bikmadinizmi :26:

isyerinde cabuk zaman gecsin diyemi bukadar konular aciyorsunuz

natlus78,
konularınız üslubunuzdan, görümceniz,eşiniz, kayınvalidenizle ilgili konuları birkaç kere açmanızdan ve nerdeyse aynı gün içinde benzer konular açmanızdan dolayı kapatılıyor.
Üslubunuzu düzeltmediğiniz, bir konu açıp o konuda sorunlarınızı dile getirmediğiniz, yorum yapanlara kız seni şimdi boğarım, bas git gibi cevaplar vermeyi bırakmadığınız sürece topikleriniz kapanmaya, sizse ceza almaya mahkumsunuz.

Yorumculara gelince, hem üyeyi onaylamıyor hemde konularına rağbet ediyorsunuz, dalga geçenleri saymıyorum bile, her ne olursa olsun kimseyle dalga geçemez, rencide edemezsiniz.
Topikler tv kanalları gibidir, ya seyredersiniz ya kanal değiştirirsiniz, kumanda sizde lakin bazıları hem yine konu açmış diye söylenirken hemde yorum yapıyor ilginç doğrusu. KİB butonu da süs diye konulmadı ama butona basmak yerine eğlence çıktı diyerek yorum yapanlarda unutmasınlar ki site kuralları herkese uygulanıyor, görmezden gelineceğinizi sanmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…