havanı bas, kültürümle, evimle, hanımlığımla seni ezer geçerim de :)))))))))))
NATLUS...NATLUS NATLUS...
arkadaşım bırak gelsin...
mekan senın mekanın..kendını kasması gereken bırı varsa oda gorumcen olsun...
belkıde barısmak ıcın gelıyorlar...
uc gunluk dunyada emın ol degmez ınsan kalbı kırmaya...
he eger barısmak ıstemıyorsan.. kvalıdene de kı..
anne ablamla ben aynı ortamda olmak ıstemıyorum..
kızma bana aama küsüz bılıyorsun kı de..
bu kadar basıt yanı...
NATLUS...NATLUS NATLUS...
arkadaşım bırak gelsin...
mekan senın mekanın..kendını kasması gereken bırı varsa oda gorumcen olsun...
belkıde barısmak ıcın gelıyorlar...
uc gunluk dunyada emın ol degmez ınsan kalbı kırmaya...
he eger barısmak ıstemıyorsan.. kvalıdene de kı..
anne ablamla ben aynı ortamda olmak ıstemıyorum..
kızma bana aama küsüz bılıyorsun kı de..
bu kadar basıt yanı...
Siz görümcenizle ne yaşadınız tam olarak?(Annesine sabah 8' gelip akşam 8'de gitmesinin ve evinden hiç çıkmamasının dışında ki bu sizi ilgilendirmez.)
Bu nefretin sebebini de yazsaydınız keşke.
Hala niye nefret ettiğini yazmadın.Ek olarak babası ile teyze kızı da
onu da sevmiyormuş,onu da öğrendik.Nefretin sebebi?
kız ne ablası ben ondan büyüğüm ben 34 o 31
Zten görümcenizle ilgili bir başlığınız var oradan devam etseydiniz başka birşey demek için ayrı başlık açılmaz aynı konuda günde iki defa. Bu bir forum kuralıdır. Bdv de her yeri görümcenizle ilgili sorunlarınızla doldurmak istiyorsunuz sanırım görümceniz görse iftihar ederdi kendiyle bu kadar adı anıldığı ve önemsendiği içinn bence görümcenizi neden bilmem ama kıskanıyorsunuz takıntı haline getirmişsiniz başka sonuç çıkmıyor bundan. Bıkmıyorsunuz da aynı şeyleri temcit pilavı gibi tekrar etmekten.. Görümcenizden başka hayatta sorununuz yok mu sizin daha önemli meşgaleler bulabilirsiniz mesela hitabınızı düzeltmek için kursa gidebilirsiniz
Zten görümcenizle ilgili bir başlığınız var oradan devam etseydiniz başka birşey demek için ayrı başlık açılmaz aynı konuda günde iki defa. Bu bir forum kuralıdır. Bdv de her yeri görümcenizle ilgili sorunlarınızla doldurmak istiyorsunuz sanırım görümceniz görse iftihar ederdi kendiyle bu kadar adı anıldığı ve önemsendiği içinn bence görümcenizi neden bilmem ama kıskanıyorsunuz takıntı haline getirmişsiniz başka sonuç çıkmıyor bundan. Bıkmıyorsunuz da aynı şeyleri temcit pilavı gibi tekrar etmekten.. Görümcenizden başka hayatta sorununuz yok mu sizin daha önemli meşgaleler bulabilirsiniz mesela hitabınızı düzeltmek için kursa gidebilirsiniz
kadın belli ki barışmak istiyo....
bi şans ver sende..
yine yaparsa affetmezsin..
bu kadar kin doldurma içini...
valla kendine yazık ediyosun....
gecen günde bir natlus muhabbeti vardı o siz oluyorsunuz galiba.....naptınız da bıktırdınız bu kadar insanı
natlus adın sultan galiba......
sultancık; bırak gelsin ya misafir sonucta ......
fazla yüz vermezsin erken kalkarlar belki
Maşallah konuyu çok iyi anlamışın arkadaşım, önce konuyu enine boyuna anla sonra eleştirkonuşmadığım bir insan evime gelmesini istemiyorum, abisinin evi olduğu kadar benimde evim orası, sen mesela gelininiz varsa ve senle konuşmasa sen evine yüzsüüüüzlükle gidermiydin oturmaya, şahsen ben abimin yada kardeşimin evide olsa konuşmuyorsam eğer, ister abim ister kardeşim olsun, yüzsüzlük yapıp sırf abimin evi diye gitmem, demek siz gidenlerdensin ki böyle konuşuyorsun, ben kıskansam ben evine giderim onun :26: konuşmadığım insanın evime gelmesi kimin kıskançlığı ve merakından dır acaba sorarım, evet benim ondan başka sorunum yok, evimin huzurunu bozan sorunum bu, forumda yazdığım konularımı okursan can kulağı ile belki anlarsın ama yok anlamadan dinlemeden sallamasyon oku sonrada yorum yaz.
Ayrıca bir kez konu açıp adam akıllı derdinizi anlatsanız ekleyeceğinz birşey varsa oradan devam etseniz dediğim gibi aynı gün içinde özellikle aynı konularda birkaç konu açmak forum kurallarına aykırı. Saygı kurallarını aşmasanız ve kurallara uygun davransabız zaten sizi banalmazlar konularınızı da kapatmazlar bunu idrak edin artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?