Abowww konuşmadığım görümce evime geliyor hangi yüzle

kız ne ablası ben ondan büyüğüm ben 34 o 31

Kader kullanıcısından alıntı
İsterse her gün annesinde kalır, o sizi ilgilendirmez...
Size gelmesini istemiyor olabilirsiniz, o esna da kayınvalidenize ya açıkça söyleyin ya da gelip buraya yüzsüz vs. demenizin anlamı yok

İlişkileriniz de dürüst olursanız mesela şu sözleri söyledikten sonra para verseniz kimse size gelmez, merak etmeyin sadece biraz cesaret edin
Kader sen başımın belası :) yüzsüz ne demek google da arattır anlamını önce bir oku bakalım neymiş türkçe karşılığı, sonracıma, kaynana da aynısı, kızı ile konuşmadığımı sülalesi biliyor, bir onlar anlamıyor, zaten kaynanama bile gitmiyorum, ve diyorumki anne ben sana gelmek istemiyorum kızın senden çıkmıyor, kızınla konuşumuyorum o yüzden sana gelmiyorum gelmek istiyorum ama gelmiyorum, dediğim halde hala anlamıyorlarsa, bu yüzsüzlük değilde nedir ?
Düzenleyen: natlus78 Düzenleme Tarihi : Bugün Düzenleme Saati :13:37

istersen konuyu okuyarak yorum yap canım benim

Siz görümcenizle ne yaşadınız tam olarak?(Annesine sabah 8' gelip akşam 8'de gitmesinin ve evinden hiç çıkmamasının dışında ki bu sizi ilgilendirmez.)
Bu nefretin sebebini de yazsaydınız keşke.

Hala niye nefret ettiğini yazmadın.Ek olarak babası ile teyze kızı da
onu da sevmiyormuş,onu da öğrendik.Nefretin sebebi?

Hala niye nefret ettiğini yazmadın.Ek olarak babası ile teyze kızı da
onu da sevmiyormuş,onu da öğrendik.Nefretin sebebi?

kız önceki konularımı okusana inan şimdi başdan yaz yaz sinir olurum hangi nedeni söyliyim sana, kısacası, kıskanç, bencil,rahat, geniş,yüzsüz, dengesiz,lafçı, sinsi, daha saymama lüzum varmı, eski konularımı oku anlarsın.

hanı konuyu okurken altta dıger ıkı konu baslıgı cıkar ya ıste orda bu baslıgı gordum ve bu uyenın yazdgını anladım nasıl bır hıtap tarzınız var tam acı bıber surmelık agzınız.....mısafır ıcın endıselenmeyın bır adım atmak ıstıyordur sıze ragmen.....ıyı cesaret

Son düzenleme:
kız ne ablası ben ondan büyüğüm ben 34 o 31

sana o kadar yorum yaptım...
azda olsa dert dedıgın seyı anlamaya calıstım...

SENIN TAKILDIGIN SADECE ORDA ABLA LAFIMIYDI????

bızımle dalga geciyorsun gibi geldi şu yorumundan sonra..

Zten görümcenizle ilgili bir başlığınız var oradan devam etseydiniz başka birşey demek için ayrı başlık açılmaz aynı konuda günde iki defa. Bu bir forum kuralıdır. Bdv de her yeri görümcenizle ilgili sorunlarınızla doldurmak istiyorsunuz sanırım görümceniz görse iftihar ederdi kendiyle bu kadar adı anıldığı ve önemsendiği içinn bence görümcenizi neden bilmem ama kıskanıyorsunuz takıntı haline getirmişsiniz başka sonuç çıkmıyor bundan. Bıkmıyorsunuz da aynı şeyleri temcit pilavı gibi tekrar etmekten.. Görümcenizden başka hayatta sorununuz yok mu sizin daha önemli meşgaleler bulabilirsiniz mesela hitabınızı düzeltmek için kursa gidebilirsiniz

Maşallah konuyu çok iyi anlamışın arkadaşım, önce konuyu enine boyuna anla sonra eleştir konuşmadığım bir insan evime gelmesini istemiyorum, abisinin evi olduğu kadar benimde evim orası, sen mesela gelininiz varsa ve senle konuşmasa sen evine yüzsüüüüzlükle gidermiydin oturmaya, şahsen ben abimin yada kardeşimin evide olsa konuşmuyorsam eğer, ister abim ister kardeşim olsun, yüzsüzlük yapıp sırf abimin evi diye gitmem, demek siz gidenlerdensin ki böyle konuşuyorsun, ben kıskansam ben evine giderim onun :26: konuşmadığım insanın evime gelmesi kimin kıskançlığı ve merakından dır acaba sorarım, evet benim ondan başka sorunum yok, evimin huzurunu bozan sorunum bu, forumda yazdığım konularımı okursan can kulağı ile belki anlarsın ama yok anlamadan dinlemeden sallamasyon oku sonrada yorum yaz.

Son düzenleme:
kadın belli ki barışmak istiyo....
bi şans ver sende..
yine yaparsa affetmezsin..
bu kadar kin doldurma içini...
valla kendine yazık ediyosun....

kız konu kitlendi :)

gecen günde bir natlus muhabbeti vardı o siz oluyorsunuz galiba.....naptınız da bıktırdınız bu kadar insanı
natlus adın sultan galiba......
sultancık; bırak gelsin ya misafir sonucta ......
fazla yüz vermezsin erken kalkarlar belki

kadın belli ki barışmak istiyo....
bi şans ver sende..
yine yaparsa affetmezsin..
bu kadar kin doldurma içini...
valla kendine yazık ediyosun....

HEY ALLAHIM YA SABIR yaww arkadaşım ben ne barışmak, nede yüzünü görmek istiyorum, bunu kendisine, kaynanama, kayınpederime, eşime, tüm sülalesine bile belli ettim, kaynanama söyledim, kayınpederim biliyor, eşim tüm aile fertlerine bile ağzı ilede kendisi söyledi benim kardeşini sevmediğimi, sizi anlamıyorum ama , ben ne barışmak nede konuşmak istemiyorum,zorlamı yani, ben insan olarak da kendisinden haz almıyorum, anlaşacağım ve görüşebileceğim bir karakter olarakda görmüyorum, sizin hiçmi konuşmadığınız sevmediğiniz insan yok, ne yani sırf eşimin kardeşi diyede konuşmak görüşmek zorunda değilim, saygı gösterin bari diyenleri duyar gibiyim şimdiden ama saygı da demek de konuşmadığım insanın evime gelmesine izin vermekmi olması gerek anlamıyorumki.

Son düzenleme:

Ben okudum yazdıklarını rahat ol evnin huzurunu bozacak ne yapıyor onu anlat önce. Ben başka birşey yazıyorum sen çok başka birşey gelip o burada konulşar açıp senden sözetmiyor sen sürekli konulşar açıp ondan söz ediyorsun o sana hala iyi niyetle yaklaşmaya çalışıyor bu nefretinden vazgeçirmeye çalışıyor hem nereden biliyorsun kendi isteğiyle geleceğini belli ki kaynanız aranızı bulmaya çalışıyor ama sen insanlara tanımadan bir şans bile vermeden ön yargılı konuşuyorsun. O zaman madem burada bu kadar açık sözlüsün kaynana karşıda açıksözlü ol istemiyorum evimde gelmesin görüşmek istemiyorm de kimsenin kimsenin evine zorla geleceğini sanmam. Tüm bdv yi görümcenle doldurdun bu kadar bahsedildiğini bilse gurur duyardı kendisiyle.

Ayrıca bir kez konu açıp adam akıllı derdinizi anlatsanız ekleyeceğinz birşey varsa oradan devam etseniz dediğim gibi aynı gün içinde özellikle aynı konularda birkaç konu açmak forum kurallarına aykırı. Saygı kurallarını aşmasanız ve kurallara uygun davransabız zaten sizi banalmazlar konularınızı da kapatmazlar bunu idrak edin artık.

Kayinvalideni ara ve size kapim acik ama rica ediyorum gorumcemi getirmeyin ben kendisi ile gorusmek istemiyorum,de.Bu kadar basit,ne diye kendine dert ediyorsun ki

Taktın konu açmama kardeş :) site yöneticisi kızmıyor' da konu açmama sana ne oluyor konumu dağıtma lütfen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…