ben geldimmNO|Kullanıcı adı|Şimdiki kilo|Boy|Hedef Kilo|1 hafta sonra
1|absolut|57|168|52
2|merve_ahmet|56.5|164|52
3|katyperrym|59.2|167|55
4|songulu|58.3|164|52
5|esincan|64|164|59
6|27ysmn|61.2|168|56
7|tiyatroyaseyirci|70|168|64
8|minikk|50.4|154|44
senin menun iyiymis ben oglen durum yedim az oncede azda olsa tatlı off offfff :84:akşam yemeğinde ablamlar kahvaltı işi kızarmalar falan istedi bende yemek yapmadım :) öğlende yaptığım çorbadan içtim
18.00
-3 kepçe merçimek çorbası
-50 gr dil peyniri üstüne serptim çorbanın baharatla güzel oldu
-1-1.5 dilim ekmek
ekmeklerim çok oldu biliyorum ama daha yeni başladığım ilk günüm bide daha sadece 4 bardak meşrubat ve 2 bardak su içtim napıcam benn
senin menun iyiymis ben oglen durum yedim az oncede azda olsa tatlı off offfff :84:
ben geldimm
Tablo guzel olmus ama benim hedefim aslında 52 tatlım. Neyse zaten bu aylık hedefim 55 olmak, sonraki ay 52
evet aslında azcık fazla biliyorumcanım bır ayda 4,2 kg sonrakı ay 3 kg çok degıl mı? Ne bılıym ben aylık 1,5 kg hedef koydum :) verılır mıkı okadar?
bebişim masallah 4 bardak mesrubatı götürmüşsün ama hiç hosuma gitmedi bu durum.. ne kadar sekr var onda yaa bi daha olmasınakşam yemeğinde ablamlar kahvaltı işi kızarmalar falan istedi bende yemek yapmadım :) öğlende yaptığım çorbadan içtim
18.00
-3 kepçe merçimek çorbası
-50 gr dil peyniri üstüne serptim çorbanın baharatla güzel oldu
-1-1.5 dilim ekmek
ekmeklerim çok oldu biliyorum ama daha yeni başladığım ilk günüm bide daha sadece 4 bardak meşrubat ve 2 bardak su içtim napıcam benn
masallah kızlaarrr ilk günden dürüm tatlı filan ??? bari yatana kadar bol su iç de yediğini eritmeye calıs.yarın böyle olmak yok amasenin menun iyiymis ben oglen durum yedim az oncede azda olsa tatlı off offfff :84:
ilk günler adaptasyon eksikliği oluyor ama azmin elinden ne kaçar arkadaşlar bende zorlandım ama napalım dayancaz ben bugün 1 dilim ekmek yedim bol salata yedim akşam biraz k fasulye bol yoğurt yedim hergün böğle giderse sanırım olucak
tamam bidaha olmazzz :78: eritiyim diye yuruyus yaptım biraz artık hayırlısımasallah kızlaarrr ilk günden dürüm tatlı filan ??? bari yatana kadar bol su iç de yediğini eritmeye calıs.yarın böyle olmak yok ama
tamam bidaha olmazzz :78: eritiyim diye yuruyus yaptım biraz artık hayırlısı
ilk günler adaptasyon eksikliği oluyor ama azmin elinden ne kaçar arkadaşlar bende zorlandım ama napalım dayancaz ben bugün 1 dilim ekmek yedim bol salata yedim akşam biraz k fasulye bol yoğurt yedim hergün böğle giderse sanırım olucak
NO|Kullanıcı adı|Şimdiki kilo|Boy|Hedef Kilo|1 hafta sonra
1|absolut|60.7|168|55
2|merve_ahmet|56.5|164|52
3|katyperrym|59.2|167|55
4|songulu|58.3|164|52
5|esincan|64|164|59
6|27ysmn|61.2|168|56
7|tiyatroyaseyirci|70|168|64
8|minikk|50.4|154|44
slm kızlar bugun evde yoktum babanem kanser hastası amelıyat oldu onun yanına gıttık oyuzden dogru duzgunde dıyet yapamadım.sabah kaktım gene yuruyus yaptım ama 35 40dak
sabah neyazıkkı 1dılım kek yedım kayın valıdem getırmıs dayanamadım caya 4kup seker attım 1 tane gevrek bıraz peynır ve bırazda saganda yumurta yedım
oglen 1tane kumru yedım
aksamda 2 kase sehrıyelı domates corbası ıctım ve 5yemek kasıgı barbunya yemegı yedım
bılıyorum farkındayım kendımı sıkıstırmam lazım yarında gecsın ıyıce sıkıstırcam :84:
denetimini ne olur bırakma canım kendimi sorumluluk altında hissetmek beni dahada iyi hissetmeme neden oluyorcanım bu arada sıkı denetımım altındasın unutma :82:
yasemincm (adasız bu arada)senın bugun yedıklerınde en buyuk tehlıke ne bılıyormusun ?cayına ttıgın 4 kup seker ..benım esım evlendıgımzde 84 kıloydu 1 yılda sadece cayına seker atmayarak 5 kılo verdı ve suan 79 kılo ..bu senın hayat seklın olmalı her yıl cayına attıgn seker sana +2 kılo olarak gerı donecek o da en az bır dusun ..ve hemen ıse buradan basla emın ol cak daha hızlı kılo verceksın ...ve ben bır cay tıryakısı olarak dıyorum kı sekersız cayın tadını hıcbır sey veremez harıka sadece alısmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?