kızlar nerdesinizzz?cnm sıkılıyo yaaa
ya ne biliyim öle sıkıldım..kız ahme sevgilimin adı :)))Kız allah ıyılıgını versın emı ahmet ısmını gorunce ana kkya erkek gırmıs dedeım bı an tabı uykum gozumden akıyo normal yanı
hayırdır canım canın neye sıkkın?
ben burdayım canım ama şimdide sen yoksun nerdesiniz millettt
günaydın kızlar bende kahvaltımı yaptım peynir salatalık ve domates 3 tanede zeytin yedim ben çay sevmiyorum sütle kahvaltı yapıyorum öğlen ve akşam için bişey düşünmedim
denetimini ne olur bırakma canım kendimi sorumluluk altında hissetmek beni dahada iyi hissetmeme neden oluyor
tamam canım sen merak etme sen de benı bırakma
tamam canım sen merak etme sen de benı bırakma
ya canım okadar cok ıstıyorum kı alısmayı nasıl becerıcem acı oluyo bır yudum bıle ıcemıyorum sen eskıden sekerlı ıcermıydın esın nasıl bıraktı ya oylemı adasmıyız memnun oldum canım sanırım boy ve kılolarımızda bırbırıne yakındı sekersız cay nasıl bısey acaba acı gelmıyomu ot gıbı gelmıyomu canım?
absolut denetim istiyosun ama hiiç anlatmıyosun ne yedın ne içtin? senın guünlüğün ama biz doldurdk.hemen rapor istiyoruuuz :)
canımcım hemen raporumu vereyım cok haklısın ama bu aralar dadılık yapıyrmsabah kahvaltımda 2 mınık dılım cavdar ekmegı yanında peynır zeytın domates salatalık ve bolca yesıl cay ıctım ,o sırada arkdsm bebısı bırakmak ıcn geldı onla bı kahve ıctık ogle arası cavdar ekmegıyle yapılmıs bır adet kasarlı tost yannda domts saltlk aksam azcık yagda bıberlerı oldurup ustune domates koyup pısırdım yanında yogurtla 2 dılım cavdarla yedım ben bugun ekmegı bıraz fazla kacrdım galıba ama
canım gunaydın,
valla diyetisyenler bızım kg larımızda olan kişilere gunde 4 dilim ekmek verıyor. hıc ekmeksızde olmaz zaten. :)
arkadaşlar nerdesiniz şöyle güzelce sohbet edemedik yaaaaa gelin artık neler yaptığımızı anlatalım
günaydın
kahvaltımı yarım dilim kepekli ekmek domates salatalık yanında bir kupa form çayı ile yaptım
öğlen dee kek yicem yrım ilimde peynirli börek bugün kardeşimin günü var yaaaaama kesinlikle bu yadıklarımın dışına çıkmıycam
akşam yeşil mercimek yemeği salata ve yoğurt yicem
yaaa çok korkuyorum verememekten okadar dikkat ediyorumki egzersizimide yapıyorum veremezsem depresyona girerimm
canımcım hemen ben anlatayım sana bugun kahvaltıda bır sımıt (bayılırm sımıte)domates peynır zeytın yumurta (haslanmıs) ve demleme yesıl cay 3 fıncan (yesıl caya da bayılırım:) kahvaltım boole ...
dun bır kacamak yaptım arkadaslar ıtıraf edym bır bardak dondurmalı mılkshake ıctıml
esın kontrol et benı ben kendımı kontrol edemıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?