absolut'un zayıflama macerası :)

Kız allah ıyılıgını versın emı ahmet ısmını gorunce ana kkya erkek gırmıs dedeım bı an tabı uykum gozumden akıyo normal yanı
hayırdır canım canın neye sıkkın?

Kız allah ıyılıgını versın emı ahmet ısmını gorunce ana kkya erkek gırmıs dedeım bı an tabı uykum gozumden akıyo normal yanı
hayırdır canım canın neye sıkkın?
ya ne biliyim öle sıkıldım..kız ahme sevgilimin adı :)))

ben burdayım canım ama şimdide sen yoksun nerdesiniz millettt

burdayııımmmmmmmmmmm :)))))))

kızlar günaydııııııııııın ben geldim. kahveltımı yaptım. sutumu içtim. şimdi çooook açık şekersiz cay zamanı: kahvaltıda bır dılım kepeklı ekmek üzerine zeytin ezmesi ve labne peynir,domates salatalık. 1 çay bardağı süt içtim. öglen ve akşam içinde dun akşam yaptığım mantar corbası, yogurt ve iş yerimde çıkıcak olan taze fasulye :) tabıkı kılcıksızsaa. ve yatana kadar 3 porsıyon meyvee. bırı 10 da bırı 16 da bırı 22 gıbı.

günaydın kızlar bende kahvaltımı yaptım peynir salatalık ve domates 3 tanede zeytin yedim ben çay sevmiyorum sütle kahvaltı yapıyorum öğlen ve akşam için bişey düşünmedim

günaydın kızlar bende kahvaltımı yaptım peynir salatalık ve domates 3 tanede zeytin yedim ben çay sevmiyorum sütle kahvaltı yapıyorum öğlen ve akşam için bişey düşünmedim

günaydıın :) ekmek yemedın mı bakıym :) guzel bı başlangıç olmuş. çok dikkat etmek gerekıyor. ben bır hafta once baslamıstım. oooo kankayla ye bısey olmaz. kayınvalıdeyle bısey olmaz. annemin gun arkadaslarına yaptıklarını ye bısey olmaz dıye dıyr ne almısım ne vermışım. bundan sonra yoook. sımsıkı sarıldım dıyetıme ve sıze. bırakmaaam.

bende sabah eve gelene kadar hiç bişi yemedim o yüzden sabah la öğlen bir çıkmak zorunda kaldı yine
-2 tane poğaca
-yarım kk peynir
-4-5 petibör üstüne fıntık ezmesi
-1 tane haşlanmış yumurta (baharat ve 1 çay kaşığı zeytinyağı döktüm üstüne :)
-kocaman 1 kupa şekersiz çay
aslında bi diyette çok saçma bu yazdık larım biliyorum ama insan saat 6 da evden çıkıpta 2.5 ta girince eve böyle oluyo (

tamam canım sen merak etme sen de benı bırakma

iyi akşamlar yaa bugünde güzeldi sabah hafif bir kahvaltı arada yoğurt öğle patates salatası az yağlı şimdi akşam yemeğimide yedim mercimek çorbası 1 kepçe yağsız makarna 2 kaşık salata depo bugünlükte doldu artık sunan başka birşey girmez mideme bugünlük bukadar sizlerde lütfen yazın fikir alış verişinde bulunalım

arkadaşlar nerdesiniz şöyle güzelce sohbet edemedik yaaaaa gelin artık neler yaptığımızı anlatalım

canım benım sabahtan berı arkadasımın bebegıne bakıyorum emanet dıye de gozumu ayrmyrm gıremedım bır ara grdım hemen uyandı cıkmak zorunda kaldım bu yuzden rapor veremdm kızlar cok haklısnz

sımdı yasemıncım evet adasız :)ben eskıden berı hep cok az seker atardım ama hıcbır zaman da tamamen bırakamıstım sekerı sonra bız yurtta paraszlıkltan seker alamadık kızlarla (ogrencılık malum)sonra bız bır ıkı denedık oyle baktım harıka oluyr ....tıryakısı oldum ben ..esıme de ben baskı yaptım sureklı ama o cok seker atıyordu acıkcası once azalttı tek sekere dusurdu sonra cayın yanında tatlı yedıgı zaman seker atmamaya basladı ..sonra tamamen bıraktı ..ve sımdı herkese sekerı bırakmasını tavsıye edıyor :)ve sımdıye kadar nasıl sekerlı ıctgne sasrdgnı seker atınca mıgdesının bulandgnı soyluyor ..canım bu dıyet yapmak gıbı bıle degıl dıyet yaptgnda kılo veryrsn enınde sonunda gerı alıyorsun ama kendıne bu ıyılıgı yaparsan omur boyu surecek bır alıskanlık sahıbı olursun ..inşallah basarrsn canım yanındayım

absolut denetim istiyosun ama hiiç anlatmıyosun ne yedın ne içtin? senın guünlüğün ama biz doldurdk. hemen rapor istiyoruuuz :)

canımcım hemen raporumu vereyım cok haklısın ama bu aralar dadılık yapıyrm sabah kahvaltımda 2 mınık dılım cavdar ekmegı yanında peynır zeytın domates salatalık ve bolca yesıl cay ıctım ,o sırada arkdsm bebısı bırakmak ıcn geldı onla bı kahve ıctık ogle arası cavdar ekmegıyle yapılmıs bır adet kasarlı tost yannda domts saltlk aksam azcık yagda bıberlerı oldurup ustune domates koyup pısırdım yanında yogurtla 2 dılım cavdarla yedım ben bugun ekmegı bıraz fazla kacrdım galıba ama

canım gunaydın,

valla diyetisyenler bızım kg larımızda olan kişilere gunde 4 dilim ekmek verıyor. hıc ekmeksızde olmaz zaten. :)

canım gunaydın,

valla diyetisyenler bızım kg larımızda olan kişilere gunde 4 dilim ekmek verıyor. hıc ekmeksızde olmaz zaten. :)

canım haklısın ben beyaz ekmegı hayatımdan cıkaralı cok oluyr zaten bız esımle sadece cavdar yıyrz cok saglıklı beslenen bır cıft olduk cıktık yafff :) yenı evlendıgmızde sureklı abur cubur yıyrdk ben ona uymustum ,sımdı onu kendıme uydurdum ekmek yemeyınce cok halsız oluyrum ben uzun sure dıyet yapamıyorum

günaydın
kahvaltımı yarım dilim kepekli ekmek domates salatalık yanında bir kupa form çayı ile yaptım
öğlen dee kek yicem yrım ilimde peynirli börek bugün kardeşimin günü var yaaaa ama kesinlikle bu yadıklarımın dışına çıkmıycam
akşam yeşil mercimek yemeği salata ve yoğurt yicem
yaaa çok korkuyorum verememekten okadar dikkat ediyorumki egzersizimide yapıyorum veremezsem depresyona girerimm

arkadaşlar nerdesiniz şöyle güzelce sohbet edemedik yaaaaa gelin artık neler yaptığımızı anlatalım

canımcım hemen ben anlatayım sana bugun kahvaltıda bır sımıt (bayılırm sımıte)domates peynır zeytın yumurta (haslanmıs) ve demleme yesıl cay 3 fıncan (yesıl caya da bayılırım:) kahvaltım boole ...

dun bır kacamak yaptım arkadaslar ıtıraf edym bır bardak dondurmalı mılkshake ıctım

esın kontrol et benı ben kendımı kontrol edemıyorum

yanlış okudum dimi hem börek hem kek. valla bende gecen hafta annemın gununde aynısını yaptım. yerken ooooooooooooh ne guzel ama sonrasında nasıl bır vıcdan azabı bır hafta bosuna geçti. birde arkadasım noddle yapmıs 2-3 gun sonrada onu yedim. nişanlımın annesıyle bulustuk suffle yedık. mana nolcaak ya benım alt tarafaı 5-6 kg fazlam var herturlu verırım dedım veee puuf hüsraan ne kg vermesi. oldugu gibi duruyoo kilolar yerinde. ama bundan sonra kim ne derse desin yemıycem.

Son düzenleme:

ayyy bende bayılırım milkshake ye ama aaaa elimi ayağımı kestim öle şeylerden sende kes
onlar pis eeeeee onlarrr bida duymıyımmm sakın kilolrı verelim birlikte içeriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…