- 25 Ekim 2018
- 3.831
- 6.895
- 158
- Konu Sahibi ayyuzlum01
Netflix degil de internette bulursunuz
[/QUOTE
Tesekkur ederim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Netflix degil de internette bulursunuz
[/QUOTE
Tesekkur ederim
Netflixte yok ama, YouTube da bile var. İnternetten aratıp bulabilirsiniz. Genelde altyazılı.Nerde bu belgesel? Netflix de var mi?
Her gün 1 litre kola içen 1 paket cipsi bitiren 1 paket çikolatayı yarım saatten kısa sürede bitiren ben bile artık bunları ağzıma koymayıp 2 ayda 9-10 kg verdiysem herkes başarır bunu.Yine de zorlanıyorsanız alternatif tarifler var.
Öncelikle neden kilo aldığımı sorguladım ev yemeklerini porsiyon kontrollü yememe rağmen abur cuburu çok yiyordum.Bana abur cubur kilo aldırıyordu.Canım çok isteyince alternatif tariflere yöneldim.İçinde dolu dolu şeker, palm yağı olunca az yemekten bile korkuyorum. Çikolatada da 1 ya da 2 kare sadece "bitter" çikolata yiyorum.Muz ve kakao ikilisi varmış ama hiç denemedim.Makarnada yedim ama yoğurtla ve porsiyon kontrollü yedim ve suyu asla unutmadım.Birde diyet kafasından çıktım şu an diyette değil sağlıklı beslenme modundayım.Ve öncelikle küçük hedefler koyun kendinize2 ayda 9-10 kiloyu nasıl verdiniz? Bende bi 12-13 kilo vermek istiyorum. Cips kola çok tüketmem ama çikolata ve hamur işine dayanamıyorum.![]()
Merhabalar. Ben çoğu zaman yarım tabak yemek yiyip sonrasında kraker bisküvi çikolata yiyen biriyim. Gün içinde ayrı akşam çayın yanında ayrı. Yedikten sonra pişman oluyorum bir daha böyle yapmayayım diye sonra yine aynı. Bir ara eve hiç almadım bu sefer de canım bsyler istedi akşam 10 da kek yaptım vs. Bu arada 1.66 boya 59 kiloyum. Göbek bölgemden kilo alıyorum. Önceki kıyafetlerim dar gelmeye başladı. Çünkü bildim bileli zayıftim. Ne önerirsiniz ?
Mutfakta Kruvasan hamuru mayalanıyorabur cubur dolabım var. İçinde bir ben eksiğim. kitkat, eti karam, eti topkek (portakallının hastasıyım), ruffles veya lays sade, eti turti (frambuazlı), jiff fıstık ezmesi, Nutella, Fiskobirlik fındık ezmesi
bunlardan biri evde eksik olsun. Hiç üşenmem giyinir kuşanır markete giderim. Markette kalmamış mı, uzaktaki markete giderim
elli defa sokaktaki çocuklara dağıttım tüm zulamı. Bu kez bırakıcam dedim
sanki onlar beni bırakmış gibi depresyona girdim
hasılı, ben pes ettim. Az yiyorum ama illa bunlar elimin altında olacak. Evde yaptığım kruvasanlar, envai çeşit kurabiye, kek de cabası
![]()
Almamak lazım mesela bende evde pilav makarna falan yapmıyorum hiç yaparsam yiyorum çünkü ekmekte nadir alıyoruz
Tabağını bitir yarım yiyip abur cubura abanma
Ben de sizinle aynı dertten muzdaripim.Hatta konu bile açtım sizden önce.Evde bulundurmayin diyorlar doğru da evdekilerin suçu ne? Evdekilerin kilo sorunu vs yok.Bütün gün calisip aksam tv nin karsisinda keyif yapmak istiyorlar, haklilar da,seviyorlar da.Olan bana oluyor.Evde bulundurmamak benim icin olası degil.Nefse hakim olmak tek ve kesin cözümü .
Vallahi ben günde 10 bin adim atiyorum uzun süredir; şunu gözlemledim ki hareket evet süper ama beslenme düzeni ve saglikli beslenme en süperi ve önemlisi
Ya ben mide küçültme olduğum için hemen doyuyorum ama şu kesin ki basit karbo almazsanız daha kolay doyuyorsunuz ve açıkmıyorsunuz herşeyi yiyorum ama tadına bakmalık pilav makarnada en son ne zaman yaptım hatırlamıyorum çok çok nadir eşim illa isterse ki oda dikkat ediyor ondan sorun olmuyorBasit karbonhidratlardan tüketmiyorsanız sebze ve protein ağırlık mı besleniyorsunuz? Nasıl doyuyorsunuz? :)
Bu forumda bu tarz mesajları nadir görüyorum. Pilav, makarna, ekmek yemeyen hamur işleri ve türevlerini hiç yemez. Ne yiyip ne içersiniz merak ettim.
Bende ekmeği tam buğday almaya çalışıyorum ama porsiyon kontrolü yapmakta zorlanıyorum. Ve tam buğday spagetti ve bulgur pilavı yiyorum sadece. Ama sizin gibi kesmeyi başaramadım.