Abur cubur bagımlılığından kurtulmak

Merhabalar. Ben çoğu zaman yarım tabak yemek yiyip sonrasında kraker bisküvi çikolata yiyen biriyim. Gün içinde ayrı akşam çayın yanında ayrı. Yedikten sonra pişman oluyorum bir daha böyle yapmayayım diye sonra yine aynı. Bir ara eve hiç almadım bu sefer de canım bsyler istedi akşam 10 da kek yaptım vs. Bu arada 1.66 boya 59 kiloyum. Göbek bölgemden kilo alıyorum. Önceki kıyafetlerim dar gelmeye başladı. Çünkü bildim bileli zayıftim. Ne önerirsiniz ?
Sekersiz 21 gün diyeti yapanlar sonrasında canlarının buna benzer seyleri istemediğimi belirtiyor

Çok eski bir konuymuş tam bana göreymiş ya bende de bağımlılık oldu bi gün yemesem bir gün arıyorum çok zararlı annem 1 porsiyon meyve yediğinde şeker oranına çok bişey olmazken market bisküvisinden bikaç tane yese şeker seviyesi artıyor ne kadar zararlı olduğu ortada ama ben çok seviyorum çikolata çikolatalı bisküviler ve çikolata ile olan herşey diyetisyene mi gitmem lazım psikolojik olarak danışmam mı lazım bu konuda pek irademe hakim olamıyorum
Bende de vardı bu durum ve kesinlikle alışkanlığa getirmekten kaynaklanıyor. Yani bir ara çayın yanında atıştırmalık yemeye başladım ve alışınca huy olmaya başladı böyle beslenme. Ben artık markette abur cubur reyonlarını koşarak geçiyorum mecburen çünkü kiloyu geçtim sivilce de yapıyor.

Bende de vardı bu durum ve kesinlikle alışkanlığa getirmekten kaynaklanıyor. Yani bir ara çayın yanında atıştırmalık yemeye başladım ve alışınca huy olmaya başladı böyle beslenme. Ben artık markette abur cubur reyonlarını koşarak geçiyorum mecburen çünkü kiloyu geçtim sivilce de yapıyor.
Evet çikolatalı ürünler bende de sivilce yapıyor

Konunuza yorum yapmistim ilk yazdiginizda ben cok sukur kestim abur cuburu.markete gittigimde asla almak istemiyorum.onun yerine pastaneden kurabiye aliyorum gunde 3 tane falan yiyorum.oda zararlidir ama abur cubur kadar degil kesinlikle

O kadar güzel bir bağımlılık ki bırakasın gelmez bendede var zorla bıraktım

Back
X