Abur cubur belasi

Bu bir hastalikmi ki acep
Eger oyleyse tedavisini arastircam boyle olmuyo dediklerjni de denedim incir aldim bi paket bu seferde bi paket inciri bitirdim ama yinede cikolatanin yerini tutmadi

ho hohh banada büyükçe bir yer açın bende geldim sizdenım:)
ınsanların ıvır zıvırı evlerıne alıpta unuttugunu yada arada bir yedigini düşündükçe aklım almıyor..
evde bir istif köşesi varsa mesela o bitmeden uyku girmez gözüme..annem oraya buraya saklardı bişeyler bekarken,kadının zulasını az patlatmadım:)
neyse şuan yapmıyorum rejimdeyim:)
ama kendını iyi hisset diye söylüyorum,
3 paket cips 1 lt kola,3-5 paket çikolata 1 kg dondurma 1 tencere makarna falan tek günde yemişliğim vardır:)ama çok sakıncalıı

Valla inanirm cunku bende oyleym ama bu rejimle gececek biseymi eger oyleyse valla inat etcem ama hastaliksa omur boyu gecmez

Bende öyle yemekden sonra cips kola yapmassam karnım doymuyor...
Tuzlu tuzlu içimi bastırıyor...
Sonra da hadii bakalım gelsin çikolata gitsin bisküvi.. Göbeğim var yemessem ericek bunu bile bile vazgeçemiyorum

Off tek ben degilmisim demekki sevindim bu duruma piskopat manyak dunyaya tek ben boyle gelmisim gibi goruyodum kendimi

Bende öyle yemekden sonra cips kola yapmassam karnım doymuyor...
Tuzlu tuzlu içimi bastırıyor...
Sonra da hadii bakalım gelsin çikolata gitsin bisküvi.. Göbeğim var yemessem ericek bunu bile bile vazgeçemiyorum
Yine s3nin kilo derdin pek yoktur. Ben yiyipte almayanlardqn olsam varyaaaa offf heralde tum marketi supururdm

Yine s3nin kilo derdin pek yoktur. Ben yiyipte almayanlardqn olsam varyaaaa offf heralde tum marketi supururdm
Olmaz mı
Ama benim en büyük derdim göbek...
Bende maşallah hep göbek yapcak şeyler yiyorm..kahvaltı da 1 dilim ekmek yesem ardından kola içip mahvediyorum herşeyi

Aynen bende sizin anlattiginiz gibiym cikolata varsa dibini siyiririm annemler farkli sehirde evlerinin altinda market vardi sikildigim gbi solugu markette alirdim bir ayda 7 kilo aldim dondugumde herkes bu ne hal dedi 70 kilo olmustum :/ hersey beyinde bitiyo kesin karar verdim bu kilolar gidecek diye bir ayda tekrar 64 oldumm daha da vercm insallah.
Ada cayi ve yesil cayi cubuk tarcinla iki hafta arayla kullandim bende tatli krizine cok iyi geldi

Son düzenleme:
Ben cips ile kolayı bıraktım. Ayda yılda bir yiyorum onları.. ama çikolatayı, pastayı bi türlü bırakmadım. Evde ni çikolata 3 gün durmuyor ya..

abur cubura bayılırım ama eve almıyorum.
ola ki alındı yine de bir lokmadan fazla yemiyorum.
hepimizin yapmayı çok sevdiği sakıncalı şeyler var ve onlardan kendimizi alıkoyuyoruz değil mi?
mesela ben evde 30 tane kediyle yaşamak istiyorum ama bunu yapmıyorum, ya da bir başkası bütün maaşını bir pırlantaya vermek ister ama yapmaz gibi gibi
eee o zaman abur cuburu da kesebiliriz.

Bi keresinde soyle bisey duymustum bi cikolata yicende icinden sakinlesene kadar say gozlerini kapat say. Bikac kez denedim ise yariyodu sanki. Ama bazende ne saymak ne baska biseu ise yariyo lop diye gidiyo mideye sonra agiznda tadi bile kalmiyo.

pelin- evet haklisin bazen dusunyyorm hadi tamam simdi cok sukur iyisin bi skntin cikmadi elhamdullah ama diyorm ya bi hastalansan doktor hayati tehliken var eger abur cubur yersen dese perhiz verse diyorm ozaman da mi yiceksin diye cook kiziorm kendime. Ah pis nefis ah

Yanı başımda kakaolu kek var, ev yapımı. Sabahtan beri gözüm kayıyor ama her seferinde tutuyorum kendimi. Hamilelikten dolayı dikkat ediyorum yediklerime, biraz da o yüzden aklım kalıyor ya. :)) belki sizin de öyledir? Bu durumda bence en iyisi eve bu tarz şeyler sokmamak ya da alacaksanız da sayı ile almak.

Ohooo ben hamileyken hiiic affetmedim hersey yedim dediler yok bebegin sasi olur yok ne bilim ben cikar biyerinden falan bunu duyunca firsat bildim yedim

Ben de bağımlısıydım. Bırakmaya çalışıyordum az az yiyordum , dayanamayıp tekrar yemeğe başlıyordum.

Tamamen kestim sonra 3 aydır yemiyorum. Hiç aramıyorum da. Bırakcaksanız tamamen bırakın, tadını unutun. Zamanla canınız hiç istemeyeçek.

Tursu sever bakalim bugunden basliyorum biraktim söz veriyorum hepinize ve tesekkur ediyorm sizlere niyetliymisim gibi yaklascam abur cuburlara yemicem bu yuzden size bu alisma surecinde durumumu bildircem neler yapiyorm diye hadi bakalim madem hersry beyinde bitiyo. Beyinmi yaman benmi yamanim gorcez :)

Ohooo ben hamileyken hiiic affetmedim hersey yedim dediler yok bebegin sasi olur yok ne bilim ben cikar biyerinden falan bunu duyunca firsat bildim yedim

Hahahah :)) bebeğin sağlığı için sağlıklı beslenmek lazım. Bir de bu aralar test sonuçlarım garip geldi. Daha da dikkat ediyorum o yüzden. :/

Şekerinizi kontrol edin . Bu doyumsuzluk sağlıklı bir şey değil . Yani illa tıkanmanız lazımdı bi noktada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…