Bu bir hastalikmi ki acepBen yazsam bu kadar olur.. bende bi oturuşta çikolatalı pastayı tek başıma yerim.. 2 kalıp çikolata yerim... yemezsem aklım onda kalır.. ama tutuyorum kendimi. . .
1. Eve almıcaksın.
2. Kuru meyve, ceviz, badem tarzı yiyecekler koy masanın üzerine.. çayın kahvenin yanında bunları tüket.
2. Ayy benim canım çekti şu anda Allahtan evde yok..
Valla inanirm cunku bende oyleym ama bu rejimle gececek biseymi eger oyleyse valla inat etcem ama hastaliksa omur boyu gecmezho hohh banada büyükçe bir yer açın bende geldim sizdenım:)
ınsanların ıvır zıvırı evlerıne alıpta unuttugunu yada arada bir yedigini düşündükçe aklım almıyor..
evde bir istif köşesi varsa mesela o bitmeden uyku girmez gözüme..annem oraya buraya saklardı bişeyler bekarken,kadının zulasını az patlatmadım:)
neyse şuan yapmıyorum rejimdeyim:)
ama kendını iyi hisset diye söylüyorum,
3 paket cips 1 lt kola,3-5 paket çikolata 1 kg dondurma 1 tencere makarna falan tek günde yemişliğim vardır:)ama çok sakıncalıı
Off tek ben degilmisim demekki sevindim bu duruma piskopat manyak dunyaya tek ben boyle gelmisim gibi goruyodum kendimikuruyemıs daha masum gibi dursada ara öğünlerde yerim diye kenara koydugum fındıgı cevizi paketın dibini görmeden bende bırakamıyorum...bu kesınlıkle duygusal açlık
çatlasanda patlasanda o paket bitecek modunda oluyor ınsan o yüzden çok iyi anlıyorum seni
Yine s3nin kilo derdin pek yoktur. Ben yiyipte almayanlardqn olsam varyaaaa offf heralde tum marketi supururdmBende öyle yemekden sonra cips kola yapmassam karnım doymuyor...
Tuzlu tuzlu içimi bastırıyor...
Sonra da hadii bakalım gelsin çikolata gitsin bisküvi.. Göbeğim var yemessem ericek bunu bile bile vazgeçemiyorum
Olmaz mıYine s3nin kilo derdin pek yoktur. Ben yiyipte almayanlardqn olsam varyaaaa offf heralde tum marketi supururdm
Kizlar ben cocuklugumdan beri abur cubur hastasiyim suan 27 yasindayim bebegim oldu 80 kiloyun 1.70 boyum. Eve cikolata girmesin girince bi pakette olsa bitirmem lazim diyelimki dolapta duruyo bi paket o aklimdan cikmiyo bitirene kadar ugrasirim canimin istedigini de bilmiyorm sadece yemek istiyorm diyelimki gece 2 ye kadar sabrettim dayanamiyorm alip yiyotm yas pastanin hepsini bi oturusta yerim yada gelir gider yerim yani illa bitecek o. Sizce bu nedir kizlar anlamiyorm. Kardesim 1 tane cikolata yer midem bulandi ayy cok geldi der ama ben 10 tane yesem yetmez bananolcak benim halim. Sizce bu hastalikmi nedir nasil kurtulurum. Benim gibi olan varmi veya kurtulan. Eft teknigi diye bisey gordum simdi netten ona bakiyorm uygulicam bende insallah faydasi olur
Ohooo ben hamileyken hiiic affetmedim hersey yedim dediler yok bebegin sasi olur yok ne bilim ben cikar biyerinden falan bunu duyunca firsat bildim yedimYanı başımda kakaolu kek var, ev yapımı. Sabahtan beri gözüm kayıyor ama her seferinde tutuyorum kendimi. Hamilelikten dolayı dikkat ediyorum yediklerime, biraz da o yüzden aklım kalıyor ya. :)) belki sizin de öyledir? Bu durumda bence en iyisi eve bu tarz şeyler sokmamak ya da alacaksanız da sayı ile almak.
Ohooo ben hamileyken hiiic affetmedim hersey yedim dediler yok bebegin sasi olur yok ne bilim ben cikar biyerinden falan bunu duyunca firsat bildim yedim
Şekerinizi kontrol edin . Bu doyumsuzluk sağlıklı bir şey değil . Yani illa tıkanmanız lazımdı bi noktadaInanirmisin dun kardesim gelcek diye cesit cikolatalaedan keklerden aldim ona aldiklarimi da ben yedim aksama kadar bitirdim bi paketi gece yatinca farkettim midem bulaniyody ama bilincsiz yiyotm. Aceba inatlasmam mi lazim sigara yi birakir gibi ya hep ya hic demi cunku azcik yiyim diye basliyorm devami geliyo hepsini yiyorm
He ozaman dikkattt :)Hahahah :)) bebeğin sağlığı için sağlıklı beslenmek lazım. Bir de bu aralar test sonuçlarım garip geldi. Daha da dikkat ediyorum o yüzden. :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?