- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
O nasil bisey ki canim ilk defa duyyyormendokrinoloji bölümüne gittiniz mi? Hipoglisemi olabilir belki.
Yok canim yok ona da baktim da o degil benimkisi resmen koca bogazlilik heralde bazilari nasil sigara veya uyusturucu bagimlisi bende abur cubur bagimlisi olmusum ama yencem insallah bebebgim icin kendim icin kocam icin yapmam laizm artik yeter bi dur deymendokrinoloji bölümüne gittiniz mi? Hipoglisemi olabilir belki.
O nasil bisey ki canim ilk defa duyyyorm
Aynen ne olduysa dogumdan sonra oldu onceden inat ederdim yememem gerekiyosa yemezdim busuru kilo verirdim simdi 2 ayda 4 kilo zor veriyomBende de var ne yazik ki arada kendime engel olayim diyorum oluyorum da sonra yine başa dönuyoruz benim de 10 kilo fazlam var hamilelikten önce daha dirayetliydim yemeyecem diyince asla yemiyordum yeşil cay duzenli icerdim tatli isteyince elma yerdim ama doğumdan sonr a naaptiysam toparlayamiyorum bi ara ciddi ciddi kestim ama simdi basa dondum çözüm bulursan bana da mesaj at
Aynen sakin yeme cunku devami geliyo ve kurtulamiyosnBen senin gibindim eskiden cnm cok tatli avuk cubur yiyordum tatliyi birakinca 15 kilo vermistim ama simdi hamileyim ve acayip yine tatli canim cekiyor ama yemiyorum az az yiyorum
Malesef bu seferde emzirdigin icin yapamiyosn bisey bebegin daha onemli oluyo yemessen sutun azaliyoBen de oyleyim mecbur eve almıyorum 110 kiloya ciktim 80 den hamileyim bi de sevdigim seyleri az yemeyi bilmiyorum simdi dikkat ediyorum dogumdan sonra sıkı bir diyete girmem lazim kendinize kotuluk yapmayin ben cok pismanim
Bu kilonun ustune çıkmam simdiden nefesim kesiliyor dogumda gider birazi sonrasinda yuruyecem hep ve hamurisi asla yemeyecem o sut yapmiyo zaten tatli daMalesef bu seferde emzirdigin icin yapamiyosn bisey bebegin daha onemli oluyo yemessen sutun azaliyo
Ben de olduğu için biliyorum diyetisyen ler Aralık'lar la yemek yediriyor ya yemeyince insilün direncin artıyor şekere saldırıyorsun insilün direncini ölçtür mutlakaInanirmisin dun kardesim gelcek diye cesit cikolatalaedan keklerden aldim ona aldiklarimi da ben yedim aksama kadar bitirdim bi paketi gece yatinca farkettim midem bulaniyody ama bilincsiz yiyotm. Aceba inatlasmam mi lazim sigara yi birakir gibi ya hep ya hic demi cunku azcik yiyim diye basliyorm devami geliyo hepsini yiyorm
Almayinca evde tatli bisey artiyorm sadece hurma kalmis hepsini bitirdim sonra bal kavanozu bitirdim abur cubur yiyemedim ya onlari yedim ama kavanoz bali bi oturusta degilde 3 4 gunde bittiAlmaycaksin Tubii, elinin altinda bulunmayacak. Bunun baska caresi yok.
Birakan varmi ki aceba cikolatayi cok sevipte tamamen birakan azcik bile yemeyen cok merak ediyorm5 yıldır ağzıma bir yudum cola almadım. O kadar çok tüketiyordum ki anlatamam sana. Sudan çok hayatımı esir alan bir içecekti. Sonrası daha azaltıp bırakacağım safhaya girmeden olay karar verdiğim gün bıraktım. İnan hiç aramıyorum bile o çok tükettiğim colayı. Yanımda içseler canım çekmiyor bile ama başka abur cuburlara karşı ben de senin gibiyim. Herhalde onları bırakmak istemiyorum ki hiç kola gibi bir bırakma çabam olmadı.
Yani demek istediğim bırakmak istersen en bağımlı olduğun şeyi bile o an bırakırsın ama sadece bu isteğin lafta kalırsa daha çok sıkıntı çekersin
3 -4 gunde 1 kavanoz bal mi? Canim komaya girersin! Doktara gittin mi hic? Kesin insulin direncin vardir, sekere donusmesin.Almayinca evde tatli bisey artiyorm sadece hurma kalmis hepsini bitirdim sonra bal kavanozu bitirdim abur cubur yiyemedim ya onlari yedim ama kavanoz bali bi oturusta degilde 3 4 gunde bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?