Herseyimde normal cikti kiŞekerinizi kontrol edin . Bu doyumsuzluk sağlıklı bir şey değil . Yani illa tıkanmanız lazımdı bi noktada
canım benim arkadaşlarım da beni bilir . ben de abur cubura düşkünüm.Kizlar ben cocuklugumdan beri abur cubur hastasiyim suan 27 yasindayim bebegim oldu 80 kiloyun 1.70 boyum. Eve cikolata girmesin girince bi pakette olsa bitirmem lazim diyelimki dolapta duruyo bi paket o aklimdan cikmiyo bitirene kadar ugrasirim canimin istedigini de bilmiyorm sadece yemek istiyorm diyelimki gece 2 ye kadar sabrettim dayanamiyorm alip yiyotm yas pastanin hepsini bi oturusta yerim yada gelir gider yerim yani illa bitecek o. Sizce bu nedir kizlar anlamiyorm. Kardesim 1 tane cikolata yer midem bulandi ayy cok geldi der ama ben 10 tane yesem yetmez bananolcak benim halim. Sizce bu hastalikmi nedir nasil kurtulurum. Benim gibi olan varmi veya kurtulan. Eft teknigi diye bisey gordum simdi netten ona bakiyorm uygulicam bende insallah faydasi olur
Canim benim allah razi olsun ne guzel yazmissnz inan bende yemicem artik karar verdim hepinize cok tesekkur ed3rim desteginiz tavsiyelerinx icinCanım ocaktan beri 10 kilo verdim.68 den 58 e düstüm.vermeye de devam ediyorum.boyum 1.58. Insallah 50 kiloya kadar inecegim.abur cuburu cok severdim ben de.kola cips kek cikolata oh oh...bir gün tartıys cıktim 68!!! Suratıma baktım etli etli... ifademi kaybediyorum yavaş yavaş.ne yaptın kendine dedim aynada.o gece son kez cerez yedim ve kola ictim.birden kestim hepsini.kolayı döktüm lavaboya.kuru kayısı (gün kurusu olacak ama) badem aldım.yürüyüse başladım.cikolata yemek istedigimde attim agzima kayisiyi.ama ölcülü yedim.10 tane de yemedim hani.2 hafta cok zor gecti.15 tatile denk geldi üstelik.memlekette baklava börekler pogacslar mı dersin .esim hamburger döner yemek istedi.o hamburger aldı ben tavuklu salata.iskender yedik.sadece etini yanında salata yogurt yedim.tam bugday ekmeginden evde yaptıgim hamburger bile yedim.ama dogru yedim kararında yedim.yemeyin cikolata almayın eve.evde olsa da yemeyin.
Her sey beynimizde bitiyor inanın.karar bize ait.başarmanın yarısından cogu inanç, sabır gercekten.bir kaç kilo verin bir.kıyamayacaksınız yemeye zaten.hele kıyafetleriniz bollasinca agzınıza almayacaksinız 3 5 kisi zayıfladın mı sen ya deyince aklınıza bile gelmeyecek inanın.simdi kızıma börekler pastalar kurabiyeler yapıyorum.belki cok dayanamazsam bir ısırik alırım o kadar.
Herseyden önce sagliginizi düsünün.ailemde seker ve kalp tahatsızligi genetik.olmayan kimse yok.kuzenlerimde de başladı artık.korkmaya başlamıştım ben de.
cok zor biliyorum .ben de cocukluktan beri yerim abur cubur.ona ragmen cok cok zayıftım.25 ten sonra kilo almaya başladım.herkes yapıyor.biz neden yapamayalım.
Bence beyin obezisiniz yani aklınızda hep yemek var yardım alın yada kendinizi meşgul edecek uğraşlar bulun evede abur cubur almayın bende cipse dayanamam yalnız yaşadığım için almıyorum eve o tarz şeyler zaten spor yapıorum ama ailem yanıma geldi babam bir poşet cips almş sonra gittiler kaldı cipsler nolacak onlar tv dizi karşısında yiyorum olmasa sorun yok :)Kizlar ben cocuklugumdan beri abur cubur hastasiyim suan 27 yasindayim bebegim oldu 80 kiloyun 1.70 boyum. Eve cikolata girmesin girince bi pakette olsa bitirmem lazim diyelimki dolapta duruyo bi paket o aklimdan cikmiyo bitirene kadar ugrasirim canimin istedigini de bilmiyorm sadece yemek istiyorm diyelimki gece 2 ye kadar sabrettim dayanamiyorm alip yiyotm yas pastanin hepsini bi oturusta yerim yada gelir gider yerim yani illa bitecek o. Sizce bu nedir kizlar anlamiyorm. Kardesim 1 tane cikolata yer midem bulandi ayy cok geldi der ama ben 10 tane yesem yetmez bananolcak benim halim. Sizce bu hastalikmi nedir nasil kurtulurum. Benim gibi olan varmi veya kurtulan. Eft teknigi diye bisey gordum simdi netten ona bakiyorm uygulicam bende insallah faydasi olur
tarif bile edemem canım , bak şuan kusacak duruma geldim
Kiz benim simdiye sakalim cikmasi gerekiyodu bu yediklerime ragmen ama tam tersi vucudumda tug yok kiiikızlar bu kadar şeker tüketimi tüylenme yapıyormuş, çenemde kıllar çıkıyor benzde azaltıcam..bunuda aklında bulundur bence tüylenme çok zor birşey..
Kizlar ben cocuklugumdan beri abur cubur hastasiyim suan 27 yasindayim bebegim oldu 80 kiloyun 1.70 boyum. Eve cikolata girmesin girince bi pakette olsa bitirmem lazim diyelimki dolapta duruyo bi paket o aklimdan cikmiyo bitirene kadar ugrasirim canimin istedigini de bilmiyorm sadece yemek istiyorm diyelimki gece 2 ye kadar sabrettim dayanamiyorm alip yiyotm yas pastanin hepsini bi oturusta yerim yada gelir gider yerim yani illa bitecek o. Sizce bu nedir kizlar anlamiyorm. Kardesim 1 tane cikolata yer midem bulandi ayy cok geldi der ama ben 10 tane yesem yetmez bananolcak benim halim. Sizce bu hastalikmi nedir nasil kurtulurum. Benim gibi olan varmi veya kurtulan. Eft teknigi diye bisey gordum simdi netten ona bakiyorm uygulicam bende insallah faydasi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?