Abur cubur belasi

Kuru meyve alın incir kayisi. Özellikle incir inanin sekee isteğini bastırıyor. Bikaç kilo verseniz ve farkedilse gaza gelirsiniz ama kendinizi s almaya basladiysaniz devamı gelecektir lütfen dikkatli olun mutlu bireyler olsun çevremizde

Canım ocaktan beri 10 kilo verdim.68 den 58 e düstüm.vermeye de devam ediyorum.boyum 1.58. Insallah 50 kiloya kadar inecegim.abur cuburu cok severdim ben de.kola cips kek cikolata oh oh...bir gün tartıys cıktim 68!!! Suratıma baktım etli etli... ifademi kaybediyorum yavaş yavaş.ne yaptın kendine dedim aynada.o gece son kez cerez yedim ve kola ictim.birden kestim hepsini.kolayı döktüm lavaboya.kuru kayısı (gün kurusu olacak ama) badem aldım.yürüyüse başladım.cikolata yemek istedigimde attim agzima kayisiyi.ama ölcülü yedim.10 tane de yemedim hani.2 hafta cok zor gecti.15 tatile denk geldi üstelik.memlekette baklava börekler pogacslar mı dersin .esim hamburger döner yemek istedi.o hamburger aldı ben tavuklu salata.iskender yedik.sadece etini yanında salata yogurt yedim.tam bugday ekmeginden evde yaptıgim hamburger bile yedim.ama dogru yedim kararında yedim.yemeyin cikolata almayın eve.evde olsa da yemeyin.

Her sey beynimizde bitiyor inanın.karar bize ait.başarmanın yarısından cogu inanç, sabır gercekten.bir kaç kilo verin bir.kıyamayacaksınız yemeye zaten.hele kıyafetleriniz bollasinca agzınıza almayacaksinız 3 5 kisi zayıfladın mı sen ya deyince aklınıza bile gelmeyecek inanın.simdi kızıma börekler pastalar kurabiyeler yapıyorum.belki cok dayanamazsam bir ısırik alırım o kadar.

Herseyden önce sagliginizi düsünün.ailemde seker ve kalp tahatsızligi genetik.olmayan kimse yok.kuzenlerimde de başladı artık.korkmaya başlamıştım ben de.
cok zor biliyorum .ben de cocukluktan beri yerim abur cubur.ona ragmen cok cok zayıftım.25 ten sonra kilo almaya başladım.herkes yapıyor.biz neden yapamayalım.

36 yaşındayım, tamamen anlattığınız gibiyim. Hicbir sağlık sorunum yok. Bunu duydukça umursamadan yemeye devam ediyorum.

canım benim arkadaşlarım da beni bilir . ben de abur cubura düşkünüm.
yemek yemem ama öğün olarak abur cubur yerim dönem dönem.
ama eğer 1-2 kez yersem . aynı saatlerde yine canım çeker.
çok şükür ben bıraktım.
bıraktıktan sona ertesi gün ve sonraki gün bi canın aşırı çekiyor . sonra bitiyor. ama kesin kararlı olmalısın bunu yapmak için .

Evinize koymayın ve alış verişi siz yapmayın. Benim çok sevgilim yiyeceklere alerjim var ve eve sokmuyorum ayrıca alış veriş ben yapmıyorum. Gözden ırak olan gönülden de ırak oluyor.

Canim benim allah razi olsun ne guzel yazmissnz inan bende yemicem artik karar verdim hepinize cok tesekkur ed3rim desteginiz tavsiyelerinx icin

Sorun yemek değil, bitirmek zorunda hissetmek! Bu da annemin bana hediyesi! Azcık kalmış onu da bitir, aman sıyıralım da kalmasın, yok bitecek o... Yahu kalırsa kalsın! Eşime de aynı şeyi yapıyorum, ya canım çok az kaldı hadi koyayım da bitsin. Kızıyor artık, çöplük müyüm ben diyor. Haklı. Bitsin, kalmasın, günah diye diye illa birşeyleri köküne kadar yemeyi öğrendim. Aynı sizin gibiyim. Cips paketi bitecek, şekerlerin hepsi kıtır kıtır yenilip bitecek. O an imha edilecek! Yoksa beynimin içinde dönüp duruyor. Eksik bir iş yapmışım gibi hissediyorum. Bilemiyorum ne yapmam lazım

kızlar bu kadar şeker tüketimi tüylenme yapıyormuş, çenemde kıllar çıkıyor benzde azaltıcam..bunuda aklında bulundur bence tüylenme çok zor birşey..

Bence beyin obezisiniz yani aklınızda hep yemek var yardım alın yada kendinizi meşgul edecek uğraşlar bulun evede abur cubur almayın bende cipse dayanamam yalnız yaşadığım için almıyorum eve o tarz şeyler zaten spor yapıorum ama ailem yanıma geldi babam bir poşet cips almş sonra gittiler kaldı cipsler nolacak onlar tv dizi karşısında yiyorum olmasa sorun yok :)

Abur cubur aklına gelince meyve ye senin yürüyüş yada spora gitmen lazım yada doktora görün ben sana bı yontem vereyim sıcak suyun içine limon sıkıp iç zayıflatır emin ol. Dert etme kendine

Kesinlikle eve sokmayacaksınız. Ne olursa kim gelirse gelsin almayın. Bebeğimiz var ve oda onları yemeğe alışacak çocukluktan gelen birşey.

Psikolojik rahatsızlık değil bu özür dilerim ama pis bogazlilik derler ya öyle. Meyva yiyin aklınıza gelince. Kalkın bi dolanın su için aşabilirsiniz bunu. Isterseniz yaparsınız. Buraya yazın her gün motive edelim sizi.

kızlar bu kadar şeker tüketimi tüylenme yapıyormuş, çenemde kıllar çıkıyor benzde azaltıcam..bunuda aklında bulundur bence tüylenme çok zor birşey..
Kiz benim simdiye sakalim cikmasi gerekiyodu bu yediklerime ragmen ama tam tersi vucudumda tug yok kiii

Kan şekeriniz düşünce caniniz tatli isteyince tarçın yiyin. Kan sekerini dengeler. Ben de aburcubur hastasiyim. 10 gündür agzima minik bir cikolata bile atmadim.
Bir de amaçlar insana gaz veriyor. Ben bebek için gaza geldim kendimi tuttum mesela.

Kizlar bakin evde dankek var buyuk paket normalde onu simdiye coktaan bitirmjstim ama aldim onu önume baktim bktim baktim gozlerimj kapattim amacinn ne senin dedim afrikadakj veya yoksul cocuklari dusundum hedefimi dusundum inanin tekrar gozlerimi actigimda bi gr bile yiyesim gelmedi tekrar koydum dolaba

Çekirdek yerken bu konuya yorum yapmak çok ironik. Ben pisboğazım dibini bulmadan rahat etmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…