Acaba aldatlyor muyum?

gelincik_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
28
0
86
İstanbul
arkadaşlar lütfen yardım edin yorumlarınıza cok ihtiyacım var 3 gün önce gece yataktan kalktım ve esim oturma odasında tlf görüsmesi yapıyordu beni gördü kapattı hbende anlamamazlıga vurdum ertesi gün ceplerini karıstırdım ve bi hat buldum sifresi yoktu hatta girdim ama hic bir kayıt yoktu esim kalkınca nunla konusmay denedim bi acıklama istedim ben kimseyle konusmadım dedi vpeki hat neden aldın die sordum esim ben hat almadım ark hat dedi neden ark hat aldın die sordum isim var dedi ne isin var dedim herseyi sana sölemek zorunda deilim dedi ve baya bi tartısma yasadık ben seni aldatmıyorum elinde delil yok diyor bi hat icin beni suclayamazsın gii acıklamalar yapıyor dünde cep tlf bi msj geldi cnm abim ceti cekti k.b yarın grss iyi geceler bunu sordum ya o kücük bi kız neten konusuyoruz ben bi kac kez görmüstüm konustuklarını ama kız daha 16 yasında die sesimi cıkartmadım ya kafam cok karısık insan kendinden 10 yas büyük bir erkege cnm dermi? aksam üzeri oturma odasındaydım kalktım salona gittim balkonun camını örtücektim baktım balkonda yine tlf elnde dedim ver tlf bana vermedi kavga cıkartıp evden gitti yarım saat sonra geri geldi ark lar kafam cok karısık yorumlarınıza cok ihtiyacım var lütfen görüslerinizi yazin :sinifsinif::sinifsinif:

:sinifsinif:

bebegim benimmmmm gercekten ne yazacagımı bilemedim ...uzaktan yorum yapmak inan o kadar zor kı yanlıs birsey soyleyipte senide uzmek istemıyorum ...ama esinin sana karsı tutumu pekte hosuma gitmedi acıkcası

bende olsa şüphelenirdim düşüncende haklısın peki 16 yasında olan kızla nerde tanısmıs gerci abi dediğine göre aralarında duygusal birsey yok ama yinede bu olayı çözmeden üstünü kapatmayın derim umarım düşüncemizde yanılırız

kızın attığı mesajı anlamadım
cnm,abim ...... mi
canım abim,..... mi
yani canım deyip abisinden mi sözediyo,yoksa "canım abim" diye mi hitap ediyo?

cnm 16 olsun ıstersen 14 olsun neden sesını cıkartmadın baskasıyla konuşmasına.ne amaçla konuşuokii.inşallah aldatma fılan yoktur eşinizle boylu boyunca konuşmanız gerek.yoksa size cok sıkıntı verır

eğer seni aldatmıyor bile olsa,
eşinn tutumu aldatıyormuş hissi veriyor insanaaCADIARZU
neden sana açıklama yapmıyor,kızıp sinirlerinip köpürüyorki
yapmıyorsa anlatsın ne olduğunu,
telini istediğinde versin için rahatlasın...
böyle yaparak hem seni üzüyor,hemde suçsuz bile olsa suçlu durumuna düşüyor

canım ya hıcte saglıklı seyler görmüyorum... üzgünüm ama eşin baskasıyla görüşüyor bence... cunku bu hareketler kacamak yapıpta yakalanan bır erkeğin hareketlerı... ıyıce emın olana kadar takıbe al canım...

bide sanırım canım abim çeti çekti( herlade abisi pcyı kapatmış)
yarın görüşürüz anlamında mı syledı acaba

önce bacım sonra ihtiyacım

kızın numarasını bi erkek ismi yazmıs cep tlf dedim neden böyle yazdın asıl ismini yazsan bi seymi dicektim die ya sacmala evli oldugumu biliyor hem gercek ismini yazsam bu tepkiyi gene vericektin diyor. ama inanınki bu tepkiyi vermezdim benim kafamdaki soru isareti bu kızla ilgili deiaslınca bi erkek karısından habersin neden hat alır kimle konusur benim tavrım u konuda ne olmalı sizce esimi cok seviyorum ama aldatılmayı asla kabullenemem

bi kere o kızla nie arkadaşlık yapıyor,

kız ona canım diyor,

hatta abim çeti çekti demiş kız
demekki eşiniz internette chat yapıyor,bu normalmi sizce

yarın görüşürüz felan

bence sormana gerek yok bu düpedüz aldatma daha ne olsunki

yani 16 yasında ne olursa olsun yası kac olursa olsun bı kere esınız nıe ole bı ınsanla konussun kı ve de nıe bunun ıcın madem gucenılcek bısey deıl neden hat alsın kendı hattı dururken. senı uzmek ıstemıorum ama ılıskını gozden gecır bence hem ne demek sana hesap vermek zorunda deılım sana vermıcek de yoldakı adama mı vercek. bır omur ıcın sız bırbırınıze soz verdınız. ona tek hespa verecegı kısı sen oldugunu anlatmalısın. cok uzucu seyler bunlar okurken bıle ınsan ne yazacgını bılemıyor dogrusu

ve cnm, abım geldı acamadım gıbı bısey olabıolır mesaj
cnm abım dıosa da bılmıorum. yanı anlamadıgım sey su bı ınsan kendınden 10 yas buyuk ınsana neden cnm desın ? Allah kolaylık versın

kım o kız ve nereden tanısmıslar

canını sıkma sen karsına al konus esinle o kız neymıs neyin nesiymıs ama her ne olursa olsun hemen parlama sakın sakın sor

Son düzenleme:
Insan kendi abisine bile canim li hitap etmiyo :)
Bunlar aralarinda bi sifre olmasin sakin..??
Bence bilgisayara casus program yukle kimle neler konusuyor ogren bakalim..

ben bi kac kez görmüstüm konustuklarını ama kız daha 16 yasında die sesimi cıkartmadım

eşiniz nette başka sizin tanımadığınız biriyle konuşuyor nerden çıktığı belli değil...sizde hiçbirşey demiyor dememekle birlikte okey vermiş oluyorsunuz....
bir yaldızlı davetiye eksik kalmış valla arkadaşım kusura bakma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…