Acaba aldatlyor muyum?

hiç bir zaman emin olmayın erkeklerden
insan kendinden başka kimseden emin olamaz...
eşinizin bişeyler karıştırdığı ortada,
nedemek netten tanışmışmış,numarasını almışmıımış
daha 16 aşındaymışmış....
mışmış daa mışmış ...
ne fark eder ha 16 ha 26 sonuçta bayan.
ve hangi akla hizmet konuşabiliyor evli bir erkek
madem daha küçükse arkadaşda olamaz kii arkadaşı diyelm
madem küçükse bu kız hangi cesaretle canım diyebiliyor
demekki eşin vermiş bu tavizi
yanlışş arkadaşım aldatmasa bileee konuşması yanlışş
kii sana verdiği tepkilerden aldatığı çıkıyor ortaya
tavrını koymak için ne bekliyorsun anlamadım
ille ispatlamana gerek yok bu saydıklarım da yeter onn suçlu olmasına
yani bir msj,yada msnden seni yıkıcak bi konuşmammı arıyorsun
bu duruma gelmeden olaya el koy...sonrası iyi görünmüyor çünküü

haklısın ya hep baskalarına sucu atarlar yok arkadasımın yok bizim bu tanıdıgın vb .

senin dedigini yaptım kısmen ama senin kuruntuların cin bunu yapmam dedi bak bu is böyle süremez bana adam gibi ya acıklamasını yaparsın yada ben bu isin pesini bırakmam kendim bulursam ceker giderim dedim istedigini yap dedi

o aşmış kendını. yaptıgından utanmıyor ustune bır de desteklıyor sasılcak sey dogrusu.:1shok:

peki sen kendinden 10yaş büyük bir adamla okey oynarken tanışsan ,
numaranı versen

arkadaşca canımlı cicimli konuşsanı bunu kabul edermi bi sorsana ona
bunu sor bence

bunuda sordum cnm esim biraz pisinlikle cvp vererek sen yapamazsın dedi bende enson kültablosunu arkasından attıgımı hatırlıyorum ve ozamandan beri konusmuyoruz

bilmiyorum ama ben kapıdan cıkıp gidersem bidaha geri dönmem onu iyi biliyorum sabrediyorsam olayi ayrıntısı ile ögrenmek icin
bide zaten babam nie geldin demez ohh kızım geldi die dügün dernek yapar

olayı öğrenmek en doğrusu tabi
kesin hükümlü olmamak gerekir
amaa eşinizin 16 yaşındaki bir kızla ne gibi bir dioloğu olabilirki
ne paylaşabilir arkadaşı desek
size çocuk demiş madem çocuk o zaman bırak yaşıtlarıyla
canımlı cicimli konuşsun:1ninca:

sorun senin ne hale gecegın cıkıp gıtsen ne hıssetceksın. bı karar vermeden once kendını buna hazırla derım ben ve kararlı oldugunu ona goster.

canim eger gecmis kaydi yapmissa okuyabilirsin, pc de herhangi bir dosyaya kaydetmis olabilir, ama sanmam böyle bise varsa ispat olur, gerci benim deyil arkadasin diyecek kadar kusura bakma ama saf oldugunu göz önünde bulundurursak , belkide kaydetmistir farkinda olmadan:ecrin_bebek:

msn sifresinide bilmiyosunki sen girip gecmis kaydini bidahaki konusmalari icin ayarlasan:gitme:

msn nin standard kaydi --> belgelerim --->alinan dosyalar (olmasi lazim demi kizlar tam emin deyilim benim pc almancada:kedi:)
eger baska gizli bi yere kaydetmemisse

bide sunu dene baslat--> (sag assadan ikinci ) arama -->aranilacak kelime olarak kizin msn adresini yaz belki bulursun

gelincik

biz degil senin dusuncelerin nedir gercekten cok merak ediyorum ......içine ne doguruyor asla esim bana boyle birsey yapmaz diyor musun

Casus Bilgisayar 007 diye bir program var
normalde fiyatı 60$ civarı

ama 15günlük ücretsiz deneme süresi var sanırım

pcden hangi sitelere giriliyor, kimlerle konuşuluyor, ne konuşuluyor bunları takip edebilirsin

hatta pcye giriş yapılan tüm Msn, Icq, Yahoo ve tüm e-mail şifrelerini de kaydediyor ve sizin belirlediğiniz mail adresine belirli aralıklarla gönderiyor.

Son düzenleme:
sorun senin ne hale gecegın cıkıp gıtsen ne hıssetceksın. bı karar vermeden once kendını buna hazırla derım ben ve kararlı oldugunu ona goster.

haklısın duygularım cok karısık ve nasıl davranıcagımı bilmiyorum iliskimiz artcıyı gecti direk deprem oldu 4 gün önce hersey bambaskaydı yarın ilk isim hatta kmle konustugunu ögrenmek icin döküman cıkartmak olucak ve o numara ile yüzlesmek ve dogru ise bi karar vermek olucak bebegimin suan icin düstügüne sevinsemmi aglasammı bilemedim düsük yasamasaydım 8 aylı hamile olucaktım ama suan elimi kolumu baglayan bi sorun yok allaha sükür ya kendine ceki düzen vericek ya beni kaybedicek bugune kadar pasif davrandım haklısınız ama benimki iyi niyetlilikmi oldu yoksa salaklıkmı bilmiyorum ama benimde hatam oldu bu iste ::sinifsinif:

katılıyorum sedaya casus programı yukle
madem delılın yok dıo.hiç sylemeden 1 ay boyunca takıp et onlarında cıktısını al kopyasını cıkart aslı sakla yedeklerı burnuna sok kapıyı çek çık.ozamn napcak acaba.
sanırım cnm bıde sen en basında RAHAT bırakmışsın.modern düşünmelıyım fılan mı dedın.bu modernlık deil.göz göre göre yuvanı tehlıkeye sokmaktır

esim bunu hemen anlar pc konusunda cok deneyimli heckerlik olayına meraklı böyle ayrıntılara cok dikkat ediyor zamanın yarısını pc de geciriyor bizim eve tamirci girmedi hic hep kendi tamir ediyor

kendini uzme canım yaaaaaaa anlıyorum seni hemde cok iyi anlıyorum ...esine toz kondurmadıgın için hep iyiye yormussun ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…