haydaaaaa bu erkekler hep arkadasimin yalanlarimi söyler, kücük cocuklar gibi ya, ben yapmadim arkadasim yaptimirmirmirmir
bise diyemeyizki canim gercekden aldatiyormu diye ama niye gizli gizli konusuyo telde, bide msn gecmisine baksaydin ne konusuyolar o kizla:umursamaz:
ben olsam kesin ve kati olurdum,
bir daha o kızla görüşmüyorsun
değil o kızla bi daha netten kimseye numaranı vermiyorsun
bu hattı kırıp at,
yok olmaz derse daha sert ol ve olmaz dediğine göre benden daha önemli demekki de
sonrasında ben kapıyı çarpar çıkarım (çünkü aldattığına emin olurum,ki aldattığına inanmam için şuana kadar olanlarda bana yeter)
ama sana bunu yap diyemem
ay bide hem suçlu hem güzlü kızacak diye adama hesapta soramıyorsun
sert ol biraz
baskın basanındır
senin dedigini yaptım kısmen ama senin kuruntuların cin bunu yapmam dedi bak bu is böyle süremez bana adam gibi ya acıklamasını yaparsın yada ben bu isin pesini bırakmam kendim bulursam ceker giderim dedim istedigini yap dedi
sen kapıyı çarpıp çıksan tepkisi ne olur canım
peki sen kendinden 10yaş büyük bir adamla okey oynarken tanışsan ,
numaranı versen
arkadaşca canımlı cicimli konuşsanı bunu kabul edermi bi sorsana ona
bunu sor bence
bilmiyorum ama ben kapıdan cıkıp gidersem bidaha geri dönmem onu iyi biliyorum sabrediyorsam olayi ayrıntısı ile ögrenmek icin
bide zaten babam nie geldin demez ohh kızım geldi die dügün dernek yapar
sorun senin ne hale gecegın cıkıp gıtsen ne hıssetceksın. bı karar vermeden once kendını buna hazırla derım ben ve kararlı oldugunu ona goster.
canim eger gecmis kaydi yapmissa okuyabilirsin, pc de herhangi bir dosyaya kaydetmis olabilir, ama sanmam böyle bise varsa ispat olur, gerci benim deyil arkadasin diyecek kadar kusura bakma ama saf oldugunu göz önünde bulundurursak , belkide kaydetmistir farkinda olmadan:ecrin_bebek:
msn sifresinide bilmiyosunki sen girip gecmis kaydini bidahaki konusmalari icin ayarlasan:gitme:
msn nin standard kaydi --> belgelerim --->alinan dosyalar (olmasi lazim demi kizlar tam emin deyilim benim pc almancada:kedi:)
eger baska gizli bi yere kaydetmemisse
bide sunu dene baslat--> (sag assadan ikinci ) arama -->aranilacak kelime olarak kizin msn adresini yaz belki bulursun
haklısın duygularım cok karısık ve nasıl davranıcagımı bilmiyorum iliskimiz artcıyı gecti direk deprem oldu 4 gün önce hersey bambaskaydı yarın ilk isim hatta kmle konustugunu ögrenmek icin döküman cıkartmak olucak ve o numara ile yüzlesmek ve dogru ise bi karar vermek olucak bebegimin suan icin düstügüne sevinsemmi aglasammı bilemedim düsük yasamasaydım 8 aylı hamile olucaktım ama suan elimi kolumu baglayan bi sorun yok allaha sükür ya kendine ceki düzen vericek ya beni kaybedicek bugune kadar pasif davrandım haklısınız ama benimki iyi niyetlilikmi oldu yoksa salaklıkmı bilmiyorum ama benimde hatam oldu bu iste ::sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?