hem bu saatte nette ne işi var kocanın işe gitmiyomu gitsin yatsın benimki uyuyalı hanii oldu çayını içti iki lafın belini kırdık ohh gitti uyudu ilginç bi evlilik sizinki madem uyanık neden birlikte vakit geçirmiyosunuz birde bu yönden bakın eşim uyanıkken yada evdeyken onunla ilgilenirim birlikte paylaşımlarda bulunuruz 10 yıllık evliyim bu hep böyle oldu
öncelikle geçmiş olsun..bence sende aldatıldıgına yada aldatma girişiminde bulunduguna eminsin ama inanmak istemiyorsun..seviyorsan devam et diyemeceğim kişisel gelişim kitabında okumustum aldatan erkeğe ikinci bi hak veriyorsunuz aldatması için diyordu..ama sadece eşinden olmayabilir suç..belki de senin ilgisizliğin onu yalnızlıga itti..offf kendim dertliyken sana yorum yazıorum...şöyle aldatan erkekleri görünce nşanlıma daha cok sahip cıkasım gelio ama yarın yüzüğü atmayı düşünüorm allah zordakilerin yardımcısı olsun.
ben kızın fotosunu gördüm ve bana rakip olacak bi güzelligi yok icim rahatlad biraz
bu rahatlığa şapka çıkartıyorum ben...olamaz heralde değilmi?bu iş bende inandırıcılığını yitirmiştir...
msj tam olarak suydu
cnm abim neti cekti k.b yarın grs iyigeceler
bende senin gibi düsünüyorum ama tutturdu aynı yataktamı yakaladın diyor bide aynı yatakta yakalasaydım diyorum azıma geleni sayıyorum aynı yatakta yakalarsan konus diyor evden cekip gidio konusamıyoruz dogru dürüst kacıyor devamlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?