- Konu Sahibi benkahvecanavari
Merhaba hanimlar, bu konuyu uygun bir yere acmak icin cok bakindim ama sonunda buraya geldim yazacaginiz dusunceleriniz benim icin deneyim niteliginde, objektif bir bicimde yargilayacaginiza eminim. 21 yasimdayim universitede agir bir bolumde baska bir sehirde okumaktayim, eylulden hazirana dersler, ortam vs derken sartlar zor degil ama bende kendimce mucadele ediyorum, genelde cevremde sosyal arkadaslarim var ve beni severler, nereye gitseler hep davet ederler fakat icimde hic eglenme duygusu yok, canim hep kendime vakit ayirmak, sevdigim seyler yapmak hatta ders bile calismak istiyor ama katiyen sosyal ortamlarda eglenemiyorum aklim hep evimde, bir an once gitsem de yatagima yatilsam dinlensem kafasindayim, eve hic gec gelmek istemiyorum, saat sinirim yok iken aileme ayıp olmasın diye en gec 12'de donerim, bu yaslar bir daha geri gelmeyecek farkındayim, ilerde evlenecegim belki de esim gezmeyi seven biri olmayacak cocugum olacak icimde ukte kalacak diye iyi degerlendirmek icin cok cabaliyorum bazen kendimi gercekten asosyal, isteksiz ve tembel goruyorum. Siz neler dusunuyorsunuz?