acaba ben ne zaman hamileyim diyebilcem

merili

Mercimekimm ☆
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2016
506
611
23
son 1 haftada aldığım üçüncü hamile haberi. bebeğim olmadığını bilenler bile beni arıyor haberi vermek için. insan hiç düşünmez mi ya üstelik bir kaç tanesi de benim gibi çabayla sahip oldu. insan biraz kendi yerine koyar. ben bebek düşünmeden önce kimsenin çocuk yapmaya niyeti yoktu.. hoş ben isteyeli 1 yılı geçince insanlar tabi o sırada karar verdiler herhalde herkes için çok seviniyorum rabbim analı babalı büyütsün. ama içim acıyor artık. bugün yine hem de yakın bir arkadaşımdan aldım bu haberi. ağlamamak için o kadar kendimi tuttum ki o anda başıma bir ağrı girdi hala geçmedi. kötüyüm ve kimseye bu kadar perişan görünmemeye çalışıyorum. bir tek size bunları anlatabilirim bir tek de siz beni anlarsınız herhalde...

Hayırlı evlat olsun diyin.
Kendinizi sıkmayın.
Doktorla görüşün.
Zamana bırakın.
Vardır bir hikmeti ben çok isteyip elde edemediğim her şey için böyle düşünüyorum.

insallah hayirli bir evlat sahibi olursunuz enkisa zamanda.
yakinlariniz sevinclerini sizinle paslasmak istedigi icin ariyor.
yoksa sizi üzmek icin degil.
sizde hamile kaldiginizda insallh sevdiklerinizle paylasmak isteyeceksinuz.
buraya da yazarsiniz.o zaman bebek isteyenlerde sizin adiniza sevinir.
insallh hakkinizda hayirli olur.
Allah gönlünüze gore versin.bir yil cok uzun bir zaman degil.hayirli zamanda saglikla bebeginizi kucaginiza almanizi dilerim

Benim de pcom var ve 1 ay sonra da düğünüm var. Bende düşünüyorum üZülüyorum ya olmaz da diye.
Adetlerim düzenli ama pco dedi doktor.
Sizin bi rahatsizliginiz var mi

Hayırlı evlat olsun diyin.
Kendinizi sıkmayın.
Doktorla görüşün.
Zamana bırakın.
Vardır bir hikmeti ben çok isteyip elde edemediğim her şey için böyle düşünüyorum.
Eşim de hep aynı şeyleri söylüyor. Ama her ay o bekleyiş o hayal kırıklığı yetmiyor gibi üzerine başkalarının haberini alınca kendi eksikliğim yüzüme çarpıyor resmen..

Anıra anıra agladim zamaninda bak simdi gün sayiyorum cok şükür. Olucak inan sadece kafaya takmayi birak napalim olmazsa olmasin boyle de mutluyum de bak nasil gelicek o zaman. Rabbim tez vakitte hamileyim demeni nasip etsin
Allah razı olsun, inşallah.. Düşünmeden zamanım geçmiyor. Bir de şimdi tedavi görüyoruz böylede her şey planlı ya daha çok stres oluyorum..

Allah razı olsun, inşallah.. Ya evet ben mesela her ay adetim yaklaşırken acaba hamileysem insanlara nasıl söyleyeyim diye hayal kuruyodum.. Artık hiçbir zaman çocuk sahibi olmayacağımı düşündüğüm için bunların hayalini kurmuyorum ama.. Ne bilim en azından benim arkadaşımın olmasa eminim onun yanında oturup çocuğa bunları alırım, kocama da bunları yaparım.. Acaba nasıl burnundan getirsem falan diye sorulunca. Yani bulmuş da kocasına çektirmesi kalmış... diye sinirleniyorum

Benim de pcom var ve 1 ay sonra da düğünüm var. Bende düşünüyorum üZülüyorum ya olmaz da diye.
Adetlerim düzenli ama pco dedi doktor.
Sizin bi rahatsizliginiz var mi
Bende çikolata kisti var. Pco varsa ve doğum kontrol hapı kullanıyorsan bıraktığın ay hamile kalma ihtimalin o kadar yüksek ki.. Benim gibi çikolata kisti olan birisinin 1 yıl içindeki şansından daha fazla hatta.

Kafanıza takmadıktan sonra. Hamilelik forumunda zaten hep konulara bakın, kim hamile kalamıyorsa hep stres yapmasından, kafasına çok takmasından dolayı. Böyle çıldırmış vaziyete gelmiş kimisi hatta. Kim beklenmedik bir hamilelik haberi aldıysa da ne zaman kafasına eskisi kadar takmamaya başlamış o zamandan sonra olmuş. Vücudunuza bu kadar yüklenmeyin.

Vücuduma 3 farklı hormon alıyorum aynı gün içerisinde.. Düşünün ki bu hormonlar yüzünden duygu durumum ne hale gelmiş..

anliyorum sizi ama insanlar malesef bu konularda kendi yasadigini biliyor.
yasamayan bilmiyor o yuzden bu kadar rahat ve karsidakinin hassasiyetini dusunemiyor.
kötu niyetli degil emin olun.insallh enkisa sürede sizde hamile kalirsiniz sonra bir bakmissiniz sizde o muhabbetlere dahil olmussunuz.:)
gönlünüzü ferah tutun stresten uzak durun.sizi cok rahatsiz mutsuz ediyorsa bir sure görüsmeyin.yada sık görüsmeyin.
Allah gönlünüze göre versin tekrardan:))

Bu kadar kötü duşunceli olmayin, kimse size nispeten hamile kalmaz. Allah zamanı gelince ya nasip eder ya da etmez herşeyin hayirlisi.

Zor'dur kolay demiyorum yaşamadim henuz ama başkalarinin mutlulugundan rahatsiz olmayin ve inşallah Rabbim size de nasip eder bir evlat.

Çikolata kisti sebebi ile bekar iken ameliyat geçirdim sol tüpten ardından evlendim çocuk istedik onun öncesinde muayene olayım ne olur ne olmaz dedim bu sefer sağda çıktı ve malesef sol tüp rahime yapışık olduğu için oradan çocuk olmaz dedi doktor sağda da kist var ama biz küçültmek için uğraşmayalim direkt klomen vereyim deneyelim dedi zor olur üzülme ama imkansız değil dedi... Klomen verdiği ay hamile kaldım işin mucize tarafı sol yapışık olan tüpten döllenme oldu şimdi 4.5 aylık bebeğim var sakın üzme kendini lütfen elbet olur

Vücuduma 3 farklı hormon alıyorum aynı gün içerisinde.. Düşünün ki bu hormonlar yüzünden duygu durumum ne hale gelmiş..

Doğrudur, kolay değil stres hali yaşayacaksınız muhakkak. Ama vücudunuza da bu kadar yüklenmeyin ekstra stresle. Nasıl bir kişiden çok şey beklerseniz istediğiniz gibi yapamaz, vücudunuzun da bir farkı yok. Cinsel birliktelik yaşamadan önce rahatlatıcı nefes egzersizleri yapın, meditasyon yapın, hiçbirini yapamıyorsanız sizi rahatlatacak bir müzik dinleyin. İnancınıza dair engelleyen bir durum yoksa biraz alkol alabilirsiniz gevşemek, sakinleşmek için. Elinizden geldiğince ilişkiye vücudunuz ve kafanız rahat girmeye çalışın, bebek düşüncenizi kafanızdan atarak birlikte olun, o anı yaşamaya çalışın. Eşiniz de bu konuda yardımcı olsun. Umarım bir bebeğiniz olur. :)

Çok teşekkür ederim, sağolun.. :*

Başkalarının mutluluğundan rahatsız olmak değil bu. Allahım yaşatmasın size ama yaşarsanız anlarsınız. Burada yaşayan arkadaşlar eminim beni çok iyi anladı..

Ayy ne güzel hikaye inşallah sonu benim de başıma gelir.. :)

İnşallah çok teşekkür ederim. Aslında alkol alıp yapmayı ben eşime teklif ettim ama bu konuda o çok katı. O şekilde olacaksa olmasın tarzında.. Zamanında çok içermiş ve tövbe etmiş de.. Öyle işte. Ama bana da mantıklı geliyor bu öneri..

Siz için, onun içmesi şart değil. Maksat sizin rahatlamanız. Öyle zaten zil zurna olacak şekilde değil, gevşetecek şekilde 1-2 kadeh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…