acaba ben ne zaman hamileyim diyebilcem

Aminnn canım inşallah burda mutlu haberlerimizi de paylaşırız :*

Teşekkür ederim çok söyledikleriniz için. Hepsi bana umut oluyor :*

Hayır doğum kontrol hali kullanmiyorum. En son iki sene önce gittim. 2 sene sonra gel dedi. Bu sene gideceğim. Ama korkuyorum
hayır hayır sakın erteleme. Bende de bekarken kist vardı takibini yapmadım çocuk isteyince sorun oldu işte. Mutlaka bu ay hemen git. Adetinin 3. günü gidersen daha doğru olur. Doğum kontrol hapı kullanmaktan hiç korkma. Onu tedavi edici ilaç olarak düşün.

Perişan olacak bir durum yok
Bnm de benden snr evlenen erkek kardesimin eşi hamile
Hala olacagım cok mutluyum:)
Tüm arkadaslarımın da bebeği var ya da haberi geliyor
Bizim dr 3 yıldır olmuyor
Becerip de bir cocuk bile yapamadın diyenler var
Eee ne yapalım hersey Allahtan

Bu lafı ben kendime çok söylüyorum aslında :)
Bir arkadaşım 0 çıkan sperm sonucu ile hamile kaldı. Ben 85milyona rağmen daha beceremedim diyorum hatta :)
Ne kadar güzel serinkanlı olabilmeyi başarıyorsanız :)

kendine bunu yapma... gercekten yapma.. bunlara üzülme aksine sana umut olsun..
arayıp sana söylemeleri nisbet yapmak için degil seni sevip deger verdikleri içindir. seninle bunu paylaşmak için. mutlulugu paylaşmak güzeldir.
bende sana sarılayım moral olsun

günlerce ağladığımı biliyorum ınan ölmeyi bile düşündüm eşimi boşamayı benimle bunu yaşamak zorunda olmadığını neleri neleri başkalarının çocuğunu kucağıma alamadım istemeden bilmeden nazar ederim gözüm değer diye
sonra daha 10 gün önce öğrendim inan herşeyin bir zamanı bir sırası varmış bunu bir kez daha anladım kendimi yediğimle kaldım bu yaşta annemden bıle çok beyaz saçlarım olduğuyla kaldım dişlerimi sıkmaktan dişlerimden olduğumla kaldım lütfen sabret isyan etme hiç ummadığın anda gelecek emin ol üzülme kafaya takma ne kadar takarsan okadar olmuyomuş
otur güzel bi tatil planı yap keyfine bak kafaya takma herşey yoluna girer Allah inşallah sanada nasip etsin sanada tattırsın en kısa sürede lütfen üzülme üzülmeyi ve kafaya takmayı bıraktığın zaman gelecek ben inanıyorum

sen istedigin icin cok fazla takiyorsun hayirlisi olsun insallah senin icin

Öyle dusunmeyin bence. Kendinizi suçlamayın. Hepimiz imtihandayiz sonucta herkesin sinavi farklidir. Çocuğu olan herkes cok mu mutlu? Değil. Herkesin kendine göre derdi sıkıntısı vardır.

Çok çok teşekkür ederim ya çok çok sarılıyorum ben de..

Bana o kadar büyük umut oluyorsunuz ki. İnşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim.

Allah en kısa zamanda kucağınıza dünya tatlısı bir evlat versin inşallah üzmeyin kendinizi en ummadığınız anda gelsin meleğiniz

Öyle dusunmeyin bence. Kendinizi suçlamayın. Hepimiz imtihandayiz sonucta herkesin sinavi farklidir. Çocuğu olan herkes cok mu mutlu? Değil. Herkesin kendine göre derdi sıkıntısı vardır.
Mutlaka tabii.. Bir de tabi bu arada şu sıralar evlatları ile sınanan insanlarla da karşılaşıyorum. Çocuğunun yaptıklarını annelerine söyledikleri çok kötü cümleleri duyuyorum.. Hayırlısını istemem gerektiğini böyle zamanlarda daha iyi anlıyorum..

Canım benim ya kıyamam sana Rabbim senin yüzünü güldürsün inşallah. Kendini üzme rabbinden iste hergün iste inşallah hayırlısını nasip eder.

Canım benim ya varya yanımda olsan sarılır ağlardım heralde.. Acaba pıhtılaşma bozukluğu olabilir miymiş? Clexane kullandın mı hiç?
Senn yazini okudum bogazima bisey takildi yutamadim karnimin ici acidi .. kaybettikten sonraki oldugu gibi.. evet son gebeligimden once aspirin kullandim dedilerki kalp atisindan sonra igne kullancaksin.. ama zaten benim yavrumun kalbi duruyodu dinlemedim doktoru baska bi doktora gittim o hemen baslayalm ddi 3 haftalikti ama 8. Haftaya kadar yasasi kalp atislarini duydugum gunn ertesi gunu durmustu.. ddm sabir rabbimn var bi bildigi bosuna degil bu yasadiklarimiz elbet bi mukafati olcak.. gec olcak ama olcak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…