acaba ben ne zaman hamileyim diyebilcem

Siz için, onun içmesi şart değil. Maksat sizin rahatlamanız. Öyle zaten zil zurna olacak şekilde değil, gevşetecek şekilde 1-2 kadeh.
O zaman bu ay için ben onu ikna etmeye çalışayım. Öncesinde sadece bir kere söyledim çünkü. Aslında o kadar üzülüyorum o da benimle bunları yaşıyor belki dayanamaz bu ay izin verir.

Ayy ne güzel hikaye inşallah sonu benim de başıma gelir.. :)
İnşallah canım ama insanların sana nispet olsun diye arayıp hamilelikte haberi verdiğine de kendini inandırma paylaşmak istemistir. Eğer onlar da tedavi süreci içinde hamile kaldıysa imkansız olmadığını belirtmek için belki de o yüzden bu kadar üzülme ne kadar takıntı yaparsan o kdr geciktirirsn emin ol buna...

O zaman bu ay için ben onu ikna etmeye çalışayım. Öncesinde sadece bir kere söyledim çünkü. Aslında o kadar üzülüyorum o da benimle bunları yaşıyor belki dayanamaz bu ay izin verir.

Rahatlatıcı nefes egzersizleri uygulayabilirsiniz alkol almazsanız. Düz bir zemine uzanıp düzenli nefes alarak rahatlayabilirsiniz, arkaya gevşetici bir müzik açarsınız. Ha alkol tabi biraz çakırkeyif yapar, daha rahat, gevşemiş olursunuz.

Allah razı olsun, inşallah.. Düşünmeden zamanım geçmiyor. Bir de şimdi tedavi görüyoruz böylede her şey planlı ya daha çok stres oluyorum..
Biliyorum, anlıyorum. Ama geciyor emin ol inan ve akışına birak. Aslinda esin yumurtlama zamanini fln bilmese daha da iyi olur bilince o da strese giriyordur bebek icin birliktelik olmasin istediginiz icin olsun. Olacagi zaman inan tek bir iliskide bile olur
Kafadan atmak zor onu da biliyorum ama yapabilirsin bak bahar geldi cik gez toz oku ye iç keyfine bak rahatla

arayarak haber veren çok yakın bir arkadaşım değil. yani ben hamile olsam mesela onu arayıp söylemem bile.. o bana bebekle ilgili bir soru sormak için aramış aslında. benim biraz geniş bir bilgim varda bu konuda maalesef. tabi yardım istediği için değil benim bu sitemlerim ama konuşurken kullanılan kelimeler çok derin yerlere işleyebiliyor..

Teşekkürler hepsini denicem mutlaka. :*

Şu an ayni durumdayiz. Bir yildir evliyim olmadi henüz. Ve son 1 haftada 2 hamilelik haberi aldım üzülüyorum. Sonra da kendime kızıyorum. Kötü kalpli olduğumu düşünüyorum. Rabbim herkese de bize de hayirli evlatlar nasip etsin.

Anladım canım takılma ama kimse soğan ekip patates almıyor sonuçta herkes ektiğini biçer ... Madem içinde bir fesatlık seziyorsn o zaman ilişkini kes yoksa daha çok üzer seni

İnşallah geçer Allah razı olsun yüreğinize sağlık. Eşim her aşamada yenımda geliyor hep birlikte gidiyoruz doktora o benden daha fazla şey biliyor hatta. Doktorla yalnız konuşuyor mesela (eminim psikolojim için bişeyler soruyordur) ... Ama biz çocuk düşünmezken o kadar geniş o kadar rahat ilişkimiz vardı ki nerde nasıl farketmez istediğimizi yapardık. Ama şimdi bebek rutini oldu

Aynen aynen. bide insanlar üzüldüğümü anlayıp bana fesat demesinler diye kendimi o kadar sıkıyorum mutlu görünmeye çalışıyorum ki. Normalde duygu durumumu yüzüme hemen yansıtırım hiçbir şey saklayamam. Ama bu durumlarda ağlamamak için dişlerimi sıkıyorum. biz 2 yıllık evliyiz. ilk başlarda eşim istememişti. bir kere yanlışlıkla kaçırmıştık hemen ertesi gün hapı içtim. şimdi diyorum ki acaba Allah'ın gücüne mi gitti şimdi vermiyor

Anladım canım takılma ama kimse soğan ekip patates almıyor sonuçta herkes ektiğini biçer ... Madem içinde bir fesatlık seziyorsn o zaman ilişkini kes yoksa daha çok üzer seni
Haklısın evet.. Aradığında kendisine davet etti. Gitmek istiyorum ama olur da kendimi tutamam ağlarım diye korkuyorum. Şimdi gitmesem de kıskandı gelmedi olur mu diyorum.. Offf çok fazla detay düşünüyorum sanırım.

Eğer içinden gidip sohbet etmek geçiyorsa git aglamak geçiyorsa da içinden ağla ağlamaktan neden utanıyorsun... Ama cidden çok detaycisin :)))

Bu kadar kafaya takmayin. Hayatin tadini cikartin. Anne olmak guzel bir sey evet ama cocuk mutlu bir hayat icin zorunlu bir sey degil. Biraz hayatinizi yasayin kafanizi dagitin muhtemelen stres yapmazsaniz olucak zaten. Veya tip o kadar ilerledi ki... ilerde tedavi olursunuz olur. Ama bu denli stresle cok zor.

Uzulme diycem ama ayni seyleri bende yasiyorum malesef.. yada butun hamileler benim gozume batiyo.. evlendim eltimle 1 er ay arayla hamile kaldik 2 aylikken kaybettim onun oglu simdi 1 bucuk yasinda dier eltimden 3 ay once hamile kaldim tekrar kalbi durdu onunda kizi dogdu yeni 1 yasina girdi simdi bi eltimde hamile ondan sonrada ben hamile kaldim tekrar bi ay once kaybettim simdi oda dogurcak hani herkes yavrisuna sarilirken bemim kucagim hep bos kaldi bi umut desim rabbim gene nasio ediyo ama yasamiyo vardir bi hayir ddim hayata tutundum bi umut bekliyorum. Diorum sorun ney neden bole oluyo hic bi sebep bulunmayainca insan daha kotu oluyo ama rabbimin vatdir bi bildigi diyorum sabret canim elbet gececek bi gun ...

1,5 Yıldır bende istiyorum ama pco Dan dolayı olmuyor bende böyle hayaller kuruyorum sürekli hamile olduğumu öğrendiğim gün sevdiklerime nasıl haber veririm diye ama biliyorum ki vardır bunda da bi hayır Allah büyük hiç kafana takma..en güzelleri bizim olacak inşallah

umutsuzluga kapilmayin .cevremde gordugum olmayacak diye dusunen bir cok kisi duzenli tedavilerden sonra hamile kaldi.bu surecte en onemli sey moral aslinda.benim.sorunum.olmadigi halde bazi.insanlar yuzunden kisir oldugmu dusunmeye baslayip bebegim olmayacak demeye baslamistim tam moralimi.bozmiyim.olmadi doktor tedavisine baslarim derken hamile kaldigmi.ogrendim.biraz akisina birakmak lazim belkide.bir ark ileri seviyede pko ydu tup.bebek denedi.olmadi ama normal.yollarla kaldi .dua edin akisina birakin ve tedavi olun

Hayır doğum kontrol hali kullanmiyorum. En son iki sene önce gittim. 2 sene sonra gel dedi. Bu sene gideceğim. Ama korkuyorum

Eğer içinden gidip sohbet etmek geçiyorsa git aglamak geçiyorsa da içinden ağla ağlamaktan neden utanıyorsun... Ama cidden çok detaycisin :)))
:)) Aslında o kadar salaş bir insanım ki.. Her şeye paralamam kendimi ama bu konu beni farklı hallere soktu. Ben de bazen kendimden sıkılıyorum. Allah kocama yardım etsin :)

Bu da farklı bir bakış açısı oldu. Teşekkürler mesela ben sanki çocuksuz hiç mutlu olamayız gibi düşünüyorum. Ama ilk defa böyle bir yorumla karşılaştım okuyunca birden değişik şeyler hissettim.. Bir an için boşverebildim sanırım. Çok teşekkürler bunu kendime sık sık hatırlatayım o zaman.. :*

Canım benim ya varya yanımda olsan sarılır ağlardım heralde.. Acaba pıhtılaşma bozukluğu olabilir miymiş? Clexane kullandın mı hiç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…