Tecrübelerime göre söylüyorum; erkekler genelde hoşlandığı bayanlara yardım ederler canım. Çok azı gerçekten yardımseverdir :)
ilk defa gordugu birinden nede cabuk hoslaniyor olsa olsa etkilenmedir o
Tecrübelerime göre söylüyorum; erkekler genelde hoşlandığı bayanlara yardım ederler canım. Çok azı gerçekten yardımseverdir :)
Hoşlanma ile etkilenmeyi ben aynı anlamda kullanıyorum. fiziksel olarak hoşlanmış; yani etkilenmiştir :) Fiziksel etkilenmeden sonra, ilerde daha da tanışarak ruhsal etkilenmeye geçerler inşallah diyorum.
Tabi herkese asılan bir çapkında olabilir karşımızdaki; bunu da gözden kaçırmayalım...
bence erkekler yardımseverdir çnk hoslarına gidiyor tesekkur ederim diyip kadınların kendilerine gülümsemeleri :) ama bu arkadastaki durum adamın beğenisini kazanmıs olabilir ama pek öle güvenilesi bir durum yok ortada ondan diorum fazla kaptırmasın diye
Hoşlanma ile etkilenmeyi ben aynı anlamda kullanıyorum. fiziksel olarak hoşlanmış; yani etkilenmiştir :) Fiziksel etkilenmeden sonra, ilerde daha da tanışarak ruhsal etkilenmeye geçerler inşallah diyorum.
Tabi herkese asılan bir çapkında olabilir karşımızdaki; bunu da gözden kaçırmayalım...
zaten konu sahibide hoslandi mi diye sormus
biz neyi tartisiyoruz ki
evet etkilenmis yani hoslanmis,
senide etkilemeye calisiyor...
zaten konu sahibide hoslandi mi diye sormus
biz neyi tartisiyoruz ki
evet etkilenmis yani hoslanmis,
senide etkilemeye calisiyor...
ÇOK DOĞRU :))) Biz kaptırmışız kendimizi.
konu sahibi hoslandımı demiş tamam ama fazlada güvenmiş numarasını vermis netten görüşmüş onu tartısıyoruz:))ama katılıyorum hoslanmıs:)
evet biraz cabuk guvenmis ama zaten bize onu sormamis ki
orası çok dogru işte :) kemal sunal aklıma geldi bizde konu nasıl geldi bilmiyoruz ya onun şaşkın tavrı etrafına bakısı geldi gözüme:))kim getirdi bu konuyu buraya:))
bugün yine aradı bu kadar aramasına anlam veremedim açıkçası dün de aramış ulaşamamış
işim vardı kapattım sonra tekrar aramış ya:))) önceden bir sevdiği varmış ayrılmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?