Kesinlikle. Ne oluyorsa yazmaktan oluyor zaten. Çünkü insan kendini tam ifade edemiyor ve karşısındakinin tepkisini ölçemiyor. Yüz yüze veya en azından telde konuşarak olsaydı daha ilk anda hatamın farkına varabilirdim belki de.Biraz beklemeni öneririm, sabretmeni. Gerçekten hoşlandıysanız birbirinizden zaman geçince tekrar adım at ve o da gerçekten hoşlandıysa özrünü kabul edecektir. Tabi sonrasında senin çok dikkat etmen lazım sözlerine ve davranışlarına. Bunu da yüz yüze konuşun sakın yazışarak aşmaya çalışma.
Teşekkür ederim canım:)Ay sen ne mükemmel bir kızsın. Bilmiyorum evli misin, ilişkin var mı ama senin eşin olan seni baş tacı yapar inşallah..
İşte o da; ben kendim, hem kendime hem de karşı tarafa duyduğum saygıdan dolayı çok özenli hazırlanmışken, onu oyle görememenin verdiği hayal kırıklığından dolayı, "benimle buluşmaya gelirken hiç de özenmemiş, insan arabayı temizletmez mi hiç" gibilerinden her şeyin mükemmel olmasını istememle alakalıAdamın kendisi hakkındakileri anladım da araban pis nedir yaa
Yani biraz daha uzun zamandır tanıştığınız biri olsaydı bunları kaldırırdı belki ama daha ilk buluşmadan böyle diyince zaten kötü başlamış. Özür dilemişsiniz bırakın peşini eğer söylediklerinizi affederse arar yineİşte o da; ben kendim, hem kendime hem de karşı tarafa duyduğum saygıdan dolayı çok özenli hazırlanmışken, onu oyle görememenin verdiği hayal kırıklığından dolayı, "benimle buluşmaya gelirken hiç de özenmemiş, insan arabayı temizletmez mi hiç" gibilerinden her şeyin mükemmel olmasını istememle alakalı
Ama canım bunların aşılamayacak şeyler olmadığı malum. Biraz tatlı dil, farklı bir üslupla, uygun bir zmanda söylemeliydim. Dolayısıyla o günkü üstü başı, sigara kokusu falan şimdi hiç umrumda değil. Ben yaptığım bir hatadan dolayı affedilmek için, karakter olarak begendiğim biriyle birbirimizi tekrar tanıma şansımız olsun diye çaba gösteriyorum.Bu kadar hosnutsuz bir bulusma olmus madem soylemeden sen kesip atabilirdin.yada soyledin hala daha niye bu sekilde dusundugun birini tanimak istiyorsun.
Canım maalesef, "sana bu mesajı yazmam gerekti, çünkü içim rahat etmedi" hakkımı daha önce kullandımTeşekkür ederim canım:)
Bak madem durum bu raddeye geldi 3-5 gün daha bekle.
Sonra akşam saatlerinde (22-23 arası) ona mesaj yaz
(Sana bu msjı yazmam gerekti çünkü içim rahat etmedi. O gün gergin durumlar yaşanmıştı sana belli etmemeye çalıştım elimden geldiğince gülümsemeye çalıştım bir de afedersin ama özel günümdeydim hepsi üstüste geldi herşeye takar oldum evden çıkarken bile saçlarımı saç kere düzelttiğimi hatırlamıyorum. Kendimi yeterince iyi ifade edemediğimi düşündüğüm için yazıyorum bu cümleleri. Seni kırmak en son isteyeceğim şeydi. Çünkü değer verdiğim insanları kırmaktan çok korkarım. Kararına saygı duyuyorum kendine iyi bak."
Bunu yazar çekilirdim.
Yalvarmak karşındakinin egosunu tavan yaptırır. Hatanı kabullenip geri çekileceksin yöntem budur.
Yok bence öyle birşey göndermeCanım maalesef, "sana bu mesajı yazmam gerekti, çünkü içim rahat etmedi" hakkımı daha önce kullandımBunu pazar günü uyguladım. Hatta cuma günü uygulamıştım. 2 gün bekledim. Ne kadar bekleyeceğim meçhul, ben de pazar günü kararın ne diye sorayım dedim. Sormaz olaydım gerçi. Çok yoğun çalıştığı için pazar öğleye kdar uyuyormuş. Mesaj sesiyle uyanınca bana kızdı haliyle. O kızınca ben de kızdım bir de, sanki hakkım varmış gibi. Ama bişey demedim. Sadece mesajlarına cvp yazmadım. Cvp alamayınca tel etti. Ben de bir de sesli özür dileme, pişmanlığımı ve üzüntümü dile getirme fırsatı buldum. Çünkü öncesinde sadece mesaj yazmıştım. Çünkü utandım, çekindim arayıp konusmaya. Neyse, sonra o konusmamızda o biraz sertti, tabii uykusundan da uyandırdığım için. Bitirirken ikimiz de teli kapatamadık. Öyle bekliyoruz. Sonra o kapattı. Sanırım sert konuştuğu için kırdığını düşündüğü için mi, nedendir bilmem gün içinde yine aradı. Havalara uçtum. Bu sefer çok iyi konustu. Ama o konuyu hiç açmadık. Sonra yine konusuruz diyip kapattı. Ama 3 gündür ses yok. Ben de en son yazdığımda, seni bir daha rahatsız etmiycem, kararını bekliycem dediğim için arayıp yazmıyorum. Ama şimdi aklıma şey geldi, çiçek sepetinden sevimli bir hediye mi göndersem iş yerine Adresi biliyorum. Taciz mi olur yoksa? Çünkü adam 3 gündür aramayı kestiğim için, oh be kurtuldum diyip bayram yapıyor belki?
Evet iç temizlik. Gerçi şimdi o kadar saçma geliyor ki.. evet, beklemekten başka çarem yok teşekkür ederimYa kış mevsiminde araba temizlettirilemiyor sürekli. İçi nasıldı bilemem ama dış temizlik gerçekten sinir bozucu oluyor. Ben içi temizse dışını benzincilerde iki liraya yıkatıyorum arabanın beş dakika sürmüyor mesela ama iç temizlik sıkıntı. Yıkamaya götürecek vakit gerekiyor. Ben de vakit var ama yıkanırken beklemek sorun oluyor. Avm'de yıkatsan sıra oluyor. Üst baş için görmediğim için bir şey diyemem. Sigara meselesine gelince eşimde çok sigara içer ama arabasında her zaman yedek parfümü olur. Arabanın içinde de hep kokular vardır. Vallahi benim arabam bile öyle temiz kokmuyor.
Her ne olursa olsun bunlar ilk görüşmeden sonra söylenecek şeyler değil diye düşünüyorum. Karşı taraf mahçup olmuştur. Çünkü çok utanılası bir durum. Bekleyin bence zaman tanıyın.
Değil mi sıcağı sıcağına o kadar üstüne gitmeseydim, biraz zaman geçtikten sonra karşısına çıksaydım.. Dediğin fikir iyi, düsünücem bunu. Dediğin gibi gelmezse de napim dağa mı kaldırayım artık. O benim için kesin bir cvp olur. Ama şu çiçek sepeti fikrini de uygulasam mı yine de? Şimdi benim penceremin yanında çiçek sepeti reklami cıktı. Ve ben tesadüfen ona basmışım farkında değilim. Bütün bunlar ben mesajı gönderdikten sonra oldu. Daha önce sitenin adını geçirdiğim için çıkmadıysa eğer, Allah tarafından bir işaret :) Zaten tamamen isimsiz ve herhangi bir kargo şubesinin adresini gonderici adresi olarak yazayım diyorum ya da özel ulakla. Bakalım benden bilcek mi?Yok bence öyle birşey gönderme
İyice naza çeker kendini
Şey yap mesela, onun müsait olduğunu bildiğin bir an için 2 sinema bileti al
"Pazar günü için saat 18'e 2 sinema bileti aldım. O gün seninle tekrar tanışalım. Görüşmek üzere" de.
Yani ben olsam böyle yapmazdım ama sen yalvarmalar beklicem demeler hepsini malesef yapmışsın. Konuyu bunları yapmadan açsan şu an meselen hallolmuştu. Yalvarmakla en büyük hatayı yapmışsın. Dediğim şeyi yaparsan ve gelemem derse sonsuza kadar tekme at bu şahsa.
Ben olsam göndermezdim.Değil mi sıcağı sıcağına o kadar üstüne gitmeseydim, biraz zaman geçtikten sonra karşısına çıksaydım.. Dediğin fikir iyi, düsünücem bunu. Dediğin gibi gelmezse de napim dağa mı kaldırayım artık. O benim için kesin bir cvp olur. Ama şu çiçek sepeti fikrini de uygulasam mı yine de? Şimdi benim penceremin yanında çiçek sepeti reklami cıktı. Ve ben tesadüfen ona basmışım farkında değilim. Bütün bunlar ben mesajı gönderdikten sonra oldu. Daha önce sitenin adını geçirdiğim için çıkmadıysa eğer, Allah tarafından bir işaret :) Zaten tamamen isimsiz ve herhangi bir kargo şubesinin adresini gonderici adresi olarak yazayım diyorum ya da özel ulakla. Bakalım benden bilcek mi?
Allah akıl fikir versin size ne diyim, ondan sonra gelip burda beni sallamıyor diye konu açarsınız benden söylemesi. Ağır olun biraz ya, pasaklılığını yüzüne vurmuşsunuz alt tarafı , neden kendinizi bu kadar ezik hissediyorsunuz ? O özensizliği için sizden özür dilemeliydi benceDeğil mi sıcağı sıcağına o kadar üstüne gitmeseydim, biraz zaman geçtikten sonra karşısına çıksaydım.. Dediğin fikir iyi, düsünücem bunu. Dediğin gibi gelmezse de napim dağa mı kaldırayım artık. O benim için kesin bir cvp olur. Ama şu çiçek sepeti fikrini de uygulasam mı yine de? Şimdi benim penceremin yanında çiçek sepeti reklami cıktı. Ve ben tesadüfen ona basmışım farkında değilim. Bütün bunlar ben mesajı gönderdikten sonra oldu. Daha önce sitenin adını geçirdiğim için çıkmadıysa eğer, Allah tarafından bir işaret :) Zaten tamamen isimsiz ve herhangi bir kargo şubesinin adresini gonderici adresi olarak yazayım diyorum ya da özel ulakla. Bakalım benden bilcek mi?
Yok artık, bunun üzerine de öyle bir konu açmam artık. Ben de öyle düşünmüştüm aslında, yani özür olmasa da çok da hak verilmeyecek bişey olmadığını düşünmüştüm. Ama yanlış üslup ve zamanlama seçmişim. Kendimi ezik hissettiğim için değil, kalp kırmayı hiç sevmeyen bir insan olmama rağmen düsüncesizlikle yaptığım bu hatayı telafi etmek için bunca uğraşıyorum. Çünkü ben de aslında burdaki çoğu arkadaş gibi düşünüyorum. Yaptığım büyük ayıp, sebebi her ne olursa olsun. Ve ben o insanla bir daha hic görüşmeyecek bile olsam, isterim ki o, bir daha bu olay aklına geldiğinde yine utanmasın, kendini kötü hissetmesin, kendi kendine bile olsa. Ben kırdığım bir kalbi ve gururu tamir etmek istiyorum. Bu eziklik ya da gurursuzluk değil. Benim için vicdani bişey. Ve biliyorum ki kırdığım gibi onarmak da ancak benim yapabileceğim bişey.Allah akıl fikir versin size ne diyim, ondan sonra gelip burda beni sallamıyor diye konu açarsınız benden söylemesi. Ağır olun biraz ya, pasaklılığını yüzüne vurmuşsunuz alt tarafı , neden kendinizi bu kadar ezik hissediyorsunuz ? O özensizliği için sizden özür dilemeliydi bence
Ne bilim sevimli bir hediye olabilir diye düşündümBüyük patavatsızlık etmişsiniz. Yalnız özrünüzü dilemiş defalarca yazmışsınız. Bence artık geri çekilin, çiçek filanda göndermeyin. Belki o arar sizi, aramazsa da sonuna kadar haklı valla.
Fazla ısrarcı olmanız daha itici gelebilir bence.Ne bilim sevimli bir hediye olabilir diye düşündüm
Hmm evet yersiz olcak. Taciz gibi olcak yine. Adam bana o sebeple ya da bu sebeple istersen arkadas olarak arayabilirsin dedi. Ordan yürüyerek sinema olayını yapabilirim.Ben olsam göndermezdim.
Şöyle yap; eğer sinema için tamam gelicem derse ondan sonra teşekkür babında gönderebilirsin.
Eğer şimdi gönderirsen içinden çıkılmaz bir hal alacak tribi nazı.
Evet vazgeçtim :)Fazla ısrarcı olmanız daha itici gelebilir bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?