Cok haklısınız. Üstelik sigarayı bırakmak için terapi görüyor. Yani kafamı duvarlara vurasım var ama nafileIlk gorusmede hemen pis temiz oldugunu nerden anladiniz ! Belki size soz verdigi icin yetismeye calisti ustunu degiscek vakit bulamadi vs.
Ayriyetten sigara iciorsa siz icmiorsaniz zaten sıkınti iyi olmus bitmesi.
Veeeeeeee ben aslaaaaa o cocugun yerinde olsam.sizi istemezdim ilk gorusmede bu sekilde rencide edilmez kimse,
Birkere ayip daha ne kadar taniyorsun daha ne kadar samimiyetin war, karsindaki insanin gururu var kim bilir ne kadar kirildi.
Yok değil. Ben yazdıklarımın bir daha görüşmek istememesine sebep olacak kadar ağır geleceğini tahmin etmedim. Yoksa geri vites yapmadım. En başından beri iyi duygular hissediyordum aksine. Hangi akla hizmetse işte, aptallık derecesinde dürüst olacağım tuttu. Dediğim gibi bu derece kırılacağını ve sonunun böyle olacağını asla tahmin etmedim. Yoksa asla yapmazdım.Gururlu adammış, helal olsun.
Anlamadığım iyi duygular hissettiğin birini neden gömdün?
Sonra ne sana geri vites yaptırdı?
Biraz çelişki var gibi geldi bana, sanki sonradan o kişinin çok iyi biri ne biliyim iyi yönleri olan biri olduğunu gördün/duydun da geri vites yaptın gibi hissettim.
Yok değil. Ben yazdıklarımın bir daha görüşmek istememesine sebep olacak kadar ağır geleceğini tahmin etmedim. Yoksa geri vites yapmadım. En başından beri iyi duygular hissediyordum aksine. Hangi akla hizmetse işte, aptallık derecesinde dürüst olacağım tuttu. Dediğim gibi bu derece kırılacağını ve sonunun böyle olacağını asla tahmin etmedim. Yoksa asla yapmazdım.
Evet doğru, üstüne gitmek daha fazla soğutuyor, kendimden de biliyorum. Eminim düşünüyordur. İnşallah hazmedebilir ve baştan başlarız.Begendigin icin boyle uzuldun belliki.Ustune gitmemeni tavsiye ederim.daha cok soguyabilir.son bir msj at.seni kırdım ama o an oyle seyler hissettim senden bukadar etkilenecegim aklima gelmemisti.Suan bulussak ve o sekilde gelsen o dusuncelere kapilmam gibi bir msj at.Cok üstüne gitme.oda sendenn hoşlandiysa demek istedgini anlicaktir.
Aynen öyle oldu canım. Sinema fikrini ben de tuttum. Hafta sonu yapabilirim ancak. Hem o da 3-4 gün daha kendini dinleme fırsatı bulur.Ya aslında rahatsız olduğunuz şeyleri söylemekle iyi yapmışsınız ama söyleme tarzı sanırım. Güzel şeyler duyacağını düşünen biri pat diye negatif şeyler duyunca kırılır haliyle.
Bence daha fazla üstüne gitmeyin, yukarıda verilen sinema fikri güzel, tek ama vurucu bişey yapın, olmazsa da yapacak bişi yok.
Üstte yorumu yazarken sizin çocuğa yazdığınız negatif şeylerin ne olduğunu görmemişim daha farklı düşünmüştüm ben, bi daha okuyunca anladım olanları.
Aynen canım. Kesinlikle öyle yapmam gerekiyordu.diğer iyi taraflarını söyleyip samimi olduktan sonra güzelce hoşlanmadığınız yönlerini diyebilirdiniz. kırıcı olmuş
Ah ah akıllı insan öyle yapar ama bende aklın zerresi yokmuş o sıradaKeşke direk söylemeseydiniz bı kaç görüşme sonra hep öyleöyleyse o zaman soyleyebilirdiniz ama anlamadığım şey ilk görüşmeden sonra aşık mı oldunuz da bu kadar peşine dustunuz bırakın giderse gitsin yani bulunmaz Hint kumaşı mı şimdi kendine fazla değer yükleyip hiç gorusmucektir sizinle bence aramayın artik
Aşk değil elbette ama saçma sapan konulara takip, bi de bunları dillendirip kendimden sogutmamam gereken kadar düzgün bir insandı. Ve epey de elektrik almıştım. Bunca takılmış olmam bu yüzden. Yoksa etkilenmedigim biri olsaydı özrumu diler yoluma bakardimKeşke direk söylemeseydiniz bı kaç görüşme sonra hep öyleöyleyse o zaman soyleyebilirdiniz ama anlamadığım şey ilk görüşmeden sonra aşık mı oldunuz da bu kadar peşine dustunuz bırakın giderse gitsin yani bulunmaz Hint kumaşı mı şimdi kendine fazla değer yükleyip hiç gorusmucektir sizinle bence aramayın artik
Ay böyle mesajalar yazip bu uzgun halimde güldürüyorsunuz beniBu genç gururlu - ve affetmez. Konuşsanız bile ilişkiniz arkadaş ilişkisinden öteye gitmez.
Yani demem o ki; çocuk senden elektrik almış vakti zamanında, ama incindiğinden dolayı, tabiri caizse, sana trafo taksalar bile elektrik alamaz. Hadi geçmiş olsun
Yok canim ben pis pasakli demedim. Ilk mesajım aynı. Orda yazdıklarım, sonradan yorum yapanlar tarafından öyle ifade edildiBen anlamadim konuyu. Sonradan duzenlediniz galiba cunku ilk buluşmada pis pasakli geldigine dair birsey okuyamadim???
Evet yazmak ters tepiyorArabanın pis olması özensizlik mi oluyor? Belki zamanı olmamıştır ne biliyim.Çok ayrıntıya takılmışsınız gibi geldi.Üstü başının özensiz ve pis olması kötü evet.Bir de ilk buluşmada olmamış bu.Bence artık bişey yazmayın.Dönmek isterse döner.Yazdıkça iyice havaya girebilir.
SallayamiyorumBence salla gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?