Acaba beni affeder mi?

Cok haklısınız. Üstelik sigarayı bırakmak için terapi görüyor. Yani kafamı duvarlara vurasım var ama nafile

Gururlu adammış, helal olsun.

Anlamadığım iyi duygular hissettiğin birini neden gömdün?

Sonra ne sana geri vites yaptırdı?

Biraz çelişki var gibi geldi bana, sanki sonradan o kişinin çok iyi biri ne biliyim iyi yönleri olan biri olduğunu gördün/duydun da geri vites yaptın gibi hissettim.

Yok değil. Ben yazdıklarımın bir daha görüşmek istememesine sebep olacak kadar ağır geleceğini tahmin etmedim. Yoksa geri vites yapmadım. En başından beri iyi duygular hissediyordum aksine. Hangi akla hizmetse işte, aptallık derecesinde dürüst olacağım tuttu. Dediğim gibi bu derece kırılacağını ve sonunun böyle olacağını asla tahmin etmedim. Yoksa asla yapmazdım.

Ya aslında rahatsız olduğunuz şeyleri söylemekle iyi yapmışsınız ama söyleme tarzı sanırım. Güzel şeyler duyacağını düşünen biri pat diye negatif şeyler duyunca kırılır haliyle.

Bence daha fazla üstüne gitmeyin, yukarıda verilen sinema fikri güzel, tek ama vurucu bişey yapın, olmazsa da yapacak bişi yok.

Üstte yorumu yazarken sizin çocuğa yazdığınız negatif şeylerin ne olduğunu görmemişim daha farklı düşünmüştüm ben, bi daha okuyunca anladım olanları.

Evet doğru, üstüne gitmek daha fazla soğutuyor, kendimden de biliyorum. Eminim düşünüyordur. İnşallah hazmedebilir ve baştan başlarız.

Aynen öyle oldu canım. Sinema fikrini ben de tuttum. Hafta sonu yapabilirim ancak. Hem o da 3-4 gün daha kendini dinleme fırsatı bulur.

diğer iyi taraflarını söyleyip samimi olduktan sonra güzelce hoşlanmadığınız yönlerini diyebilirdiniz. kırıcı olmuş

Keşke direk söylemeseydiniz bı kaç görüşme sonra hep öyleöyleyse o zaman soyleyebilirdiniz ama anlamadığım şey ilk görüşmeden sonra aşık mı oldunuz da bu kadar peşine dustunuz bırakın giderse gitsin yani bulunmaz Hint kumaşı mı şimdi kendine fazla değer yükleyip hiç gorusmucektir sizinle bence aramayın artik

Bu genç gururlu - ve affetmez. Konuşsanız bile ilişkiniz arkadaş ilişkisinden öteye gitmez.

Yani demem o ki; çocuk senden elektrik almış vakti zamanında, ama incindiğinden dolayı, tabiri caizse, sana trafo taksalar bile elektrik alamaz. Hadi geçmiş olsun

Ah ah akıllı insan öyle yapar ama bende aklın zerresi yokmuş o sırada

Aa
Aşk değil elbette ama saçma sapan konulara takip, bi de bunları dillendirip kendimden sogutmamam gereken kadar düzgün bir insandı. Ve epey de elektrik almıştım. Bunca takılmış olmam bu yüzden. Yoksa etkilenmedigim biri olsaydı özrumu diler yoluma bakardim

Ay böyle mesajalar yazip bu uzgun halimde güldürüyorsunuz beni

Ben anlamadim konuyu. Sonradan duzenlediniz galiba cunku ilk buluşmada pis pasakli geldigine dair birsey okuyamadim???

Ben anlamadim konuyu. Sonradan duzenlediniz galiba cunku ilk buluşmada pis pasakli geldigine dair birsey okuyamadim???
Yok canim ben pis pasakli demedim. Ilk mesajım aynı. Orda yazdıklarım, sonradan yorum yapanlar tarafından öyle ifade edildi

Arabanın pis olması özensizlik mi oluyor? Belki zamanı olmamıştır ne biliyim.Çok ayrıntıya takılmışsınız gibi geldi.Üstü başının özensiz ve pis olması kötü evet.Bir de ilk buluşmada olmamış bu.Bence artık bişey yazmayın.Dönmek isterse döner.Yazdıkça iyice havaya girebilir.

Sırf sigara koktuğu için temiz olmadığını düşünmüş bence konu sahibi. Ki büyük ayıp etmiş. Size söylenseydi bunlar? Benim de arabam çoğunlukla kirli neden çünkü kış günü ne kadar temiz tutarsan tut yağmur çamur en fazla iki gün temiz kalabiliyor. İçi de genelde fiş, pet şişe vs doludur. çünkü dışarı çöp atmam poşette biriktiririm ve toplu atarım bu benim kirli pasaklı olduğum anlamına gelmez.

Evet yazmak ters tepiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…