• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba bi' sey yapar mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Velvette

💪🏋️‍♀️
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
37.829
51.653
798
Yarin 23 haziran..
23 haziran 2012de opmustu beni ilk defa. O gun baslamisti her sey..

Acaba diyorum hatirlar mi?..

Hic sanmasam da..

Siz o adamdan boşanacaktınız diye hatırlıyorum.hala onu seviyorsunuz...

Yarin 23 haziran..
23 haziran 2012de opmustu beni ilk defa. O gun baslamisti her sey..

Acaba diyorum hatirlar mi?..

Hic sanmasam da..

önceden bu tarihi vurgulamışmıydı?
Ama sizin boşanacağınızı hatırluyorum daha yaşadıkalrınız yeni üzülmeyin hatırlasada hatırlamasada

Siz ciddimisiniz ya ?
Ben kadın olarak hatırlamam öyle şeyleri...
Ilk elele tutuşma, ilk sarılma, ilk yanaktan öpme, ilk öpüşme, sözleşme , nişanlılık, evlilik bu böyle uzar gider... :27::27:

Siz o adamdan boşanacaktınız diye hatırlıyorum.hala onu seviyorsunuz...

Bir sey degismedi 1 ay kaldi 1. Yil dolsun bosanicam. Sevgi kolay bitmiyor sanirim.

23 haziran 2013 de hatırlamamışsa bu sene de hatırlamaz.

Hatirlamisti

Ne yapmasını bekliyorsun canım? Yada "birşey" yapsa tepkin ne olur?

Tepki vermem herhalde muhtemelen kufrederim soverim ama ne biliyim..

Bence acana hatırlar mı diye düşünmektense hatırlarsa ne yaparımı düşünmek daha mantıklı. Hatırlarsa tepkin ne olur?

Kufrederim %100. Asaglarim

önceden bu tarihi vurgulamışmıydı?
Ama sizin boşanacağınızı hatırluyorum daha yaşadıkalrınız yeni üzülmeyin hatırlasada hatırlamasada

Evet bosanicaz ama cok onemli bi tarihti hos kendi dogumgununu hatirlamaz o ne bekliyosam

Eğer gerçekten seviyorsa hatırlar. Tabii arkadaşın dediği gibi geçen yılda hatırlamışsa..

Hatirlamisti

Onun yerinde olsam bi'şey yapmam

Peki

böyle bir şeyi bir bayan olarak ben bıle hatırlayamam :)

:)

Kuzum, hala kafanda eski güzel günler var değil mi?:50:

Bisey yok kafamda da bi tuhaf oldum umut fakirin ekmegi iste :)

Bir sey degismedi 1 ay kaldi 1. Yil dolsun bosanicam. Sevgi kolay bitmiyor sanirim.

Hatirlamisti

Evet bosanicaz ama cok onemli bi tarihti hos kendi dogumgununu hatirlamaz o ne bekliyosam

O zaman boşver hiç hatırlamasın. Onun sesini duyupta sinirlerin daha fazla bozulmasın. Sen mutluluğu hakediyosun ama o seni haketmiyor :)

ee geçen yıl hatırlamışsa, bu sene de hatırlama ihtimali var ama sizin bu beklentinizden sonra boşanmanıza pek ihtimal vermiyorum.. Boşanma gibi konular çok ciddidir bu tür beklentilere yer vermez diye düşünüyorum..

Hatirlamisti

Bence hatırlamasın just.. hatırlamasın ki senin de içinde hiç bir pişmanlık kıpırdaması, acaba düşüncesi olmasın..

Sevgi biranda bitmez tabi ki ama, sana eski günleri hiç aklına getirtmicek biri çıkacak karşına inşallah..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X