- 13 Haziran 2015
- 5.902
- 19.469
- 448
- Konu Sahibi feslegenyurekli
Yine gec gordum mesajlari
isimde guzelmis

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktorlar ' da vardıBi dizide vardı o isim
Güzelmiş
Barışırsanız değişecen ne olacak,bu kadar çirkinleşmiş iş,çocuk da yapamıyor olacaksınız hastalığınızdan ötürü.Allah şifa versin bu arada.Kültür farklılığı,şehir farkı hiiiç de kolay bir durum değil.İyi düşünün,ben olsam barışmazdım.Bir daha da görüşüp kendimi boşa oyalamaz ve üzmezdim.
bence o isim değişecek triplerinden sonra eğer gerçekten sevdiğinizi söylüyorsanız düzgünce konuşun.Allah a sükür sonunda 1 kişi anladı halimi . çocuk olmazsa mahvedilmez ama onlarda önemli . çocugum olmayacak diye birşey yok öyle bir ihtimal var . onu çokk seviyorum oda beni seviyor ama allaha bıraktım hayırlısı olsun hakkımızda. sizede teşekkür ederim olaya dümdüz bakmadığınız için.
aRAŞTIHa bi de şöyle bir ayrıntı varmış bence siz bi doktor değiştirin
Epilepsi Anneliğe Engel Değil
Epilepsisi olan ve hamile kalmak isteyen kadın, gebe kalmadan en az altı ay önce nöroloji uzmanınabaşvurmalı, kullandığı ilaçları etkin oldukları en az düzeye doktorkontrolünde indirmeli ve mümkünse kullanılan ilaç sayısını azaltmalı.
Bu öneriler, Nöroloji Uzmanı Dr. Bilge Çetin’e ait. Dr. Çetin ayrıca gebelik kararı verilmeden en az 3 ay önce anne adayının her gün folik asit tabletleri kullanmasının, bebekte sakatlık riskini ortadan kaldırmakta önemli olduğunu söyledi.
Gebeliğe Bağlı Şikayetler Artabilir
Özellikle plansız gebeliklerde, gebelik öğrenildiğinde doktora danışılmadan ilaçların kesilmesinin sık yapılan bir hata olduğunu belirten Çetin, “Böyle bir durum epilepsi nöbetlerini tetikleyerek hem anne hem de bebek için ölüm riski doğurur. Gebelikte epilepsi nöbetleri üçte bir hastada sıklaşmaktadır. Bu değişimin sebebi stres, uykusuzluk gibi nedenler, hormonal değişiklikler ve ilaçların etkisinin değişmesi olabilir.
Bununla birlikte gebelikte, tedavi olan kadınların yaklaşık yüzde 60’ında nöbet görülmez. Epilepsili kadınlarda, gebelik ve doğum komplikasyonları bir derece artar. Kusma, yüksek tansiyon, gebelik toksemisi, kanamalarda artış görülebilir” dedi.
Epileptik Anneler Bebeklerini Rahatça Emzirebilir
Epilepsi hastası anneden doğan bebeklerde, epilepsi oluşma riski diğer bebeklere göre biraz daha fazla. Bu bebeklerin büyüme ve gelişmelerinde bir miktar gecikme olabildiğini belirten Dr. Bilge Çetin, emzirme konusunda ise sıkıntı olmadığını vurguladı ve şunları söyledi:
“Anneler, doğumdan sonra bebeklerini rahatça emzirebilir çünkü epilepsi tedavisinde kullanılan ilaçların çoğu sütle bebeğe geçmesine karşın, bu bebeğe zarar vermeyecek düzeydedir. Gebelik süresince epileptik anne nörolog ve kadın-doğum uzmanı tarafından yakın şekilde izlenmelidir. İlaç kullanan epileptik annelerin normal çocuk doğurma oranı ise yaklaşık yüzde 90-95’dir.
kendi demiş.araştırmadım.nereden biliyor ve bu kadar kesin yazıyorsunuz?
epilepsi hastası kadınların %90'ından fazlası sağlıklı bebekler doğuruyor!
Valla konu sahibesi araştıracak zaten biz değil deaRAŞTI
kendi demiş.araştırmadım.
Bence fesleğenIsminizi çok merak ettim 100 kişide anca olacak isim ne acaba diyorum kendi kendime![]()
Bence fesleğen
Şaka biyana bende merak içindeyim![]()
Yazdı Nazenin miş.
öncelikle çocugum olmayacak demedim riskli dedim. hanımefendi dediklerinize dikkat edin sadece fikir sordum kişiliğimi ve triplerimi eleştirin demedim. ayrıca siz benim küçüklüğümü boşverinde 34 yaşının vermiş oldugu olgunluğu takının bence biraz.Valla konu sahibesi araştıracak zaten biz değil deben yine de merak edip araştırdım ve çocuk sahibi olamama durumu falan yok hastalıkta.. riskli biraz ama oluyormuş yani.. Bence konu sahibi biraz türk filmi çevirmek istemiş canı sıkılıp heralde.. Ne ilginç insanlar var.. Belki de yaşı bayaa küçükse ondandır bu saçmasapan tripler
![]()
Ovvvv çok sarsıldım :) Şimdi canım benim burda senin kişiliğini eleştiren yok triplerine gelince eleştiren görünen o ki sadece ben değilim.. Öncelikle anlamadan etmeden konuşmuşsun her zamanki gibi, ben burda senin çocuğun olur olmaz onu konuşmuyorum kalktım insan gibi senin hastalığını araştırıp buraya bi bilgi yazdım belki saçma triplerinden kurtulmana bi ışık olur diye.. O yüzden tavırlarına dikkat etmesi gereken birisi varsa bu durumda sen oluyosun.. İnsanlara dramatik türk filmi gösterisinden vazgeç de gerçekten sorununu çözmeye eğil biraz benceöncelikle çocugum olmayacak demedim riskli dedim. hanımefendi dediklerinize dikkat edin sadece fikir sordum kişiliğimi ve triplerimi eleştirin demedim. ayrıca siz benim küçüklüğümü boşverinde 34 yaşının vermiş oldugu olgunluğu takının bence biraz.