acaba çok mu altan alıyorum?

Ay sibelcim bisveriyoum zaten takilmiyorum ama kadin bir gecmisimiz yokken kötü, bagirdi bana annenin yaninda yahu çok üzüldüm

d
Ay sibelcim bisveriyoum zaten takilmiyorum ama kadin bir gecmisimiz yokken kötü, bagirdi bana annenin yaninda yahu çok üzüldüm

demek kı bı sekılde patlama yasadı bırıkı bırıktırdıgı var demek kı bu konuda canım

siz çizginizi bozmayın bence.iyi bir geline benziyorsunuz.kayınvalideniz de ,kötü kaynanalardan değil gibi.
bir şey olmamış gibi devam edin.eğer gerçekten anlayışlı bir kadınsa,o da fazla uzatmaz diyorum.

Hasta insan nasil sohbet etsin ki, zaten ruhen de insan bi tuhaflasir boyle seylerden sonra.
Kayinvaliden anlayis gosterebilirdi, gostermemis. Cok sorun etmene gerek yok esini doldurmadigi surece. Esin de arkandaymis zaten bosver, sen alinmamaya devam et. Madem seviyorsun bu insanlari. Sevmiyorum, katlanamiyorum falan deseydin bu kadar iyimser dusunmezdim. İnsan yeri geliyor annesine naz yapiyor, annesi kizina küsüyor. Kimse dort dortluk anlasamaz ki.

Buarda bu kadar erkeğin içinde tek olmaya ve evde hep el üstünde tutulmaya aalismis oluyo4 sanirim kiz çocuğu olmayan kadinlar buda olabilir diye düşünüyorum. Bende allah günah yyazmasin her sene bi hastalagin pesindeyim inşallah Rabbim kimseye bi klasik corbasina muhtaç etmesin

Bence siz onu değil kaynananız sizi alttan alıyor. Sonuna kadar haksızınız birde kusura bakmayın ama nankörlük bu yaptığınız.

ben sana hak verdim, cunku seni forumdan anladim.. normalde kayinvalide konularinda herzaman gelinleri haksiz bulursun kayinvalideye sevgi saygi gosterilmeli abartiyorsunuz diye yorumlarinla aklimda kaldin canim.. sakin yanlis anlama kotu anlamda demiyorum bunu.. hani baskasinin kaynanasina bile saygisi olan bir kadinsin eminim kendi kayinvalidene cok daha sevgi dolusundur
yinede cok abartilacak birsey yok, sen trip yaparsan o yaparsa uzar gider, bence hicbirsey yokmus gibi normal davran, eger uzatirsa kendi bilir

İnsan yaşlandıkça çocuklaşıyor.Çok görmeyin bosverin gitsin

Bana anormal gelmedi durumlar. Birinin evini temizlemeye gitsem de (kim olursa olsun) ağdaya gitse ve misafirliğe gitmemek için hastayım dese bozulurum herhalde. Oh biz ev temizleyelim hanımefendi kuaföre gitsin derim sanki ben kayınvalidede kötü niyet görmedim birbirinizi idare ediyorsunuz işte, surat asma falan da olmamış daha ne olsun

Bence siz onu değil kaynananız sizi alttan alıyor. Sonuna kadar haksızınız birde kusura bakmayın ama nankörlük bu yaptığınız.
lutfen sacmalamayın
bızım aramızda kotu bır ılıskı yok
kusura bakmayın elbette sagolsun temızlık ve yemek yaptı ellerı dert gormesın ama bende yaptım ona hep bılmem anlatabılıyormuyum

kız amelıyat olacagım ıcın kıllarımdan arınmaya gıttım ve ben ne kadar yazsam bos yatak dosek hastaydım ve acıl amelıyat olmam gerekıyordu elım bogrumde jıletıde vurup gecmek ıstemedım acıkcası . yanı amelıyatada gule oynaya gıtmedım kı ben bıldıgınız basbaya hastaydım zor duruyordum amelıyat gunune kadar

neyse kızlar ben sag sız selamet
ne olup bıttıgını anlayamadıgını dusunuyorum bazı arkadasların acıklam yapmayada gerek gormuyorum artık , zıra ne ben kotu bırıyım ne kayınvalıdem kotu bır kadın . benı sevdıklerınıde dusunuyorum bende sevıyorum onları altanda alan benım ıllakı benımde hatalarım olmustur ama bana sesını yukseltmesı gereken bırsey yoktu ortada ve zoruma gıttı acıkcası.
ote yandan gobek delıgımde 11 cm
dıger 3 bolgede ıse 2 şer cm kesıklerım ve dıkıslerım vardı bırakında yatayım , konusamayayım yahu

konuyu dun okumustum.onun dışında yazıalnları hiç okumadım.
cute benim anladığım KV dayılar konusunda biraz gergin.sanki onlara mahçup olma korkusu yaşıyor.gelemzsiniz onlara rezil olurum zaten açık arıyorlar diyerek gerilmiş.bence kadını biraz rahatlat onun dışında olanlar çok önemli değil.tabii anne geliriz seni hiç yalnız bırakmayız dersin tekrardan

canim sana birsey soyleyimi.sen haklisin ama sunu unutma ki: kv ler illaki gelinin annesini kiskaniyo hele bu yasliysa .ama bak esin ne demis kaynana salla gitsin demis..benim oyle esim arkamda olsa hicbirseyi takmam.yeterki esim bana deger versin.insaniz illaki uzuluyoruz bazi seyelre ama napcan yasli diyecen .esinini hatirina duymamazlikdan gelecen.hayatta illaki bazi ufak tefek sikintilar olur onlara sabretmek es gecmek lazim.esinle iyi ol.ama kv yede saygini eksik etme.sonucda esinin annesi.
allah kolaylik versin.takma kafana sonra hastaliklar hortlar.sen keyfine.

senin yaptıklarında abartılacak birşey yok kayınvaliden neden takılmış anlayamadım..
sanırım sarmaya yer arıyor.

bide sana sunu soyleyim.yaslilar yanlarinda otururken telf.oynanmalarina tahammul edemez.sekil A benim annem elime bes dakkka bi telf alsam kimle konusuyon ne yaziuon .bu telf degil mi yuvani yikan daha bin turlu hakartler..bazen takmayacaksin bunu annem diyorsa.kv de illaki der telf oynuyo diye .ama takma bosver.

Siz büyük bir aile olmuşsunuz.Anlattığın kadarıyla sen de kayınvaliden de iyi insanlarsınız sen onların kızı olmuşsun artık o da sana kızı gibi trip yapmış sende onun yaptıklarını kendi annen yapmış gibi görürsen problem kalmaz hiç ağzınızın tadını bozmayın.Mutluluklar

ıyyyy eski kv geldi aklıma ozaman bir dizi ardı yaprak dökümü onu izlerdi ben halı çırpardım evi siler temizlerdim tam kapıdan çıkarken seslenirdi "kızzzzz bir de duru suynan sil buraları " bende salak gibi tekrar silerdim
ama sonuç ne olduu pamuk aklıbaşında olsaydı ben ona sahip çıkardım gülermisin ağlarmısın nankör karı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…