Ay sibelcim bisveriyoum zaten takilmiyorum ama kadin bir gecmisimiz yokken kötü, bagirdi bana annenin yaninda yahu çok üzüldümtam yorum yapmadan cıkıyordumkı sen acmısın gerı döndum yorum yazayım dedım...bunlar cok takılcak seyler gbıme gelmedı cnm..klasık kaynana ıste...yuzune guler benı sevıyo sanırsın arkandan trıpklere gırer oğlunu doldurur.annem bakar derken sen ıyı nıyetle soylesen bıle o "sen gelme "anlamıştır.hepsı aynı anacım boşver takılma
Ay sibelcim bisveriyoum zaten takilmiyorum ama kadin bir gecmisimiz yokken kötü, bagirdi bana annenin yaninda yahu çok üzüldüm
lutfen sacmalamayınBence siz onu değil kaynananız sizi alttan alıyor. Sonuna kadar haksızınız birde kusura bakmayın ama nankörlük bu yaptığınız.
kız amelıyat olacagım ıcın kıllarımdan arınmaya gıttım ve ben ne kadar yazsam bos yatak dosek hastaydım ve acıl amelıyat olmam gerekıyordu elım bogrumde jıletıde vurup gecmek ıstemedım acıkcası . yanı amelıyatada gule oynaya gıtmedım kı ben bıldıgınız basbaya hastaydım zor duruyordum amelıyat gunune kadarBana anormal gelmedi durumlar. Birinin evini temizlemeye gitsem de (kim olursa olsun) ağdaya gitse ve misafirliğe gitmemek için hastayım dese bozulurum herhalde. Oh biz ev temizleyelim hanımefendi kuaföre gitsin derim sankiben kayınvalidede kötü niyet görmedim birbirinizi idare ediyorsunuz işte, surat asma falan da olmamış daha ne olsun
ben gelıne kendımı ılgılen seylerle ılgılı mudahele etmem ama oglumunda agzına s.ctırmamİlerde sizin gelin de KK'ya konu açmasın %100 erkek annesi?
canim sana birsey soyleyimi.sen haklisin ama sunu unutma ki: kv ler illaki gelinin annesini kiskaniyo hele bu yasliysa .ama bak esin ne demis kaynana salla gitsin demis..benim oyle esim arkamda olsa hicbirseyi takmam.yeterki esim bana deger versin.insaniz illaki uzuluyoruz bazi seyelre ama napcan yasli diyecen .esinini hatirina duymamazlikdan gelecen.hayatta illaki bazi ufak tefek sikintilar olur onlara sabretmek es gecmek lazim.esinle iyi ol.ama kv yede saygini eksik etme.sonucda esinin annesi.dip not ;sankı onu ıstemıyormusum gıbı anlamıs annem bakar bana demısım , kı oyle bırsey demedım , ha anca bırı aramıstır 3 ay yasak agır kaldırmam ıs yapmam . annem bakar artık fılan dıye sakayla karısık konusmusumdur yanı bıle ısteye goze soka soka oyle bısey demedım.
ote yandan sankı oncesınde cok gelıp nasılsın demıs, ne bılım corbamızı vermıs gıbı trıbe gırmesıne bozuldum. annem bakmasa sankı bakacaktı bana donlarımı fılan kaldıramıyordum amelıyat sonrası cok bozuldum kızlar ya. gozumden perde kalktı benım
bide sana sunu soyleyim.yaslilar yanlarinda otururken telf.oynanmalarina tahammul edemez.sekil A benim annem elime bes dakkka bi telf alsam kimle konusuyon ne yaziuon .bu telf degil mi yuvani yikan daha bin turlu hakartler..bazen takmayacaksin bunu annem diyorsa.kv de illaki der telf oynuyo diye .ama takma bosver.genelde hep boyleydı aslında
yanı 3 sene dolacak evlenelı.
kayınvalıdemde cok saf nıyetlıdır arkadas gıbıyızdır yanı mesela oraya gıdınce ay eve gıdelım dıye saate bakmam ben keyıf alırım.
ama bır yandanda uzuldum demekkı onlar benı oyle gormuyorlar mı dıyorum
ve ben acık acık kayınvalıdeme soylemek ıstıyorum olay 1 dekı konusmayı bana yapmaması gerektıgını
bana gore yapacaksa bıle bunu esıme yapmalıydı
benım annem esıme degıl mesela bana sıtem eder yakısıgı budur dıye dusunuyorum
Siz büyük bir aile olmuşsunuz.Anlattığın kadarıyla sen de kayınvaliden de iyi insanlarsınız sen onların kızı olmuşsun artık o da sana kızı gibi trip yapmış sende onun yaptıklarını kendi annen yapmış gibi görürsen problem kalmaz hiç ağzınızın tadını bozmayın.Mutluluklarneyse kızlar ben sag sız selamet
ne olup bıttıgını anlayamadıgını dusunuyorum bazı arkadasların acıklam yapmayada gerek gormuyorum artık , zıra ne ben kotu bırıyım ne kayınvalıdem kotu bır kadın . benı sevdıklerınıde dusunuyorum bende sevıyorum onları altanda alan benım ıllakı benımde hatalarım olmustur ama bana sesını yukseltmesı gereken bırsey yoktu ortada ve zoruma gıttı acıkcası.
ote yandan gobek delıgımde 11 cm
dıger 3 bolgede ıse 2 şer cm kesıklerım ve dıkıslerım vardı bırakında yatayım , konusamayayım yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?