• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acaba çok mu altan alıyorum?

Telefonda oyun oynayacağına onunla muhabbet etseydin belki daha iyi olurdu...

Merhaba kızlar birşey danışacağım

olay kayınvalıdem ile ilgili.
Kayınvalidemin 3 erkek cocugu var , en buyugu ıle ben evlıyım.

3 hafta once cok rahatsızlandım daha dogrusu bır dızı rahatsızlıklar sonucu acıl olarak amelıyat olmam gerektıgı ortaya cıktı .

Amelıyat olmadan 4 gun evvel geldı ılk kez , oncesınde 4 gündür hastane ev filan ben acayip hastayım ve yatıyorum her gece acillik filan oluyordum . neyse anlatıyorum çünkü bunla alakalı bir sorun var.
Neyse bir gün sonrada annemle temizlik yapmak için sözleştiler ve sonraki günde geldiler evi kaldırdılar , bende daha iyiceydim henüz yeni serum almıştım ve can havliyle kıllarımdan kurtulmaya gittim.

Olay 1;
O gün geri geldiğimde kayınvalidemle annemi balkonda buldum oturuyorlardı.
Naptınız filan fıstık oturdum bende arkaya sandalyeye , kayınvalıdem bilmem kim gelmiş dedi başka bi şehirden( görümcesinin oglu ve esi) bizdelermiş, baban yemek hazırlıyormuş hadi gidelim dedi.
Bende hemen o an aa nereye hastayız ya dedim ( bu sırada eşimde acayip hastalandı o gün evde ateslı yatıyordu ) oda hemen eğer gelmez iseniz bir daha evinize asla adım atmam , böyle böyle akrabalık baglarıda kopuyor diye söylenmeye basladı. o kadar kötü oldum ki çünkü sadece şaka yapıyordum benim mizacım bu(evimi temizlemişler kırmazdım onu), giderdim yatmamı gerektirecek kadar kötü değildim o gün . ama bu şekilde tepki vermesi beni şok etti.
öte yandan şimdiye kadar hiç başka kadınlar gibi ( forumda çok okuyorumda ) gitmemezlik etmedim hatta genelde bu tarz şeylerde eşim sorun çıkarır ve bunu net olarak bilir.
neyse bende dedimki ben ne zaman gelmedim ki anne aşk olsun dedim , ve direk orayı terk ettim. ama hemen 10 dk sonra geri gidip yokladım ne oluyor filan fıstık daha sonra eşim annesini eve götürecekti , girecekmisin içeri dedim evet dedi girerim e iyi dedim bizde geliyoruz . ve gittik.

buarada bu gelen kişilerle kayınvalıdemin arası cok iyi değil o sebeble ısrarla cagırıyor .

Olay 2 ;
Ameliyattan sonra 2. gün eve çıktığım gün kayınvalidem geldi 6-7 saat kaldı, yemek yaptı yedik , ben sürekli yattım uyudum , uyandım , telefonla oynadım filan. acıkcası agrım vardı oyle lak lak yapacak mecalım yok tu yanı koca gun , esımde evdeydı buarada genel olarak cok konuskan degıller buarada , aılede en cok konusan ınsan benım .

daha sonra kayınvalıdem 5 gün ne aradı ne sordu ne bişey yaptı , çok bozuldum ve eşime annen neden aramadıki dedim.

oda sanırım annesine sormuş , annesi bana bozulmuş ben koca gün yatmışım , telefonla oyun oynamışım ve bir ara bana annem bakar demişim.tribe baglamış.

o kadar sinirlendim ki anlatamam , yazarım bilen vardır belki, ben eşimin ailesini seviyorum. birbirimizin eksiklerine şimdiye kadar asla ses cıkarmadık ailenin tek geliniyim ve onları kimseye imrendirmedim herşeylerinde beraber olduk , ki onlarda benim yanımda oldular . seviyorum saygıdan mecburıyetten degıl . ama elbette hatalar oldu yanı bazı seyler gormezden geldım ne bilim mesela bir kere basbaya kuran okuttu ve beni davet etmedi . uzerıne tek laf etmedim . tribe girmedim , artıları daha fazla dedim . ama artık sanırım yaşım ilerliyor ve genel olarak sabırsızlanıyorum tahammul sınırımda azalıyor olabilir.

eşim böyle böyle söylemişsin filan diyince aramızda konustuk , takma kafanı salla gıtsın kaynana dedı . ben kocamdan memnunum o bılsın koskoca kadınla yarısamam dıye o gun onlara gıttım bosverdım , esımde geldı. onlarda guya benı aramıslarda telefonum kapalıymıs gıbı kılıf aradılar tabı asla bırbırmıze surat yapmadık.

kayınvalıdem acaba benımde insan oldugumun , duygularım oldugunun ne bılım , alınabılecegımı fılan anlamıyor anladıgım kadarıyla. yanı sızce ben hatalımıyım?
gereksiz takılıyorsun teşekkür etmen gereken yerde şikayet ediyorsun sen yaşımı aldım tahammül edemiyorum diyorsun da karşıdaki senden daha çok yaşını almış daha çok tahammülsüz insan iken senin için neler yapmış ayrıca benim mizacım bu kısmına çok sinir oldum o zaman onun mizacı da o çok komik orada yaptığın yok gelmicem diye şaka mı olur tabiki de karşındaki insan bunu ciddiye alır orda mizaçtan ziyade kıvırmaya çalışmışsın :KK59:

kadin evinin temizligini yapiyor yemek yapiyor bakiyor ediyor
ondan sonra duydugu tek cümle annem bana bakar ise ..alinmak aramamakta hakli tabi

ben olsam utanirdim kayinvalideme temizlik yaptirmaya ve bir yandan yayila yayila telefonda oyun oynamaya o_O
ondan sonra birde rahatlikla sakayla karisik "heyhoyyt annem bana bakar" de hic diyemezdim konu ne olursa olsun..
yani böyle bir olaydan sonra kadinin alnindaki ter daha kurumadan böyle bir cümle söylemen yanlis anlasilmaya musait olabilir ve bence olmus..niyetin kötü olmasa bile.. acaba tesekkür ettin mi kayinvalidene merak ettim acikcasi?

Siz beni tanimazsiniz ama onlar beni gayet tabir. Kivirmaya calistim derdim buraddaa hic tanimadigimm insanlara kendimi aklamaya calismam.
Ote yandan utanifm derken temilik yaptiklari gun ve o zamn. Cidden kotuydum gozum mikrop kapmis akiyordu bogazlarim sis idi ve safra kesesi atagi gevidigimden sürekli38 ve ustu aateşle yasadim. Ameliyat sonraki ise ben yatip o oturmuyrdu oda yatiyordu ve TV izliyordu. Öte yandan yattigimada laf etmiş ama karnimda 4 bölgede kesi olmuşdikisim var oturamiyorum ne yapacaktim bbilmiyorum Yanli yaklasiyotsunuz. Benn kayinvalideme ttabiki tesekkur etttm ama banada annem bakar diye birşeydemedim diye ssöyledim ama okumamissiniz

Benn kayinvalideme ttabiki tesekkur etttm ama banada annem bakar diye birşeydemedim diye ssöyledim ama okumamissiniz

annem bakar artık fılan dıye sakayla karısık konusmusumdur

Dediniz mi demediniz mi ?
bence ortada bir problem yok. Kv cok iyi bir hanimmis. Sizde cok iyi bir gelinsiniz. O sözlerinize alindiysa bos yere sizde bos yere onun sözlerine alinmissiniz...

sanırım kayınvalideniz annenizi kıskanmış. benim başıma geldi oradan biliyorum. ben de sözlüyken bir kez yoldan geldim, onlara daha yakındım, doğrudan anneme gittim kayınvalide "ne de olsa anne, kimse daha yakın olamaz" diye laf etmişti ki dünya tatlısı bir kadındır.
eğer sizi gerçekten seviyorsa, annenizi kıskanmış olabilir.
benim annneannem de dünürünü kıskanırdı çünkü, dayımın eşi hem yabancı hem çok küçük evlenmiş, anneannemle yaşamış yıllarca, annesinin verdiği verdiği bileziği anneannemin verdiklerinin yanına değil, diğer koluna taktı diye anneannem bozulmuştu.
eğer normalde size davranışı iyiyse, kalbinizi kırmıyorsa görmezden gelebilirsiniz. ama tabii size olan tavrını siz daha iyi biliyorsunuz, ben tahmin yürüttüm sadece.

Ben kayınvalidemi çok severim, benden hariç bir gelini daha var ama ne olsa hep ben giderim, hastalanır ben bakarım, misafir gelir beni arar çağırır. Diğer gelini sadece bayramdan bayrama gider 2 saat zor oturur evine gider, ben yatılı kalırım. Bu kadar şeye rağmen kayınvalidem bir gün bana dedi ki '' çocuğun olursa sakın bana bel bağlama, ben gelip bakmam şimdiden söylüyorum, ilerde alınma '' benim yerim de bir başkası olsa o lafından sonra görüşmeyi keser, diğer gelini gibi sene de 2 kere gider gelirdi, ama ben hiç üstünde durmadım lafının, çünkü biliyorum ki ne kadar öyle dese de torun tatlı olur ve gelir. Gerçi gelmese de sorun etmem çünkü yaşlı kadın kafası kaldırmayabilir. Anlatmak istediğim, kayınvalideniz o an kendi içinde başka şeylerin stresini yaşamış olup, nazı size geçtiğinden dışa vurması size karşı olmuş olabilir. Birbirinizi sevip saydığınız sürece böyle şeylere takılmayın çünkü bu tarz lafları kafaya takmakla, araya soğukluk sokar, bir yerden sonra bağı koparırsınız. uzun oldu kusura bakmayın.

Keşke yorumun basnida alsaydiniz belki telefonla arayan olmuştur hani is yapmam yasak 3 ay belki ama net bizi yok sonuçta ben annemle onlu arkali sok oturuyorum kayinvalidem ise uzak. Ama neyse kabul taktiniz dedin diye madem

Filan fıstık:KK48:ay ilk defa duyuyorum bi garip geldi
Bence kv cok da kotu seyler soylememis ve yapmamış yasim ilerliyor tahammulsuzum demissiniz belki kv de yasi ilerledigi icin tahammulsuzlesiyordur:KK47:

forumda okuduğun "gitmeyen" kadınları biraz örnek alsaydın,gereken cevabı vermeyi bilir böyle kurup durmazdın....

Burada kayinvalidem onun alninda teriyle oturmadi kizlar iki ayri gün yazdim. İkinci olayda öğlen geldi yatti kendisine biber kavurdu benim zaten diyet beslenmem gerektiğinden corbam vardi sofayi kurdu yedik kaldirirkende hatta yaninda durdum mutfakta, sezeryan gibi bisi olduğumdan bahsediyorim sadece karnimda 11 cm kesi vardi ay ne acimasizsiniz yahu buarada biber cçok severim ben onun yerinde olsam kayinvalideme yasak olan şeyi gözü önünde yemezdim ki oda yedirmezdi ötede ye derdi bilirim ama dedim ya olgunum ye tabi diye destekledim

apranxx .!.:
forumda okuduğun "gitmeyen" kadınları biraz örnek alsaydın,gereken cevabı vermeyi bilir böyle kurup durmazdın....
Kusura bakmayin ama verdiginiz akilmi böyle akil mi olur ? Ben hic bir zaman kocamla ailesi arasında köprüleri yikan olmayacagim kusura bakmayin ben boyle doğru buluyorum. Ve bende anneyim

Ben yazdıklarınızda hiçbi sorun göremedim çok mu iyimserim ne.. Böyle ufak şeyler kafaya takmaya değmez

Ben çok abartılı bir şey görmedim anlayamadığımdan sanırım bilemiyorum
hatta iyi bir kadın canlandı gözümde okuduklarımdan
yaşlılara karşı biraz daha net olunmalı duygular konuşmalar gibi
irdeleyip lafın içinden laf çıkarıp alınmak yersiz bunlarında yaşa bağlı olduğunu düşünüyorum

Kusura bakmayin ama verdiginiz akilmi böyle akil mi olur ? Ben hic bir zaman kocamla ailesi arasında köprüleri yikan olmayacagim kusura bakmayin ben boyle doğru buluyorum. Ve bende anneyim
inşallah deyip bekleyelim :KK14:

Valla kayinvalidenin kiymetini bil bu ne ki benimki herkesin ortasinda dengesiz dengesiz laf sokmaya calisir oglunu benden kiskanir evime karisir vs vs desemki tek erkek evde 4 oglu daha var sanki kumasiyim

Merhaba kızlar birşey danışacağım

olay kayınvalıdem ile ilgili.
Kayınvalidemin 3 erkek cocugu var , en buyugu ıle ben evlıyım.

3 hafta once cok rahatsızlandım daha dogrusu bır dızı rahatsızlıklar sonucu acıl olarak amelıyat olmam gerektıgı ortaya cıktı .

Amelıyat olmadan 4 gun evvel geldı ılk kez , oncesınde 4 gündür hastane ev filan ben acayip hastayım ve yatıyorum her gece acillik filan oluyordum . neyse anlatıyorum çünkü bunla alakalı bir sorun var.
Neyse bir gün sonrada annemle temizlik yapmak için sözleştiler ve sonraki günde geldiler evi kaldırdılar , bende daha iyiceydim henüz yeni serum almıştım ve can havliyle kıllarımdan kurtulmaya gittim.

Olay 1;
O gün geri geldiğimde kayınvalidemle annemi balkonda buldum oturuyorlardı.
Naptınız filan fıstık oturdum bende arkaya sandalyeye , kayınvalıdem bilmem kim gelmiş dedi başka bi şehirden( görümcesinin oglu ve esi) bizdelermiş, baban yemek hazırlıyormuş hadi gidelim dedi.
Bende hemen o an aa nereye hastayız ya dedim ( bu sırada eşimde acayip hastalandı o gün evde ateslı yatıyordu ) oda hemen eğer gelmez iseniz bir daha evinize asla adım atmam , böyle böyle akrabalık baglarıda kopuyor diye söylenmeye basladı. o kadar kötü oldum ki çünkü sadece şaka yapıyordum benim mizacım bu(evimi temizlemişler kırmazdım onu), giderdim yatmamı gerektirecek kadar kötü değildim o gün . ama bu şekilde tepki vermesi beni şok etti.
öte yandan şimdiye kadar hiç başka kadınlar gibi ( forumda çok okuyorumda ) gitmemezlik etmedim hatta genelde bu tarz şeylerde eşim sorun çıkarır ve bunu net olarak bilir.
neyse bende dedimki ben ne zaman gelmedim ki anne aşk olsun dedim , ve direk orayı terk ettim. ama hemen 10 dk sonra geri gidip yokladım ne oluyor filan fıstık daha sonra eşim annesini eve götürecekti , girecekmisin içeri dedim evet dedi girerim e iyi dedim bizde geliyoruz . ve gittik.

buarada bu gelen kişilerle kayınvalıdemin arası cok iyi değil o sebeble ısrarla cagırıyor .

Olay 2 ;
Ameliyattan sonra 2. gün eve çıktığım gün kayınvalidem geldi 6-7 saat kaldı, yemek yaptı yedik , ben sürekli yattım uyudum , uyandım , telefonla oynadım filan. acıkcası agrım vardı oyle lak lak yapacak mecalım yok tu yanı koca gun , esımde evdeydı buarada genel olarak cok konuskan degıller buarada , aılede en cok konusan ınsan benım .

daha sonra kayınvalıdem 5 gün ne aradı ne sordu ne bişey yaptı , çok bozuldum ve eşime annen neden aramadıki dedim.

oda sanırım annesine sormuş , annesi bana bozulmuş ben koca gün yatmışım , telefonla oyun oynamışım ve bir ara bana annem bakar demişim.tribe baglamış.

o kadar sinirlendim ki anlatamam , yazarım bilen vardır belki, ben eşimin ailesini seviyorum. birbirimizin eksiklerine şimdiye kadar asla ses cıkarmadık ailenin tek geliniyim ve onları kimseye imrendirmedim herşeylerinde beraber olduk , ki onlarda benim yanımda oldular . seviyorum saygıdan mecburıyetten degıl . ama elbette hatalar oldu yanı bazı seyler gormezden geldım ne bilim mesela bir kere basbaya kuran okuttu ve beni davet etmedi . uzerıne tek laf etmedim . tribe girmedim , artıları daha fazla dedim . ama artık sanırım yaşım ilerliyor ve genel olarak sabırsızlanıyorum tahammul sınırımda azalıyor olabilir.

eşim böyle böyle söylemişsin filan diyince aramızda konustuk , takma kafanı salla gıtsın kaynana dedı . ben kocamdan memnunum o bılsın koskoca kadınla yarısamam dıye o gun onlara gıttım bosverdım , esımde geldı. onlarda guya benı aramıslarda telefonum kapalıymıs gıbı kılıf aradılar tabı asla bırbırmıze surat yapmadık.

kayınvalıdem acaba benımde insan oldugumun , duygularım oldugunun ne bılım , alınabılecegımı fılan anlamıyor anladıgım kadarıyla. yanı sızce ben hatalımıyım?

tam yorum yapmadan cıkıyordumkı sen acmısın gerı döndum yorum yazayım dedım...bunlar cok takılcak seyler gbıme gelmedı cnm..klasık kaynana ıste...yuzune guler benı sevıyo sanırsın arkandan trıpklere gırer oğlunu doldurur.annem bakar derken sen ıyı nıyetle soylesen bıle o "sen gelme "anlamıştır.hepsı aynı anacım boşver takılma

Ben çok abartılı bir şey görmedim anlayamadığımdan sanırım bilemiyorum
hatta iyi bir kadın canlandı gözümde okuduklarımdan
yaşlılara karşı biraz daha net olunmalı duygular konuşmalar gibi
irdeleyip lafın içinden laf çıkarıp alınmak yersiz bunlarında yaşa bağlı olduğunu düşünüyorum
Samimi soruyorum sizce lafin içinden laf arayan benmiyim kayimvalidem mi ? Zira ben bu kadimbeni neden aramiyor ya ha aradi ha arayacak diye bbeklerken o bana alinip eşime şikayet etmiş beni ama

Samimi soruyorum sizce lafin içinden laf arayan benmiyim kayimvalidem mi ? Zira ben bu kadimbeni neden aramiyor ya ha aradi ha arayacak diye bbeklerken o bana alinip eşime şikayet etmiş beni ama
Kayınvalideniz için dedim lafın içinde laf aramış diye ama yaşa bağlı alınganlık olabilir
size alındığını söyleyemeyebilir
ben de öyleyim kırıldığım kişiye gidip söyleyemem
ona bunu söyleyecek nazımın geçeceği birine söylerim

Back
X