- 31 Ocak 2013
- 8.639
- 29.964
- 748
- Konu Sahibi RenginKorkmaz
-
Aynen bende öyleyim hatta şuan yorgunluktan şaşı görüyorum diyebilirimPerdeleri açıp kahkalara eşlik etmekmiev hanimiyim, huzurlu bir evim 2 çocuğum var ama sıkıntısız insan yokki. Hergün çamaşır, bulasik,temizlik,cocuklarin hastaligi, yemek yememeleri derken kafa bi milyon... guzellikleri görmeye çalış tatlim
Evet canım bende de hipotroidi var belirgin yetmezlik bende kilo alıp veremiyorum bir ay boyunca spor salonundan çıkmadım ve sadece iki kg verebildim iki hafta gidemedim diyeti de fazla bozmamama rağmen geri aldım üstelik troidden dolayı da tansiyonum dengesiz. Sen neler yapıyorsun bu konudaCanım troid in ne durumda. Ben hipotiroid im mesela. Kilo problemim var
Kendimi; sabah mutlu uyanmış çayını ocağa koymuş keyifle perdelerini açmış, bir yandan kahvaltısını hazırlarken öbür yandan bebeğinin kahkalarına eşlik eden bir kadın olarak hayal ederken buluyorum.
Allah yardımcınız olsun bebeğinize uzun ömürler ve sağlık dilerim10 aylık anneyim ve istediğim tek şey 8 saat kesintisiz uyumak...
Haklısınız insan olmayana özeniyor hep. Bir yanım sessiz sakin bir hayat, diğer yanım ayaklarının üzerinde duran özgür bir hayat.. sanırım benim ihtiyacım ikisinin ortası. Teşekkür ederim yorumlar iyi geldi tek tarafından baktığımı farkettimBu çok film sahnesi ya, gerçek hayat böyle değil. Sectigin yolda vazgeçtiğin şeyin bu olduğunu sanmıyorum. Evlenip çocuk sahibi olsaydın, şu anda bekar olmayı hayal edip özgürce ülke ülke gezip, başarıdan başarıya koştuğunu hayal edecektin büyük ihtimalle. Sahip olmadığımız hayatlar hep daha cazip geliyor. Gerçekten istedigin için evlen öyle gerektiği için değil.
Ha bu arada kimseden bunu da çok kolay elde ettim dediğini duymadım şimdiye kadar. Herkesin en çok istediği şey farklıdır ve hep enn zor ona ulaşır.
Teşekkür ederimAllah yardımcınız olsun bebeğinize uzun ömürler ve sağlık dilerim
Kesinlikle depresyonun en baba nedenlerinden biri. Teşekkür ederim :)Sağlık problemini çöz :) sonra her şey daha iyi olacaktır
Tatil ve gezi fikri çok kafama yattı mutlaka deneyeceğim. Uzun zamandır gitmek istediğim bir kurs vardı onuda dahil edeyim. Dilerim gönlünüze yatan kuruma atamanız olur. Eşinizle mutluluklar.Surda hepimizi dessen gecmiste yasadigimiz sancili donemler olmustur.
Benimde oldu.ama gelecegime tas olmasina izin vermedim.
Hayat bu.mutsuzda olabilirim mutluda.
Hersey surecten ibaret.
Bak diyorsun ki ailemde sorunlar daha iyi.26 yasindasin ve meslegin elinde para kazaniyorsun.
Elindekileriyle mutlu olmasini ogrenmelisin.evlilik diyorsun olmayacak gibi emin konusuyosun.bu neyin telasesi?
Bak ben evliyim mutluyum ama 28 yasima geldim hala atanamadim.ugrasiyorum calisiyorum.hicte depresyona girmedim.
Ne gerek var ki?
Benden genc atananlara bakp hic icerlenmedim inanin.
Benimde zamanim var daha gelmedi diye dusunurum.
Ki siz imrenilecek bi hayatim var diyorsunuz.
Gecmisinizi dusunup dusunup kendinizi hasta edeceginize keyfinize bakin.gezin tozun.cevre edinin.ne biliyim iste yapacaginiz cok sey var
Ben de spora yazıldım ama tık yok. Aksine aldım. Boy 163 kilo 73Evet canım bende de hipotroidi var belirgin yetmezlik bende kilo alıp veremiyorum bir ay boyunca spor salonundan çıkmadım ve sadece iki kg verebildim iki hafta gidemedim diyeti de fazla bozmamama rağmen geri aldım üstelik troidden dolayı da tansiyonum dengesiz. Sen neler yapıyorsun bu konuda
Arkadasim senin meslek ne..yanlis anlama sadece meraktan sordum..Bu dusuncelerinizin nedenlerinden en basinda tiroid geliyor 100% emin olun.
Tiroid hormonlari gun boyunca dalgalanir. Thyroxine'i ne zaman aldiginiza gore depresif modlar saati gelmis gibi girer cikarsiniz. Bir de PMS varsa bu depresyon tadindan yenmez yani.
6 ayd abir kan testi yaptirin. Nodul yoklamasi yaptirin. Tiroid bezleri insanin hayatinin orkestra sefidir.
Eger bu hormonu dengelemek istiyorsaniz bol spor yapip glutensiz bir diyete gececeksiniz.
Bir de meditasyon ve nefes teknikleri uzerinde calisacaksiniz.
Bu arada tiroid cougunlukla genetiktir. Ama bozukluklar stresle de tetiklenebilir.
Olayin ic yuzunu ogrenince hayatiniz sizin kontrolunuz altinda olacaktir.
hangi meselektenim sizce...Arkadasim senin meslek ne..yanlis anlama sadece meraktan sordum..
pdr mi daliniz..hangi meselektenim sizce...
pdr in acilimi nedir?pdr mi daliniz..
hayrola .. sinavami cekiliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?