acaba fazla mı abartıyorum

arkadaşım bence aşırı tepki veriyosun ve ben bunu hamileliğine bağlıyorum eşine hiç mi güvenmiyorsun hemen aldatma boyutuna getirmişsin bence paranoya yapıyorsun.

canım acayip abartmışsın hem de hayır kız bekar olsa afet gibi olsa ne bileyim insan kıskanır hamile bir kadını kıskananı ilk kez duydum::))allah iyiliğini versin bayagı güldüm..

bişey olduğunu sanmıyorum. jöleyi sakla eşin isterse bilmiorum de bakalım ne tepki verecek

evli,nişanlı,sevgilisi olan erkelerin diğer bayanlarla samimi olmalarını asla doğru bulmuyorum ben iş arkadaşlığıysa iş arkadaşlığı ama o kadar.

neyini sorcaksın canım boşver. hatta sen sor naptınız bakalım bugün ayseyle felan de :)) umursamaz görün. şirince takıL ooooo hayırıdr nedense şu günlerde hep böle süüsleniosun kime bu süs kısskanıoorum amaaa felan diye:) çünkü erkek pasif duran bayanı savunur hep çingenelik yapanı değil:)))

evet bende sormaktan vagectim,şimdş bakıyorum ne kadar bahsediyo ne kadar bahsetmiyo,üstelik rüyamdada hep iş yerindeki kızları görmeye başladım

direk arayıp söylemek istiyorum,mesafeli ol diye ama kendimi zor tutuyorum,kavga cıkaracak nerden cıkardın diye anma içim içimi yiyo

cnm sakın kadını aramak gibi bir yanlışa düşme aklında olmayanı aklına getirme eşininde kadınında. kesin ortalık karışır eşinde çok kızar ne hakla ararsın der. böyle şeyleri dillendirmemek en iyisi bi şey varsa çıkar zaten kokusu o zaman düşünürsün hamilesin şu an sitrese girmemeye çalış Allah yar ve yardımcın olsun

saol teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…