Acaba hata mı yapıyorum

Bencede konuşmayın inanın en doğrusu bu.Bir başkasıyla dertleşmek yerine eşinizle iletişim kurmaya çalışın,tatlı dille sakince anlatın rahatsız olduğunuz şeyleri.Eğer yine anlamazsa moraliniz bozuk olduğu zaman takın kulaklıkları bir yandan müzik dinleyin bir yandan koşu yapın stresiniz gitsin ya da sevdiğiniz başka bir spor aktivitesi bulun kendinize..Spor gerçekten sinire ve strese çok iyi geliyor kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlar..Beni kimse haklı bulmuyor demişsiniz bir yorumunuzda boşverin kimse sizi haklı bulmasın eğer siz bir konuda gerçekten haklıysanız bunu kendiniz biliyorsunuz ve Allah biliyor ya o yeter insana üzmeyin kendinizi.Hayat gerçekten kısa ve biz insanlar aslında boşu boşuna kendimizi yiyip bitiriyoruz..Kayınvalidem onu dedi,görümcem şöyle yaptı,kocam böyle yaptı derken ömür bitiyor aslında farkedemiyoruz..Bazı şeyleri duymayıp,görmeden yaşamaya çalışsak biraz gamsız olsak daha iyi olacak aslında..Umarım herşey düzelir ve istediğiniz gibi olur,iyi geceler..

Keşke kulaklığı takıp spor yapacak kadar sağlıklı olsaydım. İki ayağımda ve omzumda Platin var biraz üzüntü yada strese girsem kafamdaki çatlak tan başlıyor ağrımaya
Ben takmak istemiyorum ama zorla takıntı haline getiriyorlar kendilerini

Ateşle oynuyorsun beynel.. Bu yaptığın ihanettir.. Dönüp dolaşır kapına dayanır.

Kusura bakmayın hasta olduğunuzu bilmiyordum,çok geçmiş olsun...Sanırım probleminiz eşinizin ailesi ile ilgili,zaten bu kayınvalidelerden,eş ailelerinden bıktı bir çok insan her gün okuyoruz burda insanı bezdirene kadar uğraşıyorlar çok üzülüyorum..Dertlerin %90 ı kayınvalidelerle alakalı..Allah sabır versin herkese inşallah..

Ateşle oynuyorsun beynel.. Bu yaptığın ihanettir.. Dönüp dolaşır kapına dayanır.
ihanet ettiğimi sanmıyorum. Eğer ben de kocamı dinlemeden susmasını beklersem aynısını yapsın. Benim yaptığım gibi derdini söylesin geri çekilsin. Erkek onu yapar mı sizce sanmıyorum ihanet bunun neresinde

Aynen öyle çok olmadı yani bende paylaştım geçtiğimiz günlerde. Sağolun ağrı sızım çok yok ama genel fonksiyonları yerine getiremiyorum.

bi tanıdgımın en bastan berı sorunlu bı evlılıgı var işte işyerındebı beyle yanı iş arkadası oluyo aynı ortamda calıstıgı bırı konusuyo ıste şöle oldu faln dıye adamda anlatıyo bızde de bole oldu şöyle oldu gel gıt gel gıt o na dert yanıyo o ona derken adam bu sure ıcınde esınden ayrılıyor resmen degıl ama esı aılesının yanına gıdıyo..
sonra adam bızım tanıdıga acılıyooooo..ve bızım tanıdıkta benı anlayan bırı yok dınlıyo yok bnmle aynı dusunen bırı dıye oda ona karsı duygular hıssedıyo ..bunlar öle böle beyınsızce ahlaksızca ılkokul askı gıbı ask yasıyolar ....Hayde benı anlayan bırı dıe dusunurken resmen kendıde evlıyken baska adamla gorusmeye baslamıs..bunun adına ne denrse artık..bu sadece bı ornek yanlıs anlamayın sakın..sıze gelırsek yanı bu işin sonu...demıcem ztn iş bastan yanlıs...

Beni onlar ile kıyaslayamazsınız çünkü yüz yüze görüşmüyorum ve kişiliksiz biri de değilim bu durumdan rahatsız olduğum için yazdım zaten amacım farklı olsaydı onu nasıl kaldırabilirim eşimden nasıl ayrılabilir im diye soru sorardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…