Acaba hata mı yaptım size sormak istiyorum

esiy

Her aşk ölümü tadacakk..
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2012
137
32
323
İstanbul
Arkadaşlar biz karşı komşumla çok yakınız uzun yıllardır tanışıyoruz daha komşu olmadan önce ama babam insanları seven birisi değil kimseyle bi yere gitmeyi sevmez zar zor selam verir canı isterse çok iyi olur ama sıkı fıkı olmayı hiç istemez kısa kısa yazayım diye böyle anlatıyorum neyse ben teyze derim komşumuza annemlede araları çok iyi bütün gün beraberler ama babam işten gelince herkes evine dağılır babam evdeyken teyzem kapıyı çalınca ne istiyor yine falan der. teyzemle eşi bi yere gitseler bizi çağırırlar piknik olsun alışveriş merkezi olsun hemen hemen çoğu zaman çağırırlar beraber gidelim diye ama babam istemez annem ister ama babama bişey diyemez. Pazar günü babam pikniğe gitmek istedi gittik haber verelim teyzemlere dedik boşverin falan falan geçiştirdi. Dün babam gitmiş teyzemin eşine pikniğe gittik demiş oda bişey dememiş teyzem dün akşam üstü geldi oturuyorduk pikniğe gitmişsiniz dedi annemde işte ya çağırcaktık ama işiniz vardır falan diye lafı dolandırdı ama çok bozulmuş söylemememize belliydi bende dedim bak komşunu gücendirmissin dedim güldüm anneme başkası olsa küser valla dedim ama ben hani teyzem için hani çok yakın olduklarının aralardında bunların konu olmayacağını anlatmak istemiştim ama annem o lafı söylediğim için bana küstü. babam anlamasın diye öylesine konuşuyo gerekli olduğunda sizce hata mı yaptım? Yada şimdi napabilirim?

anneniz ortalığı toparlamaya çalışırkn siz daha çok bulandırmışsınız.komşu teyzenizin aklında küsmek yokken aklına küslüğü getirmişsiniz.. neyse inşallah en kısa zamanda annenizi affettirirsiniz..akşama kek-poğaça yapın annenizle-komşu teyzenizi tekrar biraraya getirin.bu mevzuları açmayın unutturmaya çalışın..

geçer kırgınlığı,büyütülcek bir şey yok bence.sen de gönlünü almaya çalış bir şekilde :)

ama zaten teyzem küsücek birisi değil ki, küsmez zaten akşamdan beri kapıyı çalıyo çay içelim falan diye annem istemiyor sürekli :26:

Annenizin arkadaşı o.. Anneniz sever elbette ama babanız o komşunuzu sevmek zorunda değil.. Belki de tavırlarından hoşlanmıyordur..

Soruya gelince hiç yorum yapmasanız daha iyi olurmuş, teyzenizin sizin kadar çocuğu filan varsa onunla muhabbet edin siz..

Babam aile dışı kimseyi sevmezz zoraki konuşur hep. Her yere ailecek götürür burnumuzdan getirir oraya gitme buraya gel diye. gittiğimiz piknikte 5 kere yer değiştirdik beğenmedi hiç bi yere en sonunda boş alan burdu orda oturduk. teyzemin benden yaşça büyük oğlu var genelde evde olmaz hep dışarda olur

bencede aklına küslüğü siz getirmissiniz neyse inş düzelir aranız

büyütülcek bir konu değil sadece sözlediğiniz küçük bir söz farklı sonuç vermiş küs kalamazsınız ya sen gönlünü almaya çalış :)

pikniğe giderken çağırmadınız diye komşunuz size gücenip anneninize lafını yapmış,ailece gittiğiniz pikniğe komşuyu çağırma zorunluluğunuz mu var anlamadım,sende annenin lafının üstüne biraz patavatsızık etmişsin

belkide babanız eve geldikten sonra sizinle vakit geçirmek istiyordur, ne o öyle her yere beraber gitmek falan yapışık mısınız..
yanlış anlamayın beni ama ben bu şekilde düşünüyorum.
adam eve gelince ayaklarını uzatıp dinlenmek istiyordur, sizlerle yanlız kalmak istiyordur ailesiniz sonuçta..
pikniğe alışverişe şuna buna heryere birlikte gitmek zorunda mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…