Acaba lezbiyen miyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bunu dusunmedim degil ama gercekten cekinirim

Istersen ozele gel sana sosyal ag hesabimi vereyim bak gor elimden en fazla bu gelir kusura bakma
seninle o kadar ilgilenecek vaktim yok. Sadece inanddırıcı gelmedin bana.. Eğer inandırıcı bulsaydım,çozum,yolu için bişeyler onermeye çalışırdım..

Konu fake midir değil midir bilmem umrumda da değil zaten. Cinsel kimliğini arayan bi dünya insan var sonuçta.
Erkeklerden de hoşlanıyorsanız biseksüel olabilirsiniz.

Bunu dusunmedim degil ama gercekten cekinirim

çekindiginiz seyi anlayamadım.
bizden nasıl bir cevap istiyorsunuz ki?
bu konuda uzman biri dahi olsa internette terapi yapamayacagına göre...?

ya dusuncelerinizi /duygularınızı bastırıp yolunuza devam edeceksiniz,
ya yasayıp goreceksiniz,
ya da daha saglamcı davranacaksınız her aşamada.

Tesekkur ederim evet erkeklere karsi icimde bi tiksinme soz konusu degil bende burada benim durumumda olan insanlar olabilir diye yazmak istedim sanirim bi seksuelim ama bu benim gelecegimi nasil etkiler kestiremiyorum

Tesekkur ederim evet erkeklere karsi icimde bi tiksinme soz konusu degil bende burada benim durumumda olan insanlar olabilir diye yazmak istedim sanirim bi seksuelim ama bu benim gelecegimi nasil etkiler kestiremiyorum

Şimdiden geleceği düşünmek manasız kalıyor bu durumlarda. Yani erkek arkadaş da olsa yarın ne getirir bilinmez.
Yani belki de karşınıza sizle aynı hisleri besleyen bir kız arkadaş çıkmayacak, belki bi erkekle uzun vadeli ilişkiye başlayacaksınız belki toplum baskısından bu hisleri bastırmaya devam edeceksiniz.
Milyon tane ihtimal var.
Ama en doğrusu bi uzmandan yardım almak. En azından kendinizi bulmak için.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…