Cok tesekkur ederim sanirim son donemde gordugum bi olay yuzunden boyle dusunmeye basladigim dedigim gibi durumumdan emin degilim belki bi belki normalim ama doktorla konusmam daha saglikli olucak sanirimFakat bence bu caresiz korkunc bir durumda degil. üstelik tahmin ettigimizden daha da yaygin. Yani bir kaliba da girmen gerekmiyor. Bence deneyerek ögreneceksin, bence doktora gitmene gerek yok, cünkü hasta oldugunu düsünmüyorum. Tabi bu durum seni psikolojik olarak rahatsiz ediyorsa doktora gitmen gerektigine katiliyorum.
Rica ederim.
Senin dusuncen yorum yapmiyorumcok aptal bi ergen ve acemi bi fakesin bence
20 yasindayim belkide ailemden uzak kaldigim yeni ortamdan biraz korktugum icin boyleyim ama gecmisimi dusundukce olamaz da diyemiyorumben sizin yaşınızı merak ettim ayrıca siz lezbiyen degilsiniz ama bana göre ruh haliniz bozuk hasta depresyondasınız bir psikologa gidin bence.
20 yasindayim belkide ailemden uzak kaldihim yeni ortamdan biraz korktugum icin boyleyim ama gecmisimi dusundukce olamaz da diyemiyorum
Hayir etkilenme sorunum yok sadece son zamanlarda kafami karistirdi belki de kendimi bastiriyorum diye dusunmeye basladim bi kizla olup olamicagimida bilmiyorum sonucta bu arada tesekkur ederimErkekleri sevdiğini düşünüyorsun etkilenme sorununda yokmus.
Sadece ve sadece şeytan zihnindeki zayıf noktani yakalamış ciddi ciddi uğraşıyor okadar. Pirim verme. Hepimiz bir cok kez bayanları begeniriz ya da sexi görünen bir kadın görünce aklımıza cinsellik gelir falan... Bunları acaba ben lezbiyenmiyim gibi düşüncelere çevirip yoğunlaşma. Manevi düşünce ve eylemlere daha bi sarıl faydasını görürsün...
Senin dusuncen yorum yapmiyorum
Fakat bence bu caresiz korkunc bir durumda degil. üstelik tahmin ettigimizden daha da yaygin. Yani bir kaliba da girmen gerekmiyor. Bence deneyerek ögreneceksin, bence doktora gitmene gerek yok, cünkü hasta oldugunu düsünmüyorum. Tabi bu durum seni psikolojik olarak rahatsiz ediyorsa doktora gitmen gerektigine katiliyorum.
Rica ederim.
Cok guzel ozetledin pisman olucagim bir sey yapmak istemiyorum ama kendimi bastirdigimi dusunuyorum bazen yeni ortam yeni arkadasliklar beni zorluyorzaten hasta oldugu icin degil, kararsızlıgını bize sordugu icin gider; tedavi olmak icin degil genel hayatına dair aklındakileri döküp danısan konumunda olmak icin.
olur da kendini tanımak icin yasayarak deneyip istemedigine karar verdiginde hayatına sorunsuz devam edip etmeyecegini kestiremeyiz ama o kendisi icin az ya da cok bir cıkarım yapabilir.
Inkar etmiyorum ama bi iliski yasamadan eminde olamam ve biliyorum ki turkiye sartlari buna musait degilsen kendini zaten şartlamış cinsel kimligini bulmussun ne diyeyim sen farkına varmıssın belliki daha ne yorum cvp yazmamızı bekliyorsun.bencede olabilirsin inkar etmiyorsun
Cok guzel ozetledin pisman olucagim bir sey yapmak istemiyorum ama kendimi bastirdigimi dusunuyorum bazen yeni ortam yeni arkadasliklar beni zorluyor
Cok tesekkur ederimkadın kadına seksin bence zevki olacagını sanmam.sen önce video falan film izle merakını gider öyle karar ver belki ilgini çekmeyecektir
evet ortama alisana kadar dikkatli olmam gerekiyor sanirimçevrende seni yanlış anlayan yada kullanmak isteyen çıkabilir.ben kimseye güvenmiyorum yalnız kimseyle biryere gitmezdim önceden
Banada artik oyle geliyorBence biseksüel olma ihtimalin daha yüksek
Deneyim icin cesaretli oldugumu dusunmuyorum sanirim doktordan yardim alip dediklerini yapicamya zamana yayacaksınız ve yasayarak goreceksiniz her seyi.
ya da bunu hızlandırmak icin bastırmayı bırakıp deneyimleyeceksiniz veya sizin hayatınızın tum detaylarını anlatabileceginiz profesyonel biriyle paylasacaksınız sonra yine kendiniz karar vereceksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?