Buraya bile yazmak icin gunlerce dusundum uni sinav stresim icin psikolaga gitmistim fakat hu cok farkli bi durum karsisinda nasil soylerim bunu gercekten cekiniyorumŞimdiden geleceği düşünmek manasız kalıyor bu durumlarda. Yani erkek arkadaş da olsa yarın ne getirir bilinmez.
Yani belki de karşınıza sizle aynı hisleri besleyen bir kız arkadaş çıkmayacak, belki bi erkekle uzun vadeli ilişkiye başlayacaksınız belki toplum baskısından bu hisleri bastırmaya devam edeceksiniz.
Milyon tane ihtimal var.
Ama en doğrusu bi uzmandan yardım almak. En azından kendinizi bulmak için.
Buyuk ihtimal oyle yapicam sadece doktora gitmeye cekindigim icin oncesinde burda paylasip yorum almak istedim ya da benim gibi olanlar var mi nasil hayatlarini devam ettiriyorlar diye
Cekindigim sey aslinda doktorun karsisina gecip bunu aciklamak cekingen biriyim ama artik bu duygumu bastirmak istemiyorum oyle yoldan gecince guzel kizmis demiyorum tabiki hic bir zaman karsiliksiz bi hissi sevmedim fakat birgun gercekten benim gibi bir histe biriyle karsilasinca ne yapicagim korkusu cunku universite ortamina bu sene girdim ve cok cesitli insanlar var metropol bi sehirde yasiyorum artik ne yapicagimi kestiremiyorumçekindiginiz seyi anlayamadım.
bizden nasıl bir cevap istiyorsunuz ki?
bu konuda uzman biri dahi olsa internette terapi yapamayacagına göre...?
ya dusuncelerinizi /duygularınızı bastırıp yolunuza devam edeceksiniz,
ya yasayıp goreceksiniz,
ya da daha saglamcı davranacaksınız her aşamada.
Buraya bile yazmak icin gunlerce dusundum uni sinav stresim icin psikolaga gitmistim fakat hu cok farkli bi durum karsisinda nasil soylerim bunu gercekten cekiniyorum
Tabiki cozum bulmaya geldim ama turkiye sartlarini biliyorsun eger lezbiyensem bunu devam ettiremicegimin farkindayim universite ortamina yeni girdim ve gercekten kalabalik bi fakultede okuyorum boyle birinin karsima cikmasindan koruyorum acikcasi belkide cok dusunuyorum bilmiyorumkimseyi kendinle kıyaslama bence, neden ısrarla benim gibi olanlar var mı? hayatları nasıl diye soruyorsun ki?
Biraz tuhaf değil mi? Buraya araştırma yapmaya mı geldin çözüm aramaya mı?
Tabiki cozum bulmaya geldim ama turkiye sartlarini biliyorsun eger lezbiyensem bunu devam ettiremicegimin farkindayim universite ortamina yeni girdim ve gercekten kalabalim bi fakultede okuyorum boyle birinin karsima cikmasindan koruyorum acikcasi belkide cok dusunuyorum bilmiyorum
Arkadaşım inandırıcı gelmiyorsa kiblesene..Hem inanmıyorsun,hem her sayfaya yorum yazıyorsun..Fake olduğunu düşündüğünüz konuları kibleseniz eğer fake ise zaten amacına ulaşamayacak..Eğer inanmıyorsan pirim vermemek en güzeli..bende daha inandırıcı konular bulmanı dilerim..
Hayir oyle bi durum yok ama yinede cevabin icin tesekkur ederimbana da fake gibi geldin. Ya çok ataerkil bir yerden geldin, bu yüzden de fazla fantezi kuruyor olmalısın.
Insani kendinden supheye dusuruyorsunuz gercekten birazdan acip erkek olup olmadigima bakicam yani (yeniyim nasil gulucuk koyuluyor bilmiyorum)Arkadaşım inandırıcı gelmiyorsa kiblesene..Hem inanmıyorsun,hem her sayfaya yorum yazıyorsun..Fake olduğunu düşündüğünüz konuları kibleseniz eğer fake ise zaten amacına ulaşamayacak..Eğer inanmıyorsan pirim vermemek en güzeli..
Bilmiyorum universite ortamina girdin mi ama genelde evde partiler oluyor ve bi kizla olup olmamaktan emin degilim kendimi geri cekiyorum surekli bu yuzdenBaşına bir şey gelmemiş, daha yeni gelmişsin, üniversite okuyacaksın, şehir kalabalık falan.. ve sırf sen ya bir gün lezbiyen biriyle karşılaşırsam diye KORKUYORSUN. Vay bee
Evet acaba mi diye kendime soruyorum surekli cevabin icin tesekkur ederim dikkate alicamlezbiyen olduğunu düşünüp kendini etkileme.erkek arkadaşlarında olmuş erkeklerdende hoşlanıyorsun.biseksüel olabilirsin ama en iyisi bir uzmana gitmen.eğer yardım almazsan kendini lezbiyen olduğuna inandıracak gibisin
yanlış yollara sapmaya müsait bi ruh halin var sanki.bunun kendinde farkındasındırEvet acaba mi diye kendime soruyorum surekli cevabin icin tesekkur ederim dikkate alicam
Yok benim lafım sana değil..Bir konuya inanmayıp her sayfaya fake yazanlara diyorum..Madem inanmıyorlarsa yönetime şikayet etsinler..Ben inanmadığım konuları kibliyorum yani..Burdaki fake konulara bakıyorum bazen sayfa sayfa yorum yapılmış..Ee madem öyle yorum yazmayın pirim vermeyin o zaman..Yanlış anlama senin için demiyorum,genel konuşuyorum..Fake konu açanın amacı nedir insanlarla dalga geçmek,ee biz yorum yazmazsak ne yapacak bu kişiler açtığı konuyla kalacak öyle kendi kendine,bunu anlatmaya çalışıyorum yani..Insani kendinden supheye dusuruyorsunuz gercekten birazdan acip erkek olup olmadigima bakicam yani (yeniyim nasil gulucuk koyuluyor bilmiyorum)
Yanlis mi bunu bilmem lazim once icimde yeni olusan bi durum degil cunku bu universiteye geldim diyede baslamadi sadece buradaki rahatliktan biraz korkuyorumyanlış yollara sapmaya müsait bi ruh halin var sanki.bunun kendinde farkındasındır
Seni gercekten anladim ama uzuldum direk boyle bi durumla karsilanmaktan yasadigim sey o kadar korkunc mu ki fake olsun anlamadimYok benim lafım sana değil..Bir konuya inanmayıp her sayfaya fake yazanlara diyorum..Madem inanmıyorlarsa yönetime şikayet etsinler..Ben inanmadığım konuları kibliyorum yani..Burdaki fake konulara bakıyorum bazen sayfa sayfa yorum yapılmış..Ee madem öyle yorum yazmayın pirim vermeyin o zaman..Yanlış anlama senin için demiyorum,genel konuşuyorum..Fake konu açanın amacı nedir insanlarla dalga geçmek,ee biz yorum yazmazsak ne yapacak bu kişiler açtığı konuyla kalacak öyle kendi kendine,bunu anlatmaya çalışıyorum yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?