- Konu Sahibi gulkurusuu
-
arkadaşlar burada tüm bayan arkadaşlar bırbırımıze destek cıkıyoruz, aglıyoruz, guluyoruz ama gerçek hayatta kadınları tanımasam butun bayanlar melek derdım.:1no2: acaba gerçek hayatta neden kadın kadının kurdu oluyor.neden kendımıze bunu yapıyoruz realde.kaydirigubbakcemile yada burada neden ıyı geçınıyoruz?a.s.
yavru ceylanım anlayamıyorum keşke anlayabılsem anam burda herkes iyi,,,ey ahalı nerdesınız ben mı göremıyorum sızı gerçekte.
arkadaşlar burada tüm bayan arkadaşlar bırbırımıze destek cıkıyoruz, aglıyoruz, guluyoruz ama gerçek hayatta kadınları tanımasam butun bayanlar melek derdım.:1no2: acaba gerçek hayatta neden kadın kadının kurdu oluyor.neden kendımıze bunu yapıyoruz realde.kaydirigubbakcemile yada burada neden ıyı geçınıyoruz?a.s.
shıftcan nıckın cok eglencelımış supersın (şirretım dedin yaa ıyı geçınıyorum senınle ) naniknanik ben bırkaç arkadaşa saydırdım burada aslında sanırım bende kötuyum :mymeka: ama genelımız ıyı işte burda.
mesela burda herkesın derdı var çogumuz akıl alıyoruz bırbrımızden ama gerçekte guçlu görunmeye dedıkodu malzemesı vermemeye çalışıyoruz hep kasıyoruz kendımızı. tabı şuda var mesela gercekte yag oranı çok duşuk, sıfır selulıtlı bır bayanı ben yolarım ama burda görmuyorum o kadar canımı sıkmıyor ha ha kaydirigubbakcemile5
mesela burda herkesın derdı var çogumuz akıl alıyoruz bırbrımızden ama gerçekte guçlu görunmeye dedıkodu malzemesı vermemeye çalışıyoruz hep kasıyoruz kendımızı. tabı şuda var mesela gercekte yag oranı çok duşuk, sıfır selulıtlı bır bayanı ben yolarım ama burda görmuyorum o kadar canımı sıkmıyor ha ha kaydirigubbakcemile5
İzmir olsun da gerisi hikaye.kaydirigubbakcemile2 İstanbul beni de esir aldı.:roflol: Boyoz istiyorum ben.:jeyyar:sevgılı lırıkcım haklısın ama şu 35,5 olayı için senınle papaz olucaz sanırım delikafadulden ben ızmırlıyım 35 yani buçuk ta ne oluo bakım lülülülülülü şaka yapıyorum şekerım. karşıyakayı cok severım kumru ve kumpırlerını de olsa da yesek :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?