- 13 Nisan 2007
- 33.544
- 102.094
- 1.123
- 46
- Konu Sahibi gulkurusuu
-
Sanalda bile dedikodu var yani.:roflol:
Kimse kimseyi sevmek,aşkitomlu konuşmak zorunda değil ki...Önemli olan saygısızlık yapmamak ki bu zamana kadar ne saygısızlıklar gördük...Bazı karakterler var açık arayan,yorumuna sırf sen olduğun için trip yapan...Gerçek hayatta neyse ki böylelerine alışkınız da burda tepkisiz kalabiliyoruz.Benim için o tiptekiler etkisiz elamandır.:1closedeyes:
Onun dışında sevdiğim,yakın bulduğum kişiler var.Onlar benim için daha önemli.kaydirigubbakcemile5
Canım benim,ŞenizAynen dediğin gibi.Art niyetli olanlar çok maalesef.Allah herkesin gönlüne göre verir nasıl olsa.Mesela; canım benimdir şu alıntı yaptığım kişi..:1hug:
Maalesef dedikodu da var,kişinin problemleri ile dalga geçme de var,hatta sıkıntılarına sevinme de var..
Neyse kaçayım yoksam gelecek bam bam bam:tomato:
Canım benim,ŞenizAynen dediğin gibi.Art niyetli olanlar çok maalesef.Allah herkesin gönlüne göre verir nasıl olsa.
Bam bam gelecekse kaçalım hemen.:lepi:
Biz doğuştan şanslıyız, İzmirli kızlar malum...kaydirigubbakcemile3Selülit melülit yıkmaz bizi.:lepi: Neyse konunu işgal ettim.İzmir kelimesinin geçmei yeter,topiğini bulandırmam için.kaydirigubbakcemile3Sustum.1..2...3....TIP...kızs sınır etme benı...hem boyoz ıste hem şişman olma...oldumu şimdı kaydirigubbakcemile ben boyoz istiyom, çiğdem dediğimde herkes anlasın istiyom, (bak kelımeler hep yom ekı ıle bıtıyor farkındaysan kaydirigubbakcemile2 ) izmiri gerı ıstıyooom, çok ozledım guzel ve sakın şehrımı...
Ah şu kayınvalideler,n'apsak onları acaba?Bence dönelim şu gerçek hayattaki kadınların kurt adam pozisyonunakaydirigubbakcemile3
Mesela kayınvalidem sadece dolunayda değil her daim dişlerini çıkarırdı.. Canım benim,birtanemdir o benim şu anda ya kulakları çınlasın,o çınlamalar hiç son bulmasın inşallah..:lepi:
Ah şu kayınvalideler,n'apsak onları acaba?Kaynar kazana mı atsak cadoloz olanlarını?kötükedihüso
Yooo sakın benimkini ellemeyin..
Ona kıyamam ben..senağlamasenağlama
Artık huzurla uyuyordur o..
Kınaları gönderecem,aman üzülmesin he
dolunay benzetmesi süper olmuş yaa:))))Bence dönelim şu gerçek hayattaki kadınların kurt adam pozisyonunakaydirigubbakcemile3
Mesela kayınvalidem sadece dolunayda değil her daim dişlerini çıkarırdı.. Canım benim,birtanemdir o benim şu anda ya kulakları çınlasın,o çınlamalar hiç son bulmasın inşallah..:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?