Acaba neden?

Mesela; canım benimdir şu alıntı yaptığım kişi..:1hug:
Maalesef dedikodu da var,kişinin problemleri ile dalga geçme de var,hatta sıkıntılarına sevinme de var..
Neyse kaçayım yoksam gelecek bam bam bam:tomato:

kızs sınır etme benı...hem boyoz ıste hem şişman olma...oldumu şimdı kaydirigubbakcemile ben boyoz istiyom, çiğdem dediğimde herkes anlasın istiyom, (bak kelımeler hep yom ekı ıle bıtıyor farkındaysan kaydirigubbakcemile2 ) izmiri gerı ıstıyooom, çok ozledım guzel ve sakın şehrımı...

Canım benim,ŞenizAynen dediğin gibi.Art niyetli olanlar çok maalesef.Allah herkesin gönlüne göre verir nasıl olsa.
Bam bam gelecekse kaçalım hemen.:lepi:

Canım benim,ŞenizAynen dediğin gibi.Art niyetli olanlar çok maalesef.Allah herkesin gönlüne göre verir nasıl olsa.
Bam bam gelecekse kaçalım hemen.:lepi:

Bence dönelim şu gerçek hayattaki kadınların kurt adam pozisyonunakaydirigubbakcemile3
Mesela kayınvalidem sadece dolunayda değil her daim dişlerini çıkarırdı.. Canım benim,birtanemdir o benim şu anda ya kulakları çınlasın,o çınlamalar hiç son bulmasın inşallah..:lepi:

Biz doğuştan şanslıyız, İzmirli kızlar malum...kaydirigubbakcemile3Selülit melülit yıkmaz bizi.:lepi: Neyse konunu işgal ettim.İzmir kelimesinin geçmei yeter,topiğini bulandırmam için.kaydirigubbakcemile3Sustum.1..2...3....TIP...

Ah şu kayınvalideler,n'apsak onları acaba? Kaynar kazana mı atsak cadoloz olanlarını?kötükedihüso

Ah şu kayınvalideler,n'apsak onları acaba? Kaynar kazana mı atsak cadoloz olanlarını?kötükedihüso

Yooo sakın benimkini ellemeyin..
Ona kıyamam ben..senağlamasenağlama
Artık huzurla uyuyordur o..
Kınaları gönderecem,aman üzülmesin he

Yooo sakın benimkini ellemeyin..
Ona kıyamam ben..senağlamasenağlama
Artık huzurla uyuyordur o..
Kınaları gönderecem,aman üzülmesin he

laalecim yalnız kına bi tek o malum yere tutmuyomuş ya bi yerde okumuştum ve çok şaşırmıştım sengözlerimebaksanab

walla çok yerinde bi tespit olmuş:)bravo!!!!!!!!!!!!
ama şöyle birşey var ben burda inanmadığım hiç bişeyi yazmadım(yeni üyeyim) yani rol yapmıyorum çoğunluğunda öyle olduğuna inandım.. gerçek hayattada olmak istediğimiz bu ama olamıyoruz öyle olaylarla karşılaşıyosun ,dedikodulara mağruz kalıyorsunki(maalesef:))pençelerini çıkarmak zorunda kalıyosun böyle iştee belki de ondan burda çoğunluk melek modunda

dolunay benzetmesi süper olmuş yaa:))))

iyilik,güzellik vb. soyut kavramlar görecelidir.. hem kim neye göre iyi yada neye göre güzel...?? neysem fazla felsefe yapmadan konuya dönelim...

burada kimsenin çıkıpta işte ben evli bi adamla birlikteyim (kadın kadının kurdudur a misal yazdım )bla bla bla... diyeceğini sanmıyorum.. arada çıkıp yazanlara da neler yazılıyor ortada.. yani varsa bile burada -ki sanal alem olmasına rağmen- dedikodu malzemesi olmak istememek,yada başka bir konu da mesajlarının yüzüne çarpılması AHA BAK SEN ŞU TARİHTE DE BUNU YAZMIŞSIN gibi şeyler yaşamak istemediğinden olabilir...

bu arada izmirli değilim,boyozu ve çiğdemi biliyorum,birde selülitim yok kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2:icecream:

Bende bu konuyu düşünmüştüm taa gecenlerde:ecrin_bebek:
Ben meleğim diyemem, karşımdakine bağlı bu durum
Bana samimi olana benii gercekten çıkarsız dost bilene canım feda
Ama bana tam tersi yaklaşana melek olamam
Sinsiliğim tutar ne yalan söyleyim bu böyle:jeyyar:
Dostluğa içtenliğie çok önem veriyorum,
Bana yakın dostca yaklaşan kişilere canım kaynıyor
İnsanız şurda aynı dünyayı paylaşıyoruz..
Paylaşılmayacak bişey yok
Ama işte dedimya fitneliğe fesatlığa gelemem
Cadıyım ben cadııkötükedihüso kötü kızlara karşıı:tomato:

ıcımden geldıgı gıbı yazıyorum
cevremdede yıne ıcımden geldıgı gıbı konusuyorum
ben buyummm:teytey:

:))) keşke gerçek hayatta da hep bırlıkte bu kadar eğlenebılsek..bir kadın butun gece eve gelmemiş,adam karısının tum arkadaşlarını aramış hepsı yanında olmadıgını söylemış ve eve gelmeyen kadınla hepsı dostlularını bıtırıp arkasından dedıkodu yapmışlar,kınamışlar. .Bir adam bütün gece eve gelmemiş. Ertesi sabah karısına, gece bir arkadaşında kaldığını söylemiş. Karısı kocasının en yakın on arkadaşını aramış ve beş tanesi kocasının kendisinde kaldığını onaylamış ve diğer beş tanesi ise kocasının hâlâ kendisiyle birlikte olduğunu iddia etmiş.

kadın kadının kurdudur, ben bu sözu hep desteklemişimdır ne yazık kı!!!

gulkurusu arkadaşım sana özelden birşey anlatmıştım. hani başıma gelen kazadan sonra eşimi arayan genç kızlar ve diğerlerinden. sonuçta ellerine birşey geçmedi. eşim gerekeni onları ailelerine şikayet etmekle ve çalıştıklarıkuruma bildirip adli yolla cezalandırılmalarını sağlamakla. iyide oldu. şimdi eşimin bu durumda ne yapabileceğini görenler hiç yaklaşamıyorlar bile. ama benim eşim istisna çıktı. her erkek aynı şeyi yapmaz hatta çok hoşlarına gider.

bazı kadınlara ve kızlara gelince valla onlara birşeyler söyleyip terbiyemi bozamam. ama ben her zaman herkese her şartta elimden gelen yardımı yaparım maddi ve manevi durumumda müsaitse. eşimde aynı şekilde öyle.

kadının kadına yaptığını erkek yapmaz bu bir. hele hele namus kavramı diye birşey yoksa o kadından her türlüsünü bekleyebilirsiniz.

hele biri eşimin başına musallat olmuştu. ama telefonla. biz düşündük taşındık. önce görev yaptığı okulu bulduk. adını soyadını memleketini zaten biliyorduk. ama önce uyardık bak işinden olursun kendine gel bizden uzak dur diye.

herhalde kendine çok güvendi. aramalara ve tacizlere devam etti.

eşim ve ben ayrı ayrı olmak üzere çalıştığı okulu aradık.3. aramamızda aldığımız yanıta bakın.

bu kadın denen şahıs aynı şeyi başka erkelerede yapmış. 3 aile milli eğitime ve çalıştığı okula şikayet etmiş. durum millieğitim bakanlığınada yazılı olarak gitmiş.

şimdi ne oldu derseniz sürülmüş.inşallah başka ailelere bulaşmaz çünkü sakız gibi mübarek.

merak ettiğim bu kadının acaba böyle forumlara girip böyle derdini anlatanlara ne şekilde cevap yazdığı. sorsan ondan namuslusu yok çünkü.

Maalesef bazı hemcinslerimiz çok kıskanç oluyor.Bazen evimizi,ailemizi,
güzelliğimizi ve de çoğu zaman kocalarımızı kıskanıyorlar..............................

Hay allah ben burayı unutup gercek hayatımla ilgili yazmışım
Bugün algılama güçlüğü çekiyorum noldu ya bana
Tamam neyse.. burda ben tüm içtenliğimle yorumlar yapıyorum
Kendimi karşımdakinin yerine koyuyorum, özellikle bir derdim var bölümünde
Yani neysem oyum, dışarda beni konuşurken görseniz aa bu janselimi acep dersinizsengözlerimebaksanab Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…