• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ACABA NORMAL Mİ ?

ceres87

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2016
384
315
23
38
merhaba bayanlar size bir şey danışacağım

yaşım 30 uzun zamandır hayatıma hep abuk subuk ilgisiz adamlar girdi saçma sapan neyse
2 ay önce bizim bayiilerden biri ile arkadaş oldum faceden sonra bir süre naber nasılsın gibi konuştuk numaramı istedi vermedim 20 gün sonra falan tekrar istedi verdim çünkü çok iyi arkadaş olduk

ve bana duygularını açıkladı beni bayaa bir uzaktan takip etmiş çalıştığım yerin yakınına gelip kıyafetlerimi tarif etti hep yanımdakileri falan benimle konuşmak istemiş ama bir türlü cesaret edememiş yani tarif olayı olmasa inanmam hadi ya oradan falan derim.
şimdi ise o kendini baya bir kaptırdı evlilik planları yapıyor sürekli arıyor (rahatsız edici boyutta değil)

beni sevdiğini falan söylüyor ilgili alakalı biri ailesine bile benden bahsetmiş annesi gelinimle konuşacağım falan diyormuş
ben ise şaşkınım şuan yakışıklı biri bence ,hayatıma hep abuk subuk insanlar girdiği için midir bilemem fakat
ben tam olarak bu davranışlar normal midir bilemedim acayip duygular içerisindeyim nasıl bir yol izlemeliyim
ilişkiler genelde böylemi olur.
(mesela eski erkek arkadaşım 2-3-4 günde 1 defa arardı 2 yıl falan sürdü böyle )

Beraber vakit geçirdiniz mi?
Yanyana gelmeden bilemezsiniz,
Her ilişkinin dinamiği farklı

Annesi vs garip de oturup kahve için hayata bakış açılarınızı konuşun

Yani geldim sana uzaktan baktım
Aileme anlattım dedi de iş çıkışı ya da hafta sonu bir yere gidelim demedi mi

3-4 günde bir aramak olmaz tamam da şimdiki de vur deyince öldürmüş
Daha ortada fol yok yumurta yok annesi gelinim diyor.
Gerci tanısıp 1 ay içinde evlenenler de var ama ne kadar saglıklıdır bilmem.

Annesi vs garip de oturup kahve için hayata bakış açılarınızı konuşun

Yani geldim sana uzaktan baktım
Aileme anlattım dedi de iş çıkışı ya da hafta sonu bir yere gidelim demedi mi
dedi tabi bu akşam iş çıkışı yemeğe gideceğiz ama önceki durumla kıyaslarsam hasta bir tipmi falan diyorum alışık değilim böyle durumlara şımartılmaya ilgiye falan

4 yıl önce bi kız arkadaşım bana da böyle bu durumdan bahsetmişti, 3 hafta önce ikinci çocuğu doğurdu :KK70:
Tanımadan bilemezsin, bi şans ver.
yaniiii ikilemde kaldım bünye alışık olmayınca acaba normal davranışlar değilmi bunlar diye düünüyorum

3-4 günde bir arayan eski erkek arkadaşınız anormalmiş bence :)
Anlatış şeklinize göre bu bey normal geldi bana gayette hoş size ilgili alakalı olması. Yan yana geldiniz mi ?

Acele etmeyelim birbirimiz tanıyalım de,sakın rehavete kapılma,tanı...

aynı biz

bende çok yorulmuştum artık hep olumsuz ilişkilerden evlilikten kaçan erkeklerden , eşimde aylarca benı takip etmiş bildiğin aşık olmuş , aile arkadaş herkese anlatmış ,
ve bana direk evlenme teklif etti bende kabul ettim çok şükür ,

aynı biz

bende çok yorulmuştum artık hep olumsuz ilişkilerden evlilikten kaçan erkeklerden , eşimde aylarca benı takip etmiş bildiğin aşık olmuş , aile arkadaş herkese anlatmış ,
ve bana direk evlenme teklif etti bende kabul ettim çok şükür ,
hayırlısı inşallah bizde sizin gibi oluruz

Back
X