Acaba sevgilim gay mi ?

Erkek öpse cinsellik düşkünü, öpmese gay; kadın öpse yollu, basit, öpmese neden öpmüyor. Neler konuşur olduk yahu. Canım hani erkeklerin bazılarının gözünde evleneceği kıza dokunmama, kıyamama mantığı vardır o yüzden olabilir. Daha cinsel çekim yaşayabileceğiniz ortam ya da samimiyet olmamıştır. Utangaçtır, senden cesaret alamıyordur. Vs vs... Gay olmaya gelene kadar bir sürü ihtimal var. Hem neden seni arzulamasın o ihtimal bile değil bence.

sizin denyonuz olan beyiniz evlenmeden once hic opmedi heralde sizi gorucu usulu evlendiyseniz boyle biseyi anlayamazsiniz

pess yaa...pesss...

Eşime denyo demek senin ne haddine?

Yazılanları doğru oku doğru algıla !!!

Ilerde kızımla gezicek kişiye atfettim esprili olarak o kelimeyi !

Senin ''gay '' olup olmadıgını düşündüğün çok saygı duydugun sevgiline değil...

Anladım ki denyo sadece ''kocalardan'' olmuyormuş...

Ben hakaret etmemişken sen yalnış okuyup anlayıp --- bir mesajda acayip giydirmeye çalışmışsın...

Becerememişsin...

Eee kapasite meselesi...

Cok da seviyorum onu bunu yazarken cok utandim aslinda gunahini aliyorum belki de ama kafama cok takiliyo bu konu bi arkadasima anlattim bence kesin gay dedi icime kurt dustu

Öpüşmdik diye üzülenide ilk defa görüyorum.Hayır yani tam tersi sevinmeniz lazım.Kızlar bile erkeklerden fena durumda yazık.Tanımıyorum ama belki bu işin günahını düşünüpte yapmıyo.Sevgili olunca öpüşmek ne kadar normal gelir olmuş millete. Koca değil sadece 'SEVGİLİ' :20:

Erkek öpse cinsellik düşkünü, öpmese gay; kadın öpse yollu, basit, öpmese neden öpmüyor. Neler konuşur olduk yahu. Canım hani erkeklerin bazılarının gözünde evleneceği kıza dokunmama, kıyamama mantığı vardır o yüzden olabilir. Daha cinsel çekim yaşayabileceğiniz ortam ya da samimiyet olmamıştır. Utangaçtır, senden cesaret alamıyordur. Vs vs... Gay olmaya gelene kadar bir sürü ihtimal var. Hem neden seni arzulamasın o ihtimal bile değil bence.

Oyle mi dersiniz gercekten icimi rahatlattiniz su anda tesekkur ederim ev ortaminda falan basbasa kalmadik hic kendi tek basina yasiyo beni evine de davet etmedi belki de dediginiz gibi benden cesaret alamiyo

gay olsa seninle işi olmazdı. gayların çok kız arkadaşları olur etrafında :34:
hoşlanmasa senınle işi de olmazdı, sonuçta ortada bir öpüşme bile yok :27:
karakterlısını bulmussun bunuyorsun ama sende:30:

adamlar öpse suç, öpmese suç...
4 ay belkı daha erken olduğunu düşünüyordur
ılk günden dudaklarına yapışsa, gecesıne de telefonda seks muhabbetı dönse o zaman da adama sapık dıyecektın ?!

Merak edıyorsun sevgılıne sorsana
benı nıye öpmüyorsun neden cınsellığı konuşmuyoruz dıye
belkıde adam kendını tatmın edıyor ondan gerek duymuyor

Oyle mi dersiniz gercekten icimi rahatlattiniz su anda tesekkur ederim ev ortaminda falan basbasa kalmadik hic kendi tek basina yasiyo beni evine de davet etmedi belki de dediginiz gibi benden cesaret alamiyo

Canım benden de tavsiye gay mi değil mi diye düşünerek ne böyle bir şey sor ne de yakın ol. Cesaret alamıyor bence. Bir de benimle evlenmek istediğini söyledi demişsin ben daha çok seni incitmemek istiyor diye düşündüm. Belki ondan soğursun diye düşünüyordur. Sen de haklısın evlenip öyle şeyler yaşayan duyuyoruz ki korkuyoruz artık.

Siddetle kiniyorum!!!

Biz kınasak ne olucak TURKİYELİKK? Konu sahibi cevap vermeye ya tenezzül etmiyor,yada cesaret

Yada öpüşmek o kaaa önemli bir konu ki HİÇ TANIMADIĞI BİRİNE VE EŞİNE HAKARET ETMİŞ OLMAK ONU ZERRECE RAHATSIZ ETMİYOR!!!

konu sahibi :Özür dilesende faydasız zaten..
MUNE ye sesleniyorum arkadaşı bize yaptıgınız gibi BAN lar mısınız lütfen sevgili moderatörüm!!!

Adamlar cinsellik istese sapik oluyor istemese acaba gaymi :27:

Nedir bu erkeklerin bizden cektigi :9::52:

Benim yazdigim seyi okuduktan sonra yorum yapmak zorunda degilsiniz ki bazilarini direk polemige falan girmeye calisiyo cok gereksiz bence size gore yanlis ya da dogru bu beni ilgilendirmiyo ben burdaki bayanlarin tecrubelerinden yararlanmak istiyorum fikir almak istiyorum mumkunse benim forumlarima polemige girmek isteyen bayanlar yazmasin

Biz kınasak ne olucak TURKİYELİKK? Konu sahibi cevap vermeye ya tenezzül etmiyor,yada cesaret

Yada öpüşmek o kaaa önemli bir konu ki HİÇ TANIMADIĞI BİRİNE VE EŞİNE HAKARET ETMİŞ OLMAK ONU ZERRECE RAHATSIZ ETMİYOR!!!

konu sahibi :Özür dilesende faydasız zaten..
MUNE ye sesleniyorum arkadaşı bize yaptıgınız gibi BAN lar mısınız lütfen sevgili moderatörüm!!!

O sizin gorusunuz beni ilgilendirmiyo lutfen benimle muhattap olmayiniz ozur soz konusu bile olamaz

benim yazdigim seyi okuduktan sonra yorum yapmak zorunda degilsiniz ki bazilarini direk polemige falan girmeye calisiyo cok gereksiz bence size gore yanlis ya da dogru bu beni ilgilendirmiyo ben burdaki bayanlarin tecrubelerinden yararlanmak istiyorum fikir almak istiyorum mumkunse benim forumlarima polemige girmek isteyen bayanlar yazmasin

o zaman son kez yazalım;

galiba yenisin...

Bunca zamandır bir sen bana'' hakaret'' ettin!

Genelde herkese sayfa sayfa yorum yazar -- yardım ederim...

Profilime girersen açtıgım konu bulaşık makinasıdır.

Oda; yardım için...

Beni bilen biliyoda...

Sen ne yapmaya çalışıyorsun anlamadım...

Pes demiştim ya ...senin gibisine pess edilmez...

Kaale almazdım ,polemik amacım yok...eşime dil uzatamazsın !!!

O benim hayat arkadaşım ! Senin öpmeye üşenen gay oldugundan şüphelendiğin arkadaşın degil !

Açıklamalı bir mesaj attım.hatanı anlayıp özür dileyecegine.'' bağzıları'' demişsin...

Eee dedim ya kapasite meselesi ...

Son düzenleme:
Back
X