- Konu Sahibi Orkide1327
Garip tabi ama seni istemiyor yada dini inançları gereği bakir olabilir
Bakir olabilir ama ben birlikte olmak istemiyorum ki buna ben izin vermem zaten ama beni o anlamda istemiyor olabilir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Garip tabi ama seni istemiyor yada dini inançları gereği bakir olabilir
Foruma hoşgeldin orkide :)
sizin denyonuz olan beyiniz evlenmeden once hic opmedi heralde sizi gorucu usulu evlendiyseniz boyle biseyi anlayamazsiniz
Erkek öpse cinsellik düşkünü, öpmese gay; kadın öpse yollu, basit, öpmese neden öpmüyor. Neler konuşur olduk yahu. Canım hani erkeklerin bazılarının gözünde evleneceği kıza dokunmama, kıyamama mantığı vardır o yüzden olabilir. Daha cinsel çekim yaşayabileceğiniz ortam ya da samimiyet olmamıştır. Utangaçtır, senden cesaret alamıyordur. Vs vs... Gay olmaya gelene kadar bir sürü ihtimal var. Hem neden seni arzulamasın o ihtimal bile değil bence.
Sizin denyonuz olan beyiniz evlenmeden once hic opmedi heralde sizi gorucu usulu evlendiyseniz boyle biseyi anlayamazsiniz
Oyle mi dersiniz gercekten icimi rahatlattiniz su anda tesekkur ederim ev ortaminda falan basbasa kalmadik hic kendi tek basina yasiyo beni evine de davet etmedi belki de dediginiz gibi benden cesaret alamiyo
Siddetle kiniyorum!!!
Biz kınasak ne olucak TURKİYELİKK? Konu sahibi cevap vermeye ya tenezzül etmiyor,yada cesaret
Yada öpüşmek o kaaa önemli bir konu ki HİÇ TANIMADIĞI BİRİNE VE EŞİNE HAKARET ETMİŞ OLMAK ONU ZERRECE RAHATSIZ ETMİYOR!!!
konu sahibi :Özür dilesende faydasız zaten..
MUNE ye sesleniyorum arkadaşı bize yaptıgınız gibi BAN lar mısınız lütfen sevgili moderatörüm!!!
benim yazdigim seyi okuduktan sonra yorum yapmak zorunda degilsiniz ki bazilarini direk polemige falan girmeye calisiyo cok gereksiz bence size gore yanlis ya da dogru bu beni ilgilendirmiyo ben burdaki bayanlarin tecrubelerinden yararlanmak istiyorum fikir almak istiyorum mumkunse benim forumlarima polemige girmek isteyen bayanlar yazmasin