Acaba sevgilim odun mu :) Maksat muhabbet olsun :)

Değilmi Vallahi odun bunlar ömrümüzü odunlarla çürütüyoruz
Genç çıtırım ömrümün baharındayım lütfen çıkmasınlar karşıma lütfen

Ben diyorum türk erkeklerinde kesin odunluk vardın diye ama anlatamıyorum
Gözükmese bile bi tarafalarına saklamış oluyorlar ama var yani

İlahi güldürdün beni. :) Hayatında hediye aldığı ilk sevgilisi benmişim, o da papağan geldi :) :) Adam kafede oturmayı sevmez resim sergisine gideriz, sinemaya hayatında ilk benimle gitti ama tiyatroya bayılırız. Böyle Yaratılmış. Çok şükür tabi

Yarıldım

Kesinlikle var,yani yoksa bu hallerini başka birşey açıklayamaz

Açıklanmaz tabii

şu bölüme çok güldüm ya çiçeğe ihtiyacın var mı ne demek

Yarıldım

Vallah ben hic cicek meraklisi olmadim... Esim aldimiki hic :44: bir iki kez oldu galiba.... Aman ben istemiyom o almiyo zaten,sorun yok yaniiiii.... Ne sanslimis benim kocisim bak sennnn

çok güldüm ya :)))

Vallah ben hic cicek meraklisi olmadim... Esim aldimiki hic :44: bir iki kez oldu galiba.... Aman ben istemiyom o almiyo zaten,sorun yok yaniiiii.... Ne sanslimis benim kocisim bak sennnn

Eşine söyle bence şanslısın de :) O da bak neler var ne çiçek alırım ne de siyah poşete koydururum der o da :):)

Tatlı ama ya. Biz erkeklere hep sert görünmeyi yakıştırdığımızdan adamlar nasıl incelik yaparlar şaşırıyorlar. :)

Bizde böyle hikaye çok.Evlenme teklifi ederken "Seninle evlenir miyim" diyen bir adamdan bahsediyoruz:) Şakacı odunum benim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…