- 21 Mart 2013
- 7.876
- 4.308
- 248
- Konu Sahibi Nightingale
-
DeğilmiVallahi odun bunlar ömrümüzü odunlarla çürütüyoruz
Genç çıtırım ömrümün baharındayımlütfen çıkmasınlar karşıma lütfen
Kesinlikle var,yani yoksa bu hallerini başka birşey açıklayamazBen diyorum türk erkeklerinde kesin odunluk vardın diye ama anlatamıyorum
Gözükmese bile bi tarafalarına saklamış oluyorlar ama var yani
Benim eşimde 1.evlilik yıl dönümümüzde çiçekçinin önünden geçerken " Çiçeğe ihtiyacın var mı ? " diye,sormuştu. Çok sinirlenmiştim! " Hee canım çok çekti,bi karışık yaptırsana üstüne de biraz çorum leblebisi koysunlar " demiştim. Ulen çiçek ihtiyaç mıdır be odun ? İnceliktir,sevdiğine jestdir.Bütün gece gittiğimiz restaurantta kavga edip,birbirimizi yiye yiye eve dönmüştük...Ayyy bak çok sinirlendim kocamı tokatlayıp geliyorum müsadenizle !!!
Benim eşimde 1.evlilik yıl dönümümüzde çiçekçinin önünden geçerken " Çiçeğe ihtiyacın var mı ? " diye,sormuştu. Çok sinirlenmiştim! " Hee canım çok çekti,bi karışık yaptırsana üstüne de biraz çorum leblebisi koysunlar " demiştim. Ulen çiçek ihtiyaç mıdır be odun ? İnceliktir,sevdiğine jestdir.Bütün gece gittiğimiz restaurantta kavga edip,birbirimizi yiye yiye eve dönmüştük...Ayyy bak çok sinirlendim kocamı tokatlayıp geliyorum müsadenizle !!!
Kesinlikle var,yani yoksa bu hallerini başka birşey açıklayamaz
Çok tatlı değil miKonuyla alakali degil kusura bakmayin ama Profilindeki dans eden muza ne yaaaa öyleeee
YarıldımBenim eşimde 1.evlilik yıl dönümümüzde çiçekçinin önünden geçerken " Çiçeğe ihtiyacın var mı ? " diye,sormuştu. Çok sinirlenmiştim! " Hee canım çok çekti,bi karışık yaptırsana üstüne de biraz çorum leblebisi koysunlar " demiştim. Ulen çiçek ihtiyaç mıdır be odun ? İnceliktir,sevdiğine jestdir.Bütün gece gittiğimiz restaurantta kavga edip,birbirimizi yiye yiye eve dönmüştük...Ayyy bak çok sinirlendim kocamı tokatlayıp geliyorum müsadenizle !!!
şu bölüme çok güldüm ya çiçeğe ihtiyacın var mı ne demek
Hala daha söylenirim.Herkese de anlatırım.İbretlik!! Kocacım çiçeğe çok ihtiyacım var..Çiçeksizlikten elim ayağım titriyor. Su,tuvalet ihtiyacı gibi bir şey olsa gerek.Çiçek ihtiyacı .Literatürlere eklensin lütfen:)
Vallah ben hic cicek meraklisi olmadim... Esim aldimiki hic :44: bir iki kez oldu galiba.... Aman ben istemiyom o almiyo zaten,sorun yok yaniiiii.... Ne sanslimis benim kocisim bak sennnn
Hala daha söylenirim.Herkese de anlatırım.İbretlik!! Kocacım çiçeğe çok ihtiyacım var..Çiçeksizlikten elim ayağım titriyor. Su,tuvalet ihtiyacı gibi bir şey olsa gerek.Çiçek ihtiyacı .Literatürlere eklensin lütfen:)
Eşine söyle bence şanslısın de :) O da bak neler var ne çiçek alırım ne de siyah poşete koydururum der o da :):)
Hala soruyon mu senin ki odun değil mübarek teak ağacı
Bizde böyle hikaye çok.Evlenme teklifi ederken "Seninle evlenir miyim" diyen bir adamdan bahsediyoruz:) Şakacı odunum benim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?