Acaba sevgilim odun mu :) Maksat muhabbet olsun :)

cicegi siyah posette getirmesi bence odun

benim ki ayaklı çam agacı vallaa o degılde yakında " sevgılım beni aldatmıyor yoksa gay mi ' dıye bır konu görürsem hiç sasırmıcam

benim ki ayaklı çam agacı vallaa o degılde yakında " sevgılım beni aldatmıyor yoksa gay mi ' dıye bır konu görürsem hiç sasırmıcam

Ben de en son 16 yaşındayım uzun süreli ilişkim vardan sonra koptum bu konuyu açtım muhabbet edelim diye :) Sevgilim çiçek alıyor aldatıyor mu da olur bak

Benimkinin aklına siyah poşet gelmedi galiba arabayla sahil kenarına gitmiştik orda sen arabada otur geliyorum dedi gitti bagajı açtı bişeler arıyor bi baktım çiçek çıkardı camdan filan görünür diye bagaja koymuş sahil kenarınıda çiçek aldığını kimse görmesin diye seçmiş

Ben de en son 16 yaşındayım uzun süreli ilişkim vardan sonra koptum bu konuyu açtım muhabbet edelim diye :) Sevgilim çiçek alıyor aldatıyor mu da olur bak

12 yaşındayım 9 yıllık ilişkim var aramızda 20 yaş var fikirlerinizi alabilir miyim

Gördük ki romantiklik çiçekle olmazmış

Aynennn...zaten kilise seyleri sevmeyizzz.. Mesela sevgilergünü hiiic kutlamadik, arkadaslar ballandira ballandira anlatir... Ay aklima geldi, bi arkadas kocasina dogumgünde kahve makinesi almis hihihihihi yani kadinlarinda odunu varrrr yada akillimi desemmmmm

Çok orijinal hem sahil kenarı romantik hem de kimse görmüyor :):) Toplum baskısından yapmıyorlar, arkadaşlar ne der diye :):) Yoksa bizi onlar daha fazla düşünüyor.

Çok orijinal hem sahil kenarı romantik hem de kimse görmüyor :):) Toplum baskısından yapmıyorlar, arkadaşlar ne der diye :):) Yoksa bizi onlar daha fazla düşünüyor.
pek romantizmi düşündüğünü sanmıyorum etrafına bakıyordu sürekli tanıdık var mı diye :))))
koray bana çiçek aldı diye bağırmıştım bende inadına

ben o yastayken bebegıme oje sürüyordum uzun surelı aralarında 11 yaş var ama sıkıntı yok 18de evlenıcekler

Oda 4 yıla bebeğine oje sürücek

Hem benim durumumada yorum yapın fikirlerinize ihtiyacım var

Haha buna çok güldüm kendını dusunmus bence kocama alıyım ben kullanırım fikri tuttum bunu bende yapcam bi evlenirsem tabi

Koptum resmen kahve makinesi güzelmiş Aklımda bulunsun Biz de kutlamayız önemli olan yan yana olmak değil mi? der :):) Ben ona çiçek almıştım bu arada. Şehir dışına gitmişti sarı lale almıştım mfö muhabbeti :) ama ona gözü gibi baktı büyüttü :):) Adımı koydu :) Senin değil benim yapmam lazım dedi sen yapmıyorsun dedim o zaman ikimiz de yapmayalım demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…