- 21 Mart 2013
- 7.876
- 4.308
- 248
- Konu Sahibi Nightingale
-
Bizde böyle hikaye çok.Evlenme teklifi ederken "Seninle evlenir miyim" diyen bir adamdan bahsediyoruz:) Şakacı odunum benim :)
Başlık açan arkadaşlar alınmasın biraz gırgırına açtım bu konuyu. Kimsenin sıkıntısıyla dalga geçmem asla. Zaten ben de açtım zamanla bu tür konular ama acaba sevgilim gay mi sevgilim beni seviyor mu sevgilim beni anlıyor mu sevgilim aldatıyor mu başlıkları, bir de hoşuna giden ama hoşuna gitmiyor gibi acaba sevgilim beni kıskanıyor mu, çok aşırı mı seviyor, çok mu aşırı sadık sorularına özendim ve Ben de diyorum ki acaba benim adam odun mu :) Ben onun ağır ama bir yandan sıcakkanlı oluşumu sevdiğini biliyorum adama söyletmek için sen sosyal kızları daha çok beğeniyorsun diyorum hayır hayatım seni beğeniyorum demiyor da ben sosyal kızlardan hiç hoşlanmam buz dolabı gibi olacak ama sıcak ilişkiler de kuracak ( güya beni övüyor :) yemin ederim hayatım sırf bir sene kimseyle konuşmadı diye çıkmıştım bir kızla. Artık lise mi ortaokul mu hayal miDoğum günümde çiçeği siyah poşetle getirmesi, sabah seni özledim deyip akşam sabah söyledim ya demesi vs vs. Odun mu bu biri desin bari
Bizde böyle hikaye çok.Evlenme teklifi ederken "Seninle evlenir miyim" diyen bir adamdan bahsediyoruz:) Şakacı odunum benim :)
Isini biliyor oooo,yagciligi iyi yaniii...ben bisey desem cevabi su,benim cicegim sensin gülümmmm....
benim ki ayaklı çam agacı vallaao degılde yakında " sevgılım beni aldatmıyor yoksa gay mi ' dıye bır konu görürsem hiç sasırmıcam
Ben de en son 16 yaşındayım uzun süreli ilişkim vardan sonra koptum bu konuyu açtım muhabbet edelim diye :) Sevgilim çiçek alıyor aldatıyor mu da olur bak
Gördük ki romantiklik çiçekle olmazmış
Benimkinin aklına siyah poşet gelmedi galiba arabayla sahil kenarına gitmiştik orda sen arabada otur geliyorum dedi gitti bagajı açtı bişeler arıyor bi baktım çiçek çıkardı camdan filan görünür diye bagaja koymuşsahil kenarınıda çiçek aldığını kimse görmesin diye seçmiş
Ben de en son 16 yaşındayım uzun süreli ilişkim vardan sonra koptum bu konuyu açtım muhabbet edelim diye :) Sevgilim çiçek alıyor aldatıyor mu da olur bak
pek romantizmi düşündüğünü sanmıyorum etrafına bakıyordu sürekli tanıdık var mı diye :))))Çok orijinalhem sahil kenarı romantik hem de kimse görmüyor :):) Toplum baskısından yapmıyorlar, arkadaşlar ne der diye :):) Yoksa bizi onlar daha fazla düşünüyor.
ben o yastayken bebegıme oje sürüyordumuzun surelı aralarında 11 yaş var ama sıkıntı yok 18de evlenıcekler
Aynennn...zaten kilise seyleri sevmeyizzz.. Mesela sevgilergünü hiiic kutlamadik, arkadaslar ballandira ballandira anlatir... Ay aklima geldi, bi arkadas kocasina dogumgünde kahve makinesi almis hihihihihi yani kadinlarinda odunu varrrr yada akillimi desemmmmm
Aynennn...zaten kilise seyleri sevmeyizzz.. Mesela sevgilergünü hiiic kutlamadik, arkadaslar ballandira ballandira anlatir... Ay aklima geldi, bi arkadas kocasina dogumgünde kahve makinesi almis hihihihihi yani kadinlarinda odunu varrrr yada akillimi desemmmmm
pek romantizmi düşündüğünü sanmıyorum etrafına bakıyordu sürekli tanıdık var mı diye :))))
koray bana çiçek aldı diye bağırmıştım bende inadına
Dağına göre kar oluyor vallahi :) Biz de böyle seviyoruz onları :) Seninle evlenir miyim güzelmiş ama :):)
şükür elimden alıp geri bagaja koymadıİşte kadınSüper yapmışsın canım ya :) Elinden bırakmayıp sahil boyu yürütseydin onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?