Öncelikle depremden dolayı geçmiş olsun adetiniz 7 nisansa 2 gün kalmış idrar testinde cikarArkadaşlar size bir sorum olucak ben 22 gün önce Bi ilişkim oldu korkum var 7 martta hasta oldum ve hastalığım 12 sinde bitti 15 inde Bi istenmeyen ilişki oldu uyku esnamda ve adetim adet takviminde 7 Nisan diye görünüyor ayın 15 inden sonrada hiçbir şekilde ilişki olmadı bu arada. Acaba test yapsam belli olur mu hastaneye de gidemiyorum deprem bölgeisndeyim bütün hastaneler yıkıldı
Peki çıkar değil mi gebelik olup olmadığı çünkü istenmeyen gebelik ve öğrenciyim tereddütlüyüm deÖncelikle depremden dolayı geçmiş olsun adetiniz 7 nisansa 2 gün kalmış idrar testinde cikar
Evet cıkar ama bulabilirsen erken gebelik testi bulup al onu yap sonuç daha net çıkarPeki çıkar değil mi gebelik olup olmadığı çünkü istenmeyen gebelik ve öğrenciyim tereddütlüyüm de
Yaptımda bişe göremedim yada var da ben mi göremiyorumEvet cıkar ama bulabilirsen erken gebelik testi bulup al onu yap sonuç daha net çıkar
Fotoğrafları attımEvet cıkar ama bulabilirsen erken gebelik testi bulup al onu yap sonuç daha net çıkar
Ve böyle hafif çizgi var gibi görünüyor varla yok arası gibiEvet cıkar ama bulabilirsen erken gebelik testi bulup al onu yap sonuç daha net çıkar
İstenmeyen ilişkiyi tecavüz olarak adlandırıyoruz biz ve uyurken olmuş bu olay nasıl böyle birşeye sessiz kalabiliyorsunuzArkadaşlar size bir sorum olucak ben 22 gün önce Bi ilişkim oldu korkum var 7 martta hasta oldum ve hastalığım 12 sinde bitti 15 inde Bi istenmeyen ilişki oldu uyku esnamda ve adetim adet takviminde 7 Nisan diye görünüyor ayın 15 inden sonrada hiçbir şekilde ilişki olmadı bu arada. Acaba test yapsam belli olur mu hastaneye de gidemiyorum deprem bölgeisndeyim bütün hastaneler yıkıldı
İdrar testinde cikar benim bata 6kala cikti 17 degerleArkadaşlar size bir sorum olucak ben 22 gün önce Bi ilişkim oldu korkum var 7 martta hasta oldum ve hastalığım 12 sinde bitti 15 inde Bi istenmeyen ilişki oldu uyku esnamda ve adetim adet takviminde 7 Nisan diye görünüyor ayın 15 inden sonrada hiçbir şekilde ilişki olmadı bu arada. Acaba test yapsam belli olur mu hastaneye de gidemiyorum deprem bölgeisndeyim bütün hastaneler yıkıldı
Maalesef o durumlar baya Bi karışıkİstenmeyen ilişkiyi tecavüz olarak adlandırıyoruz biz ve uyurken olmuş bu olay nasıl böyle birşeye sessiz kalabiliyorsunuz
Kuruduktan sonra böyle göründü 10 dk içinde böyle bişe yoktuBu fotoyu testen kaç dk sonra çektiniz silik çizgi görünüyor var gibi
Peki kaç gün önce Bi ilişkiniz olduİdrar testinde cikar benim bata 6kala cikti 17 degerle
Eğer hamilelik varsa Bebek yerleşmediyse çıkmaz fakat bebek yerleştiyse ki varsa hamilelik muhtemelen evet uzun süre geçmiş çıkar sen yinede yarını bekle ve alabilirsen erken gebelik testi almanı öneririm geçmiş olsun bu aradaArkadaşlar size bir sorum olucak ben 22 gün önce Bi ilişkim oldu korkum var 7 martta hasta oldum ve hastalığım 12 sinde bitti 15 inde Bi istenmeyen ilişki oldu uyku esnamda ve adetim adet takviminde 7 Nisan diye görünüyor ayın 15 inden sonrada hiçbir şekilde ilişki olmadı bu arada. Acaba test yapsam belli olur mu hastaneye de gidemiyorum deprem bölgeisndeyim bütün hastaneler yıkıldı
İki testtede görülmesi normal değil siz testi tekrarlayın dediğim gibi bu testlere göre var gibi görünüyorKuruduktan sonra böyle göründü 10 dk içinde böyle bişe yoktu
Yani yok değil miÇok hafif hayalet çizgi var gibi geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?