Acaba testi belli olur mu

Ya endişeliyim 22 gün geçti ilişkinin üstünden olsa çıkardı diye düşünüyorum bilemedim acaba size göre görünüyor mu hamilelik

Geç döllenme olmuştur canım ilk gebeliğim o şekilde olmuştu benim testi tekrarla yada en garanti kan testi ver yarın hemen
Bende öyle düşünüyorum Bi regl günüm gelsin bakalım bide söylemeyi unuttum göğüs ağrım ve bel bağrımda var bana bide psikolojik mi bilmiyorum göğüs ucunun etrafı koyu gibi geliyor akıntı da hep sarı sümüksü sizce bunlar belirtiler mi

Ya endişeliyim 22 gün geçti ilişkinin üstünden olsa çıkardı diye düşünüyorum bilemedim acaba size göre görünüyor mu hamilelik
Yani evet görünen gözüküyor varsada gebelik bı şekilde arkasında durmanı tavsiye ediyorum şartların ne olursa olsun sonuçta Allah'ın verdiği bir can

Yani evet görünen gözüküyor varsada gebelik bı şekilde arkasında durmanı tavsiye ediyorum şartların ne olursa olsun sonuçta Allah'ın verdiği bir can
bide söylemeyi unuttum göğüs ağrım ve bel bağrımda var bana bide psikolojik mi bilmiyorum göğüs ucunun etrafı koyu gibi geliyor akıntı da hep sarı sümüksü sizce bunlar belirtiler mi

Yok gebe değilsin sen adetine 1 gün var daha net cıkması lazım çizgi bile yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…