Çok yeni olduğu icin hayalet çizgi vardır canımYani yok değil mi
Ya endişeliyim 22 gün geçti ilişkinin üstünden olsa çıkardı diye düşünüyorum bilemedim acaba size göre görünüyor mu hamilelikEğer hamilelik varsa Bebek yerleşmediyse çıkmaz fakat bebek yerleştiyse ki varsa hamilelik muhtemelen evet uzun süre geçmiş çıkar sen yinede yarını bekle ve alabilirsen erken gebelik testi almanı öneririm geçmiş olsun bu arada
Ama 22 gün geçti bilemiyorum yaÇok yeni olduğu icin hayalet çizgi vardır canım
Geç döllenme olmuştur canım ilk gebeliğim o şekilde olmuştu benim testi tekrarla yada en garanti kan testi ver yarın hemenAma 22 gün geçti bilemiyorum ya
Geç döllenme olmuştur canım ilk gebeliğim o şekilde olmuştu benim testi tekrarla yada en garanti kan testi ver yarın hemen sende öyle düşünüyorum Bi regl günüm gelsin bakalım bide söylemeyi unuttum göğüs ağrım ve bel bağrımda var bana bide psikolojik mi bilmiyorum göğüs ucunun etrafı koyu gibi geliyor akıntı da hep sarı sümüksü sizce bunlar belirtiler mi
Bende öyle düşünüyorum Bi regl günüm gelsin bakalım bide söylemeyi unuttum göğüs ağrım ve bel bağrımda var bana bide psikolojik mi bilmiyorum göğüs ucunun etrafı koyu gibi geliyor akıntı da hep sarı sümüksü sizce bunlar belirtiler miGeç döllenme olmuştur canım ilk gebeliğim o şekilde olmuştu benim testi tekrarla yada en garanti kan testi ver yarın hemen
Uyku esnamda derken?Bi istenmeyen ilişki oldu uyku esnamda
Baya karışık Bi durum olduUyku esnamda derken?
Bence yok gibi ama bir kaç üye çizgi görmüş testi tekrarlayınVe böyle hafif çizgi var gibi görünüyor varla yok arası gibi
Yani evet görünen gözüküyor varsada gebelik bı şekilde arkasında durmanı tavsiye ediyorum şartların ne olursa olsun sonuçta Allah'ın verdiği bir canYa endişeliyim 22 gün geçti ilişkinin üstünden olsa çıkardı diye düşünüyorum bilemedim acaba size göre görünüyor mu hamilelik
bide söylemeyi unuttum göğüs ağrım ve bel bağrımda var bana bide psikolojik mi bilmiyorum göğüs ucunun etrafı koyu gibi geliyor akıntı da hep sarı sümüksü sizce bunlar belirtiler miYani evet görünen gözüküyor varsada gebelik bı şekilde arkasında durmanı tavsiye ediyorum şartların ne olursa olsun sonuçta Allah'ın verdiği bir can
Çok yeni olduğu icin hayalet çizgi vardır canım
Buda bu günkü testi ve adetim 1 gün varÇok yeni olduğu icin hayalet çizgi vardır canım
Buda bu günkü testin adetim 1 gün varTesti tekrarlayın bence sanki gölge var gibi
Bi kaç kişi var dedi ve çok endişelendim görünmüyor hani ben göremedimYok gebe değilsin sen adetine 1 gün var daha net cıkması lazım çizgi bile yok
Yok yok merak etmeBi kaç kişi var dedi ve çok endişelendim görünmüyor hani ben göremedim
Adetine 1 gün kalmış o çizginin resmen ben buradayım demesi lazımdı çizgi falan yokBi kaç kişi var dedi ve çok endişelendim görünmüyor hani ben göremedim
Aynen öyle bende öyle düşünüyorum 23 gün geçti çünkü ilişkinin üzerindenAdetine 1 gün kalmış o çizginin resmen ben buradayım demesi lazımdı çizgi falan yok
göğüs ağrım ve bel bağrımda var bana bide psikolojik mi bilmiyorum göğüs ucunun etrafı koyu gibi geliyor akıntı da hep sarı sümüksü sizce bunlar belirtiler miYok yok merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?