Evet tatil hakkıdır, sizin de hakkınız olduğu gibi.
Size gönlünüzce bir tatil yaptırmadan kendi isteklerine geçemez.
Tatlı-sert bir üslup yumuşatmaz mı eşinizi?
kızlar benim kafam çok karışık. eşim ağustosta tatile gidecekmiş.hemde bensiz. biz evleneli 1 sene oldu. ve beni hiç biyere gezmeye götürmedi. ama abisi ve kuzeniyle gidecekmiş ben nasıl gelirmişim. oysa ben denizi merak ediyordum.bu bencillik değil mi. yaa adam senin yanında kim vardı kim kalacak. hani diyorlarya iyi gününde kötü gününde diye, biz hep kötü günde yanındayızda iyi günde neden satıyorsun böyle.haksız mıyım bilemiyorum. tamam tatil hakkıdır ama böylesi mi?demek ki sevdiklerini yanında istiyor.ben hariç.gitsin o zaman. peki o döndüğünde nasıl davranmalıyım. eğer yanlış bir düşüncem varsa düzeltin lütfen
esim bensiz sokaga bile cikmaz cok sukur ne kocalar var ya olurmu ya oyle sey ben derdim ki git ama gittigin yerde kal madem bensiz gidiyosun ya gitme gideceksen bile donunce kendine kalacak baska yer bul derdim ama iliski senin iliskin araniz nasil nasil bi ilskin var bilemiyorum tabi hic ama ben cok buyuk tavir alirdim
Böyle evliyken erkek erkege tatile iden insanlara acayip sinir oluyorum..madem tatile erkek erkege gidecektin,ne diye evlenirsin be kardesim? dogrusu daha basinda evlilige böyle yaklasan bir erkege ciddi bir konusma yapilmasi gerekiyor....farketmeli artik evli oldugunu..Haaa ayrica sizide bir yere götürecekse o baska...kendisine güzel bir dile bu evde sadece temizlik yapan ir insan olmaiginizi hatirlatin..
o abimgilin yanında ne işin var hem yengem de gelmeyecek diyor. gelmez tabi kadın lohusa olcak. ayrıca bizim göbeğimiz birmi kesildi. millet karımıda alıyım bi tatile çıkıyım der bizimki de...
anlar mı hiç kahve telvesi.kırgınım ona. gözünün içine baka baka nolur beni de götür deniz hiç görmedim dedim. demediini bırakmadı. çooook kırgınım ona.
senede birkere tatlile gidicez onuda arkadslarıyla gidecek he yok öle bi dünya mümkün mü burda bn varken başkasıyla tatile gitmesi sende yollama nasıl yollarsın o nasıl gidebilir sizin gerçekten bi ilişkininz var mı normal bi evlilik normal bi adam eşini bırakıpta yalnız tatile gitmez ozaman sende bnde gidecem kuzenlerimle de bakalım ne dicek
Evlendiğinizde balayına gitmediniz mi ?
malesef mümkünmüş güleç87. ben anladım kocamı. ben sadece evindek hizmetçisi. ihtiyaçlarını görürüm oda sevdikleriyle gezip tozar. bundan sonra onun istediği hiçbiyere gelmiyorum hiç bir mutlu anımdada onu yanımda istemiyorum
olurmu hiç ya tabiki yanlış sende değil
peki seni niye götürmüyor onu anlamadım
bu erkekler habri odun kafalı ya!
gitmesin oda o zaman!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?