acaba yanlış bende mi

babammm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2013
129
1
26
Ankara
kızlar benim kafam çok karışık. eşim ağustosta tatile gidecekmiş.hemde bensiz. biz evleneli 1 sene oldu. ve beni hiç biyere gezmeye götürmedi. ama abisi ve kuzeniyle gidecekmiş ben nasıl gelirmişim. oysa ben denizi merak ediyordum.bu bencillik değil mi. yaa adam senin yanında kim vardı kim kalacak. hani diyorlarya iyi gününde kötü gününde diye, biz hep kötü günde yanındayızda iyi günde neden satıyorsun böyle.haksız mıyım bilemiyorum. tamam tatil hakkıdır ama böylesi mi?demek ki sevdiklerini yanında istiyor.ben hariç.gitsin o zaman. peki o döndüğünde nasıl davranmalıyım. eğer yanlış bir düşüncem varsa düzeltin lütfen

Evet tatil hakkıdır, sizin de hakkınız olduğu gibi.
Size gönlünüzce bir tatil yaptırmadan kendi isteklerine geçemez.

Tatlı-sert bir üslup yumuşatmaz mı eşinizi?

esim bensiz sokaga bile cikmaz cok sukur ne kocalar var ya olurmu ya oyle sey ben derdim ki git ama gittigin yerde kal madem bensiz gidiyosun ya gitme gideceksen bile donunce kendine kalacak baska yer bul derdim ama iliski senin iliskin araniz nasil nasil bi ilskin var bilemiyorum tabi hic ama ben cok buyuk tavir alirdim

peki karısını getiren olacakmıymış abisi mesela eşini götürecekmiymiş tatile ? bu çok önemli birde eğer giderim tek başıma derse bende giderim de sakın taviz verme

Evet tatil hakkıdır, sizin de hakkınız olduğu gibi.
Size gönlünüzce bir tatil yaptırmadan kendi isteklerine geçemez.

Tatlı-sert bir üslup yumuşatmaz mı eşinizi?

o abimgilin yanında ne işin var hem yengem de gelmeyecek diyor. gelmez tabi kadın lohusa olcak. ayrıca bizim göbeğimiz birmi kesildi. millet karımıda alıyım bi tatile çıkıyım der bizimki de...
anlar mı hiç kahve telvesi.kırgınım ona. gözünün içine baka baka nolur beni de götür deniz hiç görmedim dedim. demediini bırakmadı. çooook kırgınım ona.

öyle şey mi olur yaaa
bence tepkinizi sert bi şekilde koyun ortaya

Böyle evliyken erkek erkege tatile iden insanlara acayip sinir oluyorum..madem tatile erkek erkege gidecektin,ne diye evlenirsin be kardesim? dogrusu daha basinda evlilige böyle yaklasan bir erkege ciddi bir konusma yapilmasi gerekiyor....farketmeli artik evli oldugunu..Haaa ayrica sizide bir yere götürecekse o baska...kendisine güzel bir dile bu evde sadece temizlik yapan ir insan olmaiginizi hatirlatin..

Anlayış meselesi demek ki.
Allah yardımcınız olsun.

Tamam onlarla gitsin, ama sizinle de gitsin.
Denize götürmese başka bir şekilde bir tatil ayarlasın.

Balayına gitmiş miydiniz?

olurmu hiç ya tabiki yanlış sende değil
peki seni niye götürmüyor onu anlamadım
bu erkekler habri odun kafalı ya!
gitmesin oda o zaman!

gerçekten çok şanslıymışsın maşallah eşine. benim eşimde gittiği heryere götürür(sıkıldığı heryere) maalesef söylediin gibi tavır alırsam geri dönüşü olmayan bir yola gireriz. ben onun tatil yapmasını istiyorum hakettide. abisiylede gitsin yabancımıyız ki sanki onun abisi benimde abimdir. beni de götürsün ne var yani. ben onunla zıtlaşma derdinde diilim ki niye bu tavrı anlayamadım

senede birkere tatlile gidicez onuda arkadslarıyla gidecek he yok öle bi dünya mümkün mü burda bn varken başkasıyla tatile gitmesi sende yollama nasıl yollarsın o nasıl gidebilir sizin gerçekten bi ilişkininz var mı normal bi evlilik normal bi adam eşini bırakıpta yalnız tatile gitmez ozaman sende bnde gidecem kuzenlerimle de bakalım ne dicek

evet haklısınben onu kırmamak için susuyorum ama içimde bir öfke patlaması var.peki eğer bensiz gidipte dönerse nasıl davranmalıyım

Arkadaşım, bunlar da ailecek genişmiş. Yeni evli adam karısını bırakıp tatile gitmeye kalkıyor o ayrı garip, abisi de evde lohusa karısını bırakıp tatillere gidiyor...

Sen de kız kıza tatil fikri at ortaya diyecektim ama düşününce bu rahatlıktaki bir ailenin ferdi olan eşin sana sırf kendisini rahat bırakman için bile izin verebilir ki oradan sonra da işlerin geri dönüşü olmaz. Yeni evlisin diye herşeyi canım cicim alttan almak zorunda değilsin. Tavrını koy. Hem de öyle naz yaparmış gibi değil, durumdan duyduğun rahatsızlığı açıkça belirt. Başka insanların aile yapıları nasıldır bilmem, ben senin yerinde olsam bunu asla kabullenmezdim.

malesef mümkünmüş güleç87. ben anladım kocamı. ben sadece evindek hizmetçisi. ihtiyaçlarını görürüm oda sevdikleriyle gezip tozar. bundan sonra onun istediği hiçbiyere gelmiyorum hiç bir mutlu anımdada onu yanımda istemiyorum

inan cok üzüldüm cnmmm...bnce al karsına konuş ne bilim ya severek mi evlendiniz siz ya dha çokta yni evlisinizzz bu adamlar ne garip yaratıklar yarabbimmmmmmmm

bu ne ya artık herkes abuk subuk oldu şurda okuduklarımla hergün hayrete düşüyorum karı koca ortada bi sorun yokken ne diye ayrı tatil yapar böyle saçma şey mi olurmuş herkes iyice başına buyruk oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…