• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acaba yanlış bende mi

Evli bir erkek hangi mantıkla karısını bırakıp arkadaşları ile tatile gider?Nasıl bir mantıktır bu

gönderme canım ne işi var yaaaa daha yeni evlisiniz :20: ailece başına buyruk galiba bunlar abiside eşi lohusa tayile gidiyor eltinle konuştunmu peki canım o nediyor eşinin gitmesine bence birlik olun ikinizde göndermeyin biri gitmezse öbürüde gidemez :34:

aklım almadı bir türlü.hadi senin eşin ayrı bir deli.abisine ne demeliki?
insan lohusa karısını nasıl bırakır ya?kıyameti koparırım heralde büyük konusmayayım ama.
hem cok yeni evlisiniz. birbirinize zaman ayırmanız birbirinizle birşeyler yapmanız gerekir.
en son güveneceğim ilişki sekillerinden bir tanesi bu. bence tavrını koy.al karsına konus adam akıllı.
bu adam evlendiginin farkında değil.

kızlar benim kafam çok karışık. Eşim ağustosta tatile gidecekmiş.hemde bensiz. Biz evleneli 1 sene oldu. Ve beni hiç biyere gezmeye götürmedi. Ama abisi ve kuzeniyle gidecekmiş ben nasıl gelirmişim. Oysa ben denizi merak ediyordum.bu bencillik değil mi. Yaa adam senin yanında kim vardı kim kalacak. Hani diyorlarya iyi gününde kötü gününde diye, biz hep kötü günde yanındayızda iyi günde neden satıyorsun böyle.haksız mıyım bilemiyorum. Tamam tatil hakkıdır ama böylesi mi?demek ki sevdiklerini yanında istiyor.ben hariç.:(gitsin o zaman. Peki o döndüğünde nasıl davranmalıyım. Eğer yanlış bir düşüncem varsa düzeltin lütfen

bence evli bir insanın eşinden ayrı tatile gitmesi çok yanlış ben asla kabuletmem ya benle yada hiç derim benm eşim bensiz çarşıyabile çıkmaz çok şükür maşşllh bence tepkini koy canım kavga et tartış bende kendi kafama göre gezip tozum falan de sen evlisin artık bekarkendi tek gezmeler dee gönderme benceee geldşkten sonra tepki versen neyazar önemli olan göndermemek

gönderme canım ne işi var yaaaa daha yeni evlisiniz :20: ailece başına buyruk galiba bunlar abiside eşi lohusa tayile gidiyor eltinle konuştunmu peki canım o nediyor eşinin gitmesine bence birlik olun ikinizde göndermeyin biri gitmezse öbürüde gidemez :34:

alışmış kocasına bana hiç destek diil.

yok öyle bir dünya sen kız kıza tatile gitmek iste göndercek mi hayırr asla izin vermezdim gitmesine

Dahz evleneli 1 sene olmus yahu ciceginiz burnunuzda esinize cus diyorum sadece

kızlar benim kafam çok karışık. eşim ağustosta tatile gidecekmiş.hemde bensiz. biz evleneli 1 sene oldu. ve beni hiç biyere gezmeye götürmedi. ama abisi ve kuzeniyle gidecekmiş ben nasıl gelirmişim. oysa ben denizi merak ediyordum.bu bencillik değil mi. yaa adam senin yanında kim vardı kim kalacak. hani diyorlarya iyi gününde kötü gününde diye, biz hep kötü günde yanındayızda iyi günde neden satıyorsun böyle.haksız mıyım bilemiyorum. tamam tatil hakkıdır ama böylesi mi?demek ki sevdiklerini yanında istiyor.ben hariç.:(gitsin o zaman. peki o döndüğünde nasıl davranmalıyım. eğer yanlış bir düşüncem varsa düzeltin lütfen

Madem kuzeniyle abisiyle tatile gidecekti ne demeye evlendi. Ben olsam göndermem.

Oh ne ala memleket. Evli adam bekar hayati yasayacak.. Evlenmese imis o zaman. Abisi esini oyle alistirmis, simdi o da oyle bir evlilik istiyor anlasilan. Evde onunu arkasini toplayacak kadin olsun, o cani istedigi zaman disarda istedigi gibi ozgur takilsin. Valla daha yeni evlisiniz, nasil alistirirsan oyle gider. Ona artik evli oldugunu belletmezsen yarin esinin bir evdesi, bir de gozdesi olur. Ne yap et, erkek erkege gonderme, alismasin.

Tabii ki yanlış düşünmüyorsun. Kocanla tatile gitmek en doğal hakkın.

İşin kötüsü bunu adama anlatamazsın çünkü bu konuda kendisi haklı ona göre; sana haksızlık yaptığını bile düşnmüyor.

Eğer karı koca muhafazakar bir hayat tarzı benimsediydeniz bu durumda hayat şeklinize uygun bir alternatifi beraber arayıp bulacaksınız. Eğer plaj tatilinin senin için uygun olmadığını dşünüyorsa kendisi için de uygun olmamalı; o zaman biraz paraya kıyacak ,ailece kendinize göre bir seçenek bulacak. Ya da kendisi de oturacak oturduğu yerde. Veyahut( bak isteyince ne çok şey var yapacak) tatil demek deniz güneş kumdan ibaret değil; başka bir tatil planı yapacaksınız.

Bekar adam gibi takılamaz; ne demek tek başına tatile gitmek.

tek başına tatile gitmek isteyebilir.belki öyle mutlu olacaktır.ama bu demek değil ki sizi evd ebıraksın kafasına göre takılsın.olma zöyle.sizi de başka bir vakit tatile götürecekse gitsin mutlu olacaksa.ama maddi olarak sizi sekteye ugratacaksa yani onlara vakit ve para ayırıp size ayırmayacaksa haksızlıktır bu.
evlendiniz diye köle almadınız ya.gitsin arkadaşlarıyla.hem 3 erkegın arasında siz sıkılmazmısınız?

Ayyyy uyuz olurum böyle erkeklere, sanki arkadaslariyla,kuzenleriyle hic vakit gecirmiyolarda...Hey allahim yaaa...Evlenmissin artik yalniz izin nedemek yaaaa...Siz buna izin verirseniz bilinki bundan sonrada hep böyle gider,bakin eltiniz önüne gecemiyor...bence sizde bi arkadas bulun yada kuzen ve sart koyun, sen gidiyosan bende arkadaslarimla gidiyorum diye...bune canim ipleri elinize alin vallah yoksa cok ah vahlar cekersiniz...denize üc erkek gitcekler ohhhh niyet belli töbe estafrullah oruc oruc sinirimi bozdular...

Allah yardımcın olsun arkadaşım. bunu söyleyen adam sen gitme dediğinde gitmeyim tamam der mi pek sanmıyorum. umarım istediğin gibi çözüm bulursun. ama gidip geldikten sonra tavır yapsan ne yapmasan ne. o yüzden geldiğinde ne yapayım diye düşünüp dert etme bence. senin akrabaların arkadaşların yok mu aynı tarihlerde sende onlarla gideceğini söyle ve git. aradığında da açmazsın, sonra geri dönüp çok eğlendiğini falan söylersin. bir daha da sen tek başına gitme diye kendi de teklif edemesin. yoksa sen evde oturup onu bekledikten sonra tavır yapsan da adamın umurunda olmaz bence. evli bir insan eşi dışında biriyle ( hemde erkek) neden tatile çıkmak istesin, çok saçma geliyor bana

Evlilik = Ben + Sen Tekil yürütmek, abisi de olsa tek başına tatil yapacak hakkı kendinde buluyorsa kusura bakmasın ama ne diye evlenmiş? Yok öyle bir hak, eşler beraber tatile gider, beraber gelir. ayrı ayrı gidilecekse hayatları da ayırsın oldu... başka isteği varmıymış beyfendinin?

Back
X