- 9 Ocak 2013
- 2.163
- 2.962
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar benim kafam çok karışık. Eşim ağustosta tatile gidecekmiş.hemde bensiz. Biz evleneli 1 sene oldu. Ve beni hiç biyere gezmeye götürmedi. Ama abisi ve kuzeniyle gidecekmiş ben nasıl gelirmişim. Oysa ben denizi merak ediyordum.bu bencillik değil mi. Yaa adam senin yanında kim vardı kim kalacak. Hani diyorlarya iyi gününde kötü gününde diye, biz hep kötü günde yanındayızda iyi günde neden satıyorsun böyle.haksız mıyım bilemiyorum. Tamam tatil hakkıdır ama böylesi mi?demek ki sevdiklerini yanında istiyor.ben hariç.gitsin o zaman. Peki o döndüğünde nasıl davranmalıyım. Eğer yanlış bir düşüncem varsa düzeltin lütfen
nerde yaşıyosunki hiç deniz görmedin
gönderme canım ne işi var yaaaa daha yeni evlisinizailece başına buyruk galiba bunlar abiside eşi lohusa tayile gidiyor eltinle konuştunmu peki canım o nediyor eşinin gitmesine bence birlik olun ikinizde göndermeyin biri gitmezse öbürüde gidemez
![]()
kızlar benim kafam çok karışık. eşim ağustosta tatile gidecekmiş.hemde bensiz. biz evleneli 1 sene oldu. ve beni hiç biyere gezmeye götürmedi. ama abisi ve kuzeniyle gidecekmiş ben nasıl gelirmişim. oysa ben denizi merak ediyordum.bu bencillik değil mi. yaa adam senin yanında kim vardı kim kalacak. hani diyorlarya iyi gününde kötü gününde diye, biz hep kötü günde yanındayızda iyi günde neden satıyorsun böyle.haksız mıyım bilemiyorum. tamam tatil hakkıdır ama böylesi mi?demek ki sevdiklerini yanında istiyor.ben hariç.gitsin o zaman. peki o döndüğünde nasıl davranmalıyım. eğer yanlış bir düşüncem varsa düzeltin lütfen