Anket Acaba??Yardım Lütfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
aaa bunu bilemeyecek ne var tabiki hamile hatta bu sekilde hamile kalanlar 1 haftada doguruyorlarmis yatakta kalan spermler 9 aylik sureci carsafta daha hizli tamamliyorlarmis

Allah akl fikir versin

O arkadasinin yakinlastigini nerden biliyor? Ayrica üniversite okuyan bu gençliğin gelecegini dusunemiyorum.
Bütün umudum genclikte diyen atamizin kastettiği genclik insaAllah arkadaşın degildir :s

Valalhi suan o kadar pişman oldum ki komple hesabı kaptıp gidesim var nasıl bir yaklaşıma sahip insan topluluğu kaç sene oldu kimseye kufur bile etmedim hesabım kapatılmadı çok fazla KESK’e herkes böyle olsa

Bizimkiler ucuyor sizinkiler sadece zipliyor mu ? Buyuk eksiklik
Lütfen dalga geçmeyin Hanfendi sırf bu yüzden hamile kaldım
5 gün de olsa 10 günde olsa spermler yaşıyor ölmüyorlar
Hatta çamaşırım da kalındı ama geçmeyi başarmışlar sanırım çok hızlılar
Oluyor yani olmaz demeyin
Yattığınız yatağa dikkat edin mazallah hamile kalırsınız

Haklisin dusuncesizlik ettim
Supermen spermlerin gucunu nasil yok sayarim

Spermler Sperm değil eskiya mübarek Hahahaha

Galiba arkadasım sen algılamada sorun yasıyorsun bunun imkansız olduğunu bende biliyorum anneliğime laf etmeyin düzgün konuşun
Algılamada sorun yaşasaydım da şu konu kafamda yer etmeseydi keşke kaç yaşında evli insansın böyle bir şeyin imkansız olduğunun farkında değil misin bunu anlatamadın mı arkadaşına ? Hadi her şeyi geçtim karşındaki kız üniversite okuyor ya okuyor algılayabiliyor musun bunu söyle o arkadaşına diplomasını alınca uçak yapıp atsın her şey okumakla olmuyor çünkü en büyük örneği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…