- 17 Aralık 2015
- 26.981
- 49.295
- 598
- Konu Sahibi -MinikAnnecik-
-
Yani ben olsam pislikten ölmekten daha çok korkardım :)İyy o pislikte sevismekten nasil tiksinmemis?
İgrenc
Ahahaha deliYani ben olsam pislikten ölmekten daha çok korkardım :)
Allah akl fikir versinArkadasım için Konuyu YaZıyıorum sizin fikirleriniz bizim için önemli ünüvwrsite ögrencisi. Bir arkadasım var bayramda 5 günlüğüne evine gitmiş Öğrenci evinde kalyo bunu fırsat bilen arkadaşı sevgilisini eve almış bir takım seyler yapmış yaşamışlar arkadasım 5 gün sonra eve döndüğünde o kızın yatağına yatmış erkekle bi takım seyler yapmışlar ve aradan tam 5 gün sonra o yatakta bulunmuş sanırım pis bırakılmış sizce hamile kalma olasılığı varımıBen olmaz dedim ama içi rahat etmedi bendes siz değerli Üyelere sormak istedim
Galiba arkadasım sen algılamada sorun yasıyorsun bunun imkansız olduğunu bende biliyorum anneliğime laf etmeyin düzgün konuşunBu kafayla bu yaşa kadar gelip anne olmanıza şükredin gerçekten
Bizimkiler ucuyor sizinkiler sadece zipliyor mu ? Buyuk eksiklik30 gün yaşıyor sperm sen ne sandın
Zıplama potansiyeli de var
Lütfen dalga geçmeyin Hanfendi sırf bu yüzden hamile kaldımBizimkiler ucuyor sizinkiler sadece zipliyor mu ? Buyuk eksiklik
Haklisin dusuncesizlik ettimLütfen dalga geçmeyin Hanfendi sırf bu yüzden hamile kaldım
5 gün de olsa 10 günde olsa spermler yaşıyor ölmüyorlar
Hatta çamaşırım da kalındı ama geçmeyi başarmışlar sanırım çok hızlılar
Oluyor yani olmaz demeyin
Yattığınız yatağa dikkat edin mazallah hamile kalırsınız
Bunu soran insan bir de hamile. Cocugu nasil yaptigini da bilmez mi bir insan?Bugün 1 Nisan mı?
Tövbe yarabbim, milletin aklıyla dalga geçiyorsunuz.
Spermler Sperm değil eskiya mübarek HahahahaLütfen dalga geçmeyin Hanfendi sırf bu yüzden hamile kaldım
5 gün de olsa 10 günde olsa spermler yaşıyor ölmüyorlar
Hatta çamaşırım da kalındı ama geçmeyi başarmışlar sanırım çok hızlılar
Oluyor yani olmaz demeyin
Yattığınız yatağa dikkat edin mazallah hamile kalırsınız
Yani lütfenHaklisin dusuncesizlik ettim
Supermen spermlerin gucunu nasil yok sayarim
Lütfen eşimin 200 km hızda ilerleyen 10 gün yaşayabilen spermiyle dalga geçmeyinizSpermler Sperm değil eskiya mübarek Hahahaha
Algılamada sorun yaşasaydım da şu konu kafamda yer etmeseydi keşke kaç yaşında evli insansın böyle bir şeyin imkansız olduğunun farkında değil misin bunu anlatamadın mı arkadaşına ? Hadi her şeyi geçtim karşındaki kız üniversite okuyor ya okuyor algılayabiliyor musun bunu söyle o arkadaşına diplomasını alınca uçak yapıp atsın her şey okumakla olmuyor çünkü en büyük örneğiGaliba arkadasım sen algılamada sorun yasıyorsun bunun imkansız olduğunu bende biliyorum anneliğime laf etmeyin düzgün konuşun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?