Anket Acaba??Yardım Lütfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani sperm bulaşmış 5 günlük çarşaftan hamile kalabilirmi diyemi sordun sen şimdi?
Ciddi misin ya sen?
Ne yiyip ne içiyorsunuz orda ya?
Koskoca üni okuyacak yaşa gel böyle soru sor olacak iş değil yeminle..
Dalga geçiyor ol lütfen.

Uzun zamandır kk gi
bu yorumları kendime yapılmış görmüyorum genede sağol

yani şimdi ne desem bilemedim

Dediğin gibi psikoloğa gidecek kendisi cahil bir insan degik sınıf öğretmenliği okuyan bir kız çocuğu
Psikoloğa gidecek kadar cahil! değil de bu şekilde hamile kalabileceğini düşüncecek kadar hicbirsey bilmeyen bir öğretmen adayı. Yazık yahu.

Arkadaşlar daha fazla yorum yapılmazsa sevinirim konuyu açıp açtığıma pişman oldum böylesine alay eder gibi bir yaklaşım beni üzdü açıkcası belirttim gibi cahil insanlar değiliz siz ne dediyseniz ne biliyorsanız bende söyledim fakat kendisi bekar bir kız olduğu için ne kadar da cahil birisi olmasa korkuyor işte benim istediğim sizleri de okusun görsün kuruntulardan kurtulsun diye ama görüyorum ki bi çoğunuz beni anlamadınz neyse özür dileyerek daha fazla birsey yazılmaz sa sevinirim

Evet psikoloğa gitmeyi cahillik olarak görecek ileri görüşlüsünüz ne cahilliği!

hamile kalmaz ama mikrop kapabilir

Psikoloğa gidecek kadar cahil! değil de bu şekilde hamile kalabileceğini düşüncecek kadar hicbirsey bilmeyen bir öğretmen adayı. Yazık yahu.
Özür dileyerek bölüyorum ama konu sahibi araya nokta koymadığı için yanlış anlamışsınız. Doğrusu "psikoloğa gidecek. Kendisi cahil bir insan değil, sınıf öğretmenliği okuyan bir kız çocuğu" olacaktı.

Sevindim düzeltmene :) yoksa psikoloğa gitmeyi cahillik olarak gören bir öğretmen adayı gayet iç karartıcı çünkü.

Bu kafayla bu yaşa kadar gelip anne olmanıza şükredin gerçekten

Mune konu sahibi konusunun kapanmasını istiyor. Yardımcı olur musun?

muhteşem konu.
başta anlamamıştım ne demek istediğini de yorumlara bakarak anladım. amme hizmeti yapayım yatakta 5 günlük spermin yaşayıp arkadaşını dölleyip dölleyemeceğini merak etmiş vatandaş. çok bilimsel oldu böyle
aa troll de olabilir bunu niye düşünemedik.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…