- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Bende bunu dusunuyorum aslında ama işte hem takip etmiyor hemde neden storylerime bakıyor acaba diye merak içindeyimNormal bir sekilde davran. Hoşlandığını belli etmeden salonda yaptıklarına rutin olarak devam et.
Acaba bir isaret mi :) Daha sıcak bir olay sanırım, biraz zamana bırakın kokusu cıkar.Bende bunu dusunuyorum aslında ama işte hem takip etmiyor hemde neden storylerime bakıyor acaba diye merak içindeyim
Acaba bir isaret mi :) Daha sıcak bir olay sanırım, biraz zamana bırakın kokusu cıkar.
hiç ilgilenme ,keyfine bak:)
Kendi yazacaktır tekrardan
Takip etmemesi çok ilginç,belki de senden bir adım bekliyordur. Bekar olduğuna da emin olun.
O bir şey paylaşmıyor işte :)Siz de onun hikayelerine bakın:)
Takip etmeden ama.
Hesabınızı gizleyin.Çaba harcıyorsa demek ki o da size ilgili:)
Beni linc edicek.bazıları biliyorum ama antrenörler capkindir ya bence yuz verme.canım
İlgilenen insan devam eder diye düşünüyorum -ki ilgiliendiği ortada.
Fakat ben dobra dobra ilgileneni severim. Etkileniyorsan gel söyle arkadaşım. Niye aksiyon yaratıyorsun, takip etmeyip story izlemek nedir?
Ayrıca bu da bir detay, neden takip etmiyor?
Bence normal davranın gördüğünüzde. Ufak bir tebessüm yeter arkadaşa şu aşamada.Tam üstüne bastın canım biliyorum çapkın oluyorlar
Bende öyle gizli saklı dövüşen insanları sevmem aslında. Net olmalı insan. Ve takip etmemesi benim de kafama takıldı
Olması gereken bu canım ergen değiliz ikimiz de ve net olacak yaslardayiz böyle kaçak dovusmek de bana göre değilBence normal davranın gördüğünüzde. Ufak bir tebessüm yeter arkadaşa şu aşamada.
Çok etkilendiyse bunu farklı şekillerde de belli eder bence.
Yani flörtleşmeye varım ama bir yanım hep emin olmak ister. Kesinlik seviyorum sanırım.
Ben bir adım atmayacagim zaten ki üyelikler aylık olarak yapılıyor kategori şeklinde. Yani para peşin sonra ister git ister gitme canımZamana birakıp gormek lazım. Bazen de musterileri bagli tutmak icin bu tur sosyal medya iletisimi kuruluyor ve belki de O da henuz ne kadar etkilendigini kendi de bilmedigi icin adim atmiyordur. Siz normal davranin zaten hoslaniyorsa mutlaka belli edecektir. Hakkinizda hayirlisi olsun :)
Instagram'da nasil bilmiyorum ama salon tanitimlarini falan yapiyorlar ya reklam amacli, hani ay bitince yeni uyelik yaptirmaniz icin hatirlatiyorlar, bi kez uye olanlari kacirmak istemediklerinden ara ara donup nerdesiniz yeniden gelin falan diyorlar ya o amacla mi acaba dedim ve evet sen dogru dusunmussun o adim atsin sen firsat ver :)Ben bir adım atmayacagim zaten ki üyelikler aylık olarak yapılıyor kategori şeklinde. Yani para peşin sonra ister git ister gitme canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?